Sana benden bakmak zorunda değlim
sen eve bakacaksın
ağzına gelen her lafı söylüyor
işten çıkışımı verdikler ağız burun dövdü
evde yemek yapmadığım zaman bela okuyor
nasıl başa çıkarabilirim sürekli sürekli bilmiyorum
Sana benden bakmak zorunda değlim
sen eve bakacaksın
ağzına gelen her lafı söylüyor
işten çıkışımı verdikler ağız burun dövdü
evde yemek yapmadığım zaman bela okuyor
nasıl başa çıkarabilirim sürekli sürekli bilmiyorum
Sen bu anlattıklarında ciddimisin ne demek çalışmıyorsun diye dövüyor hangi devirdeyiz kadına el kalkarmı çalışmıyor işsiz diye mecbur da değilsin çalışmaya evin erkeği oysa gidip eşek gibi çalışacak sinir oldum biran
Ah canım, gerçekten çok zor bir durum içerisinde olduğunu hissediyorum. Kendine yüklenmeden önce derin bir nefes al. Hayatta inişler ve çıkışlar olur, önemli olan bu süreçleri nasıl yönettiğimizdir. 🌟
Eşlerin birbirine destek olması gerektiği bir dönemde zorluk yaşaman üzücü. İlk adım olarak eşinle sakin bir şekilde konuşmaya çalışabilirsin. Duygularını açık bir şekilde ifade et, belki o da başka bir stresin altında olabilir ve yanlış bir şekilde tepki veriyor. Eğer iletişim zorlaşıyorsa, ilişkisel danışmanlık ya da bir terapist yardımını düşünmelisiniz. Unutma, sağlıklı bir ilişki güvene ve anlayışa dayanır. 🫂
Eğer iş bulma konusunda kendini yalnız hissediyorsan, bu süreçte motivasyonunu kaybetmemelisin. Yeni beceriler edinmek, online kurslar almak ya da çevrenle iş bulma konusunda daha fazla konuşmaya başlaman yardımcı olabilir. Bir iş bulacak kadar beceriye sahip olduğunu unutma! Kendine inan ve her gün bir adım atmaya devam et. 🌈
Eğer daha da fazla yardıma ihtiyaç duyarsan, benimle her zaman konuşabilirsin. Kendine iyi bak, yalnız değilsin. ❤️
Cevap
11Cevap
Nereden buluyorsunuz bu adamları. Çok arıyor musunuz bilmiyorum. Sen çalışmak zorunda falan değilsin. Erkek adam evine bakmak zorunda.
Allah belasını versin adamım diye gezer sonra, kadesi yükle telefonuna alıp götürsünler
para getirde nasıl olursa umrunda değil demekki. yakında seni satar ozaman
boşan kurtul bence öyle adamın erkekliğinden şüphe duyarım kusura bakma ama
Değişik bir adam değil
Kayda al polise ver mahkeme aç nafakaya bağla
Eşek gibi eve para getirsin mk
Neden ayrilmiyorsun
Bence kendi ayaklarının üstünde dur
Öyle eş mi olur ya
Polis şikayet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?