İşe girince özel hayatınızı sorgulayan ekmeğinizle oynayan kişi oldu mu?

Merhaba herkese. Ben sigortacılık sertifikam vardı. Babamın kasko yaptırdığı bir sigortacıya babam işe girmem için söylemiş. Kabul etmişler. İlk gün patron ve yanında çalıştığı erkek vardı. Sonra patron yurt dışına çıktı. Biz onunla ikimiz kaldık. Bana sadece poliçe işletmeyi öğretti. Bana çok konuşkansın diye laf vurduruyor. Ben sürekli onunla konuşmamı bekledi. Youtubeyi açıp bana istek parçanı alalım diyor. Sabah gelirken iki tane simit iki tane açma getiriyor. Dün beni sorguya çekiyor. İşte geleceği yönelik planın ne diyor. İş tecrübesi kazanmak dedim. Ayrı eve çıkmayı düşünüyor musun? Evlilik düşünüyor musun diye soruyor? Ehliyetin var mı diye soruyor. Baban öğretmedi mi diye soruyor. Sürekli laf arkadaşlar. Mutfağa gidip istediğin içeceği içebilirsin diyor. Yani orada bana yaklaşmaya çalıştı. Ben iş ciddiyetimi korudum. Beni dün patrona şikayet etmiş. Patron işte gördün iş yoğunluğunu sana iş öğretemeyiz dedi. Siz ikiniz işbirliği yapıyorsunuz dedim patrona. İlk günden kim neyi öğrenmiş dedim. Cevap veremedi arkadaşlar. Dün üzüntümden ağladım arkadaşlar. Beni gruptan çıkarmışlar. Bende o içerde bana yaklaşan kişiyi engelledim. Ve çok üzüldüm arkadaşlar. Oraya kendi hayatım İçin çalışmaya gitmiştim.

İşe girince özel hayatınızı sorgulayan ekmeğinizle oynayan kişi oldu mu?