Arkadaşlar selam çalıştığım yerle ilgili bir sorum olacak ileri yaşlı bir abimizin hareketlerinin nedeni hakkında?

Şimdi arkadaşlar Ben özel bir Okulda çalışıyorum bu abimiz okul başkanı benim orada çok uzun süreli çalışmamı ısrarla istedi sürekli telefonla aradı evimden alması için insanları gönderdi gerektiğinde kendi benim evime gelip beni evimden aldı Ben de abi olduğunu düşündüğüm için kabul ettim Sonra onun Aslında evli olmadığını boşanmış olduğunu öğrendim bazen bana gülümseyerek bakarken yakalıyorum onu Mesela Benim gözlerim alerji olduğunda zorla Bana göz doktoruna Sıra falan aldırıyordu ama daha sonra da öğrendim ki Kızının da benimle aynı bir rahatsızlığı varmış demek ki diyorum beni kızı gibi görüyor O kadar mı seviyor O kadar mı değer veriyor bir yandan da şöyle söylüyorlar bana Zehra temkinli ol çünkü erkekler ilgi duymadıkları insanlara boşu boşuna yönelmezler Ne dersiniz

Arkadaşlar selam çalıştığım yerle ilgili bir sorum olacak ileri yaşlı bir abimizin hareketlerinin nedeni hakkında?