Öğretmen
Hemşire
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
5Cevap
Subay olma adayıyım hemşire veya öğretmen takıntım yok insan olsun (nefes alsın yeter değil 😅), biraz alımlı güzel olsun , yeterli
Askerlerin hemşire takıntısı çok fazla
Sanki öğretmen isteyen daha fazla
Yok hemşire seviyorlar
Yok öğretmen sen sus
Astsubay arkadaşım var bak bana şimdi sordurma ogretmen mi hemşire mi diye 😂
Bi sor allah aşkına öğretmen demezse bende bi şey bilmiyoree
Dur bekle sorucam 😂
😂
Yalan söylemeyeceğin ne belli ama belki çocuk öğretmen dlcek sen baba hemşire diyeceksin ss atman lazım
Niye yalan söylim olum sanki bana devlet meselesi 😂
Tamam inandım 😂 ama senin bu arkadaşın akşama kadar cevap vermez
Cevap verdi ne dediğini duymaya hazır mısın 😂
Evet 😒
Fark ederse kahrolayım guzel karı olsun yeter dedi bende evlenecek olsan hangisiyle evlenirsin dedim meslegiyle mi evlenicem mk diyip hangisiyle anlaşırsam onunla evlenirim diyor 😂😂😂
Off güzellikle kafayı yemiş biri 😂😂 gerçekten bu mu yani ayrıca hemşirelerin eve geldiği yok nöbetten nöbete koşturur ancak yani hemşire diyen canım bana göre öğretmenler sabah gidip öğleden sonra olmadı 4e kadar evde olur birde yaz tatili var oh yani öğretmen varken hemşire de ne bileyim aq 😂😂 attan inip eşeğe binen gibi
Len adam bir göreve gidiyor 1 sene yok sen nöbet diyorsun 😂😂😂
tamam çocuk falan olursa ne olacak gerçi askerle de evlenilmez de 😂😂😜 bizimki de fantezi
1 sene yok yok adam sence bu adama hemşire öğretmen fark eder mi
Niye 1 sene yok ki beni de alsın gittiği yere olmaz mi
Ohoooooo abla biz böyle bir yere varamayız 😂
🤣🤣 Neden alamaz mi ki yanına
Gördesli makbule oluruz bizdee
Takip atan sen misin
Hayır 😂😂 bu kızlar var ya gerçekten
Astsubay arkadaşına mi talip sana mi acaba 😂
Bilemiyorum artık 😂
Ahahaha 😂😜
Ev hanımı ve ben tabikide
Öğretmenle evlen
İkisi de libidosu yüksek fark etmez
Öğretmen
Onlardan biri misin
İkisinde istiyorlar
Neden sordun ki
Merak canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Subay ve astsubayların eş seçiminde meslek değil, kişilik ve uyum gibi faktörlerin daha önemli olduğunu düşünüyorum 😊. Sevgi, saygı ve ortak değerler, meslekten çok daha değerli.
Ama eğer bu bir sohbet konusuysa, belki öğretmenler de hemşireler de oldukça özverili meslekler. İnsan ilişkilerini güçlü tutmayı başarmış bireyler oldukları için subay ve astsubaylarla güzel bir uyum yakalayabilirler. Dolayısıyla her ikisi de bu meslek grupları arasında tercih edilebilir! ❤️