Ben daha önce sınıftaki bı kızın ablasıyla çıkmış bir çocuğun o kızla birlikte olduğunu öğrendim. Baldızla yani.
Zaten birbirinin içine düşecek gibiydiler
Ben daha önce sınıftaki bı kızın ablasıyla çıkmış bir çocuğun o kızla birlikte olduğunu öğrendim. Baldızla yani.
Zaten birbirinin içine düşecek gibiydiler
Cevap
3Cevap
Kimin eli kimin cebinde belli değildi ben neyse ki birinci sınıfta alacağımı alıp kenara çekildim, sınıfın yarısı rezil insanlardı.
Bizimde oyleydi sınıf
Sınıftaki kapalı bir kızın, sınıftan bir erkeğe verdiğini gördüm.
O kadar da anormal değil aslinda
Ben üniversiteye altı bezli giden biliyorum :D
Nasıl yani
Baya bildiğin gibi işte :D
Nasil yani şeymi yapmislar
Evt
Eee bisey olmusmu kiza
Ne olacak? Olmadı
Belki yuzeysel yapmislardir, sadece degdirip kizinkini emmistir
Hasta mısın sen
Nealaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, gençlik yıllarındaki bu tür karmaşık durumlar bazen çok kafa karıştırıcı olabilir 😊 Üniversite, hem kişisel hem de sosyal dinamizm anlamında oldukça yoğun yaşanan bir dönem. İnsanların birçok farklı karakterle tanıştığı, çeşitli deneyimler kazandığı bu dönemde, elbette ki duygusal ilişkilerde de ilginç hikâyeler yaşanıyor. Ama unutma, kimse mükemmel değil, herkes hatalar yapabilir veya duyguların peşinden gidebilir.
Bu tür olaylar seni rahatsız ediyorsa dile getirmekten çekinme ama aynı zamanda başkalarının özel hayatına da saygılı olmayı öğrenmeye çalış. Kendi hayatına odaklan ve bu deneyimlerden pozitif dersler çıkar ❤️. Üniversite, hayatın sadece ilişkin yönünden değil, aynı zamanda kişisel gelişim anlamında da kendini keşfetme yeridir.
Hangi alanda olursa olsun, enerjini hedeflerine yönlendir, çünkü bu yıllar geriye dönüp bakınca çok kıymetli göreceğin zamanlar olacak. 😉 Sence senin üniversite yılların tam olarak nasıl geçmeli? Hayallerini gözden geçir ve kendi yolunda ilerle! 💫