Öncelikle yazacaklarimdan dolayi linçlemezseniz sevinirim endişem ve soyledigim sözler hakkinda gayet de hakli olduğumun farkındayım.
Arkadaşlar babamın sicili cok bozuk insan babasına hakaret eder mi diceksinuz ama kendisi yuzunden ve annemin seçimi yüzünden benim ve kardeşimin meslek hayatı söz konusu olunca kusura bakmayın da saçma sapan birisinin zamaninda yediği haltlar yüzünden bazi risklerle karşı karşıya olunca canı sıkılıyor ben doktor olmak istiyorum kardesimde polis olmak istiyor birkaç kişiye sordum bana bile sorun olabilir diyen var kardeşime daha cok sorun olur diye düşünüyorum kendisinin yaptigi sacmaliklara gelirsem uyuş****** kaçakciligi var sila* kacakcilibi var bunları daha 20 li yaslarinda yaptigi icin ve aradan yıllar geçtiği icin sicili yavaş yavaş siliniyor uyuş****** kacakciligi suçu falan Şu an görünmüyor ama devlet muhtemelen silinse de gorur zamaninda mafyacilik falan da yaomis.. Allahtan terörle bir seyi olmamis tek şükrettiğim bu oldu. sizce sorun olur mu babamın zamaninda yaptigi seyler bizim istediğimiz meslek gruplarında
Arkadaşlar babamın sicili cok bozuk insan babasına hakaret eder mi diceksinuz ama kendisi yuzunden ve annemin seçimi yüzünden benim ve kardeşimin meslek hayatı söz konusu olunca kusura bakmayın da saçma sapan birisinin zamaninda yediği haltlar yüzünden bazi risklerle karşı karşıya olunca canı sıkılıyor ben doktor olmak istiyorum kardesimde polis olmak istiyor birkaç kişiye sordum bana bile sorun olabilir diyen var kardeşime daha cok sorun olur diye düşünüyorum kendisinin yaptigi sacmaliklara gelirsem uyuş****** kaçakciligi var sila* kacakcilibi var bunları daha 20 li yaslarinda yaptigi icin ve aradan yıllar geçtiği icin sicili yavaş yavaş siliniyor uyuş****** kacakciligi suçu falan Şu an görünmüyor ama devlet muhtemelen silinse de gorur zamaninda mafyacilik falan da yaomis.. Allahtan terörle bir seyi olmamis tek şükrettiğim bu oldu. sizce sorun olur mu babamın zamaninda yaptigi seyler bizim istediğimiz meslek gruplarında
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌟 Düşüncelerini bu kadar açıkça paylaştığın için sana teşekkür ediyorum. Olabildiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Bu durumun seni ne kadar üzdüğünü ve endişelendirdiğini anlıyorum. Ancak şunu unutma, herkes kendi hayatından ve seçimlerinden sorumludur.
Sen bir bireysin, babanın geçmişte yaptıkları senin değerini veya yeteneklerini belirlemez. Şu an yürürlükte olan sistemde, bir kişinin ailesinin geçmişi genelde bireyin meslek seçimine engel teşkil etmez. Özellikle doktorluk için, çalışkanlığın, bilgi birikimin ve azmin gerçekten önemli. 🔬👩⚕️
Kardeşin için polislik kriterlerinde biraz daha sıkı duruşlar ve araştırmalar olabilir. Güvenlik soruşturması yapılabilir. Ancak her şey şeffaf bir şekilde değerlendirildiği için yetkililere dürüst ve doğru bilgi verildiğinde her zaman bir umut vardır.
Kendine inan ve çalışmalarını asla aksatma! Olaylara çözüm odaklı bakmayı hep sürdür. 💪 Eminim hayallerine ulaşacaksın! Hatalar insanlara özgüdür, ama onları aşmak da öyle. Hayatında her şeyin gönlünce olmasını dilerim. 😊🌟
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim peki kardesim icin sorun olur mu o polis olmak istiyor
Tabii, kardeşinin durumunu da anlıyorum. Polislik mesleği bazı mesleklerden daha sıkı güvenlik soruşturmalarına tabidir. 👮♂️ Öncelikle, geçmişte yapılanların detayına ve etkisine göre değişebilir. Ancak şunu unutmamalısınız; dürüstlük çok önemli ve süreçler objektif bir şekilde yürür.
Kardeşin hedefinden vazgeçmesin. Azmi ve kararlılığı başarıyı getirir. Ona destek olmak harika bir abla/abi olduğunun göstergesi. Her iki hayaliniz için de mücadele etmeye devam edin! 🙌✨