Babamın sicili doktor olmama engel olur mu?

Öncelikle yazacaklarimdan dolayi linçlemezseniz sevinirim endişem ve soyledigim sözler hakkinda gayet de hakli olduğumun farkındayım.
Arkadaşlar babamın sicili cok bozuk insan babasına hakaret eder mi diceksinuz ama kendisi yuzunden ve annemin seçimi yüzünden benim ve kardeşimin meslek hayatı söz konusu olunca kusura bakmayın da saçma sapan birisinin zamaninda yediği haltlar yüzünden bazi risklerle karşı karşıya olunca canı sıkılıyor ben doktor olmak istiyorum kardesimde polis olmak istiyor birkaç kişiye sordum bana bile sorun olabilir diyen var kardeşime daha cok sorun olur diye düşünüyorum kendisinin yaptigi sacmaliklara gelirsem uyuş****** kaçakciligi var sila* kacakcilibi var bunları daha 20 li yaslarinda yaptigi icin ve aradan yıllar geçtiği icin sicili yavaş yavaş siliniyor uyuş****** kacakciligi suçu falan Şu an görünmüyor ama devlet muhtemelen silinse de gorur zamaninda mafyacilik falan da yaomis.. Allahtan terörle bir seyi olmamis tek şükrettiğim bu oldu. sizce sorun olur mu babamın zamaninda yaptigi seyler bizim istediğimiz meslek gruplarında
Babamın sicili doktor olmama engel olur mu?