Diğer Öğretmen mi subay mi daha havalı? Msöleldld Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangisi sizce havalı Güncellemeler+1 yıl Öğretmenler atanamayanlar Oğuz ataya selam olsun 😂😂 Öğretmen mi subay mi daha havalı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne alaka mk kadın için soruyorsan öğretmenlik daha iyi 0 3 Yorumla Msöleldld +1 yıl Hayır ezikler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kafa yapın ortada zaten, sen öğretmen olma subay ol beynini çok kullanma yani Yorumla Msöleldld +1 yıl Sende öğretmen ol atanama🤣😂 Yorumla
Arjino Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 36% +1 yıl Şu dönemde turkiyedeki hiç birsey havalı değil 1 2 Yorumla Msöleldld +1 yıl Niye Yorumla Arjino +1 yıl Ülke uçuruma sürüklenmiş Afgan’ı Suriyelileri arabı parsel parsel satın almış hergün 10 karca kişi ölfuruluyor taciz tecavuz hırsızlık ve daha bir sürü iğrençlik copaldı yaşanmaz Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. İkisi de kötü. Ben iyisine denk gelmedim 0 1 Yorumla Msöleldld +1 yıl Bence de Yorumla
BenimAdımSiyah Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Öğretmenin nesi havalı !!! 0 10 Yorumla Msöleldld +1 yıl Bence de ezikler Yorumla BenimAdımSiyah +1 yıl Ezik değiller ne saçmalıyorsun sen. Bu ülkede değersizleştirildiler. Buda toplumsal sorun Yorumla Msöleldld +1 yıl Elini sallasan öğretmen Yorumla BenimAdımSiyah +1 yıl Şimdi sen nereni sallarsan salla her meslekten çokça denk gelir. Bu o mesleğin ezik olduğunu göstermez. Yorumla Zincirevurulmuşkız +1 yıl Küstahsın Yorumla BenimAdımSiyah +1 yıl @Zincirevurulmuşkız bana mı dediniz Yorumla Zincirevurulmuşkız +1 yıl Yok öğretmene ezik diyen. kisiye dedim siz degil Yorumla Zincirevurulmuşkız +1 yıl Ben öğretmenim ve o. küstaha dedim. küstah diye Yorumla BenimAdımSiyah +1 yıl @zincirevurulmuskiz dert değil bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum diye bir laf var bizde bu değişmez Yorumla Zincirevurulmuşkız +1 yıl Tabiki buradaki çogu insan cahil zaten yani bunu kabul etmekte erdemliktir Yorumla
AkumaGouki Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 50% +1 yıl Öğretmen tabi ki! Kalem kılıçtan keskindir. 0 2 Yorumla Msöleldld +1 yıl Öğretmenler ezik bence Yorumla AkumaGouki +1 yıl Katılmıyorum bu fikrinize. Yorumla
cizgisizgomlek Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 90% +1 yıl Simdi bir foto atardim sana ama yasak 0 0 Yorumla
FantasticBlue Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 74% +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. İnsan olan ve aklıselim olan daha havalı 0 0 Yorumla
yanlizask Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl Pilot en havalı malum hep göklerde 😂😂 0 2 Yorumla Zincirevurulmuşkız +1 yıl Pilot koca yok😂 Yorumla yanlizask +1 yıl @Zincirevurulmuşkız hayırlısı seni bulur inş. Yorumla
Lost3406 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Subay 1 2 Yorumla Msöleldld +1 yıl Bence de Yorumla Zincirevurulmuşkız +1 yıl Bayilirim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Pöh bence 1 10 Yorumla Zincirevurulmuşkız +1 yıl Bayilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Zincirevurulmuşkız bana da Bayıl madem Yorumla Zincirevurulmuşkız +1 yıl Burada pöhmü vardi😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Zincirevurulmuşkız ben şüphen mi var Yorumla Zincirevurulmuşkız +1 yıl Oldukça gizlisinde şasirdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Zincirevurulmuşkız gerek yok pöh değilken hiç bir kadın bakmıyordu suratıma şimdi de bakmayın bı zahmet Yorumla Zincirevurulmuşkız +1 yıl Hahaha benim elimin altında komutanlar var güle güle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Zincirevurulmuşkız orgeneral vayy💓🌹 emret Yorumla Zincirevurulmuşkız +1 yıl Hahaha sen çulsuz takıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Zincirevurulmuşkız SG la Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ne alaka mk kadın için soruyorsan öğretmenlik daha iyi
Hayır ezikler
Kafa yapın ortada zaten, sen öğretmen olma subay ol beynini çok kullanma yani
Sende öğretmen ol atanama🤣😂
Şu dönemde turkiyedeki hiç birsey havalı değil
Niye
Ülke uçuruma sürüklenmiş Afgan’ı Suriyelileri arabı parsel parsel satın almış hergün 10 karca kişi ölfuruluyor taciz tecavuz hırsızlık ve daha bir sürü iğrençlik copaldı yaşanmaz
İkisi de kötü. Ben iyisine denk gelmedim
Bence de
Öğretmenin nesi havalı !!!
Bence de ezikler
Ezik değiller ne saçmalıyorsun sen. Bu ülkede değersizleştirildiler. Buda toplumsal sorun
Elini sallasan öğretmen
Şimdi sen nereni sallarsan salla her meslekten çokça denk gelir. Bu o mesleğin ezik olduğunu göstermez.
Küstahsın
@Zincirevurulmuşkız bana mı dediniz
Yok öğretmene ezik diyen. kisiye dedim siz degil
Ben öğretmenim ve o. küstaha dedim. küstah diye
@zincirevurulmuskiz dert değil bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum diye bir laf var bizde bu değişmez
Tabiki buradaki çogu insan cahil zaten yani bunu kabul etmekte erdemliktir
Öğretmen tabi ki! Kalem kılıçtan keskindir.
Öğretmenler ezik bence
Katılmıyorum bu fikrinize.
subay hemde kadın için
Simdi bir foto atardim sana ama yasak
İnsan olan ve aklıselim olan daha havalı
Pilot en havalı malum hep göklerde 😂😂
Pilot koca yok😂
@Zincirevurulmuşkız hayırlısı seni bulur inş.
simitçi, gazozcu, köfteci
ikisini yan yana koyman bile hata. tabiki subay
İnşaat işçisi emektarlar
Subay
Bence de
Bayilirim
Polis
Niye
Asssubayyy
Pöh bence
Bayilirim
@Zincirevurulmuşkız bana da Bayıl madem
Burada pöhmü vardi😂
@Zincirevurulmuşkız ben şüphen mi var
Oldukça gizlisinde şasirdim
@Zincirevurulmuşkız gerek yok pöh değilken hiç bir kadın bakmıyordu suratıma şimdi de bakmayın bı zahmet
Hahaha benim elimin altında komutanlar var güle güle
@Zincirevurulmuşkız orgeneral vayy💓🌹 emret
Hahaha sen çulsuz takıl
@Zincirevurulmuşkız SG la