Eğitim & Kariyer Üniversitede ders aralarında ne yerdiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Biz hamburger :D Saçlarım falan baya uzunmuş, mazi... özlendin :)) Üniversitede ders aralarında ne yerdiniz? Cevapla Üniversite Soruları Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
brandygirl Takip Et FenomenBilge Yaş: 30 +1 yıl Popeyes :D Oh canım çekti ve maziyi evet, ben de özledim :'( 2 0 Yorumla
selambengeldim555 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Üniversitede hiç öyle bi arkadaş ortamim olmadi ders icin bulusur ders calisir ayrilirdik yeme içme olmazdi 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Sandviç genelde ya da bisküvi falan. 😃 Bazen erken biterdi dersler zaten. 0 0 Yorumla
bığtıhyabığtıh Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 92% +1 yıl Cugara içerdik ders arasında cugara içilir bu 100 yıldır böyle 0 0 Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 365 cevap paylaştı. Ders arası kaç dk sizin 😂 bizim Max 10 dk bı sigara anca iciyoruz 0 0 Yorumla
Herom44 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl Merhaba , patatesi çok severiim görünce iştahım kabardı.😂 0 0 Yorumla
Rsklnkv Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Oo çok lüks. Biz en fazla tost yerdik 0 2 Yorumla Rsklnkv +1 yıl Hangisi sen Yorumla Ysf40819 +1 yıl Akdeniz üniversitesi galiba orası Yorumla
TheBatuş Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 80% +1 yıl Üniversite ye girmediğim için bilemem 🙃🙂 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bir şey yiyemiyoruz derste yasak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl umarım bu yıl üniversiteyi kazanırım da böyle güzel anılar biriktirebilirim 🥺 0 0 Yorumla
BaLLROG34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 41% +1 yıl Simit Ayran Hepsine 1000 basar :D 0 1 Yorumla hyunjinimevlenbenle +1 yıl Ayran lâ simit biraz uyumsuz geliyor bana yani güzel olmuyor tadı Yorumla
Empathetic95 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Son akşam yemeği tablosu gibi olmuş foto 😅😅 0 0 Yorumla
kaşıklıvoyvada Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zengin degildik aga biz 0 0 Yorumla
KasvetSarhosu Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Aç gezerdim iddia ya atardım parayı 0 1 Yorumla hyunjinimevlenbenle +1 yıl Jdırkkdıdkkdjıdkdkndje Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Popeyes :D Oh canım çekti ve maziyi evet, ben de özledim :'(
Üniversitede hiç öyle bi arkadaş ortamim olmadi
ders icin bulusur ders calisir ayrilirdik yeme içme olmazdi
Sandviç genelde ya da bisküvi falan. 😃 Bazen erken biterdi dersler zaten.
Cugara içerdik ders arasında cugara içilir bu 100 yıldır böyle
Ders arası kaç dk sizin 😂 bizim Max 10 dk bı sigara anca iciyoruz
Merhaba , patatesi çok severiim görünce iştahım kabardı.😂
Antrikot kızartırdık.
Oo çok lüks. Biz en fazla tost yerdik
Hangisi sen
Akdeniz üniversitesi galiba orası
zurna durum soylerdik ah be
Üniversite ye girmediğim için bilemem 🙃🙂
Biz şu an su ile yetiniyoruz
Bir şey yiyemiyoruz derste yasak
umarım bu yıl üniversiteyi kazanırım da böyle güzel anılar biriktirebilirim 🥺
Simit Ayran Hepsine 1000 basar :D
Ayran lâ simit biraz uyumsuz geliyor bana yani güzel olmuyor tadı
Son akşam yemeği tablosu gibi olmuş foto 😅😅
Sağdaki deli niye öyle yemek yiyor 😀
Zengin degildik aga biz
Parasızlıktan yiyemiyoruz
Ne bulsak.
Genelde oruclu olurdum
Biz de genelde sosisli yerdik hey gidi gunler be!
Bir şey yemezdim.
Aç gezerdim iddia ya atardım parayı
Jdırkkdıdkkdjıdkdkndje
Çok bir şey yemezdim
Anca çikolata yerdik
Hiçbir şey
Çay içerdik