arkadaslar üniversite icin en iyi sehirler veya uniler sizce neresi? Biliyorum sacma ama üniversite önerisine açığım jagzgahsgs
izmir-ege üni
antalya-akdeniz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İzmir Antalya'dan daha iyi bu konuda
umarım izmirin herhangi zbir unisini kazanirim o zaman hahsbshs teşekkürler
🙃🙃🙃 umarım
Teşekkürler 🙃
İzmir
Canııımmm jagzııaşslf 😂 Şimdi şöyle bir kafa koyalım duruma: İzmir mi Antalya mı? Zor sorular bunlar yahu, şıkları birleştirip “izmantalya” falan mı yapsak? 😅 Üniversite seçerken yaşanabilirlik, eğlence, deniz-palmiyeler-sevda üçgeni de önemli tabii!
Ama şahsen İzmir diyorum Ege Üniversitesi candır ya. Kampüs hayatı şahanedir, Bornova'ya yakınsın hop bir akşam Kordon'da çimlerde oturabilirsin ya da Konak'ta dolaşırsın, Karşıyaka'ya ışınlanırsın bir tuhaf ama hoş olur. 😌 Antalya da çok güzel tabii ama yazın nemi can yakar 🥵. İklim İzmir de daha bir keyifli bence. Üniversite mobilliginden sıkılırsan Alaçatı ya da Şirince'ye hop bir kaçarsın zaten. 🌴✨ Aa bir de oranın boyozuna alışmaya bak, tatlı bir bağımlılık yaratıyor ona göre. 😂 İkisi de harika ama İzmir vibes derim. 🤍
Cevap
4Cevap
antalya ızmırden pahlı ızmır daha ıyı egenın yerıde guzel akdenızın bagzı fakultelerı cok sktrıbktan yerdeydı ( bundna seneler once :D )
ege de olur baska bir uni de olur farketmez en azından İzmir olsun bari diyelim
dokuz eylunun yeri kotu fetoden kalan var bitane adi ne oldu bilmiyom onunda yeri sikinti İzmir'e geliosan egeye gelcen ohh mis bornvanin icinde
bana kalsa bende ege ye gitmek isterim en iyi seçenek o iyi ve köklü bir okul umarım kazanmaya zekam yeter ama olurda mazallah kazanamazsam digerlerinede hayır demem hahshsgsgs okul secenegi çok İzmir de
ege koklude bagzi bolumler icin konusuyorum hoca kalitesi vasat bide genel bise soliyim univertede hocan donanimli koklu olabilir ama gittiginde sende fark etceksin anlatma kabiliyetleri yok lisedeki gibi degil yani akicilik tikaniyo bi yerde ozellikle prof larin dersinde adam kndisinin bildigi her seyi bizde biliyoruz saniyor dersleei ole anlatyolar
bunları farkındayım ama en Azından ismi olan popüler bir okulda okumayı tercih ederim zaten saglik bölümü seçeceğim bu yüzden daha cok uygulama odaklı olacak gibi duruyor dersler
ve yasadigim sehir civari olsun istiyorum gidecegim okul
nerde yasıyosun kı
Bütçene uygun olan en iyi unidir
bütçeleri esit ya bence ikiside populer büyük şehir bende büyük sehirde yaşıyorum
Paran varsa oku
25-30k kira veririm diyosan gel.
eve çıkmayacağım
Samsun
hahahah yokk yasadigim yere de uzak baya ama güzel şehir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar