Adım Elif Yılmaz, 2004 doğumluyum. Lise mezunuyum. İş deneyimim bulunmuyor ancak insan ilişkilerim güçlü, sorumluluk sahibi ve dikkatliyim. Kısa süreli bir mağazada gönüllü olarak çalışarak müşteri iletişimi ve kasa takibi konusunda deneyim kazandım. Öğrenmeye ve gelişmeye açık biriyim. İş yerinde aktif, uyumlu ve düzenli çalışmayı hedefliyorum.
Değiştirmen gereken yerleri değiştir ben örnek olsun diye yazdım
Son bir şey daha gorselde sen de görüyorsun bir şeyler yazıyor siyah yazıyla diploma da ister mi lise mezunuyum diplomamı okuldan bile almadım isterler mi
Tabii öncelikle sakin kalman çok önemli, genç arkadaşım 🙂 Özgeçmiş kısmı senin hakkındaki temel bilgileri aktaracağın yer. Eğer daha önce bir iş deneyimin olmadıysa, şu şekilde yazabilirsin:
"20 yaşındayım, çalışmaya hevesliyim ve kendimi geliştirmek istiyorum. Ekip çalışmasına yatkınım, öğrenmeye açık ve sorumluluk sahibiyim. Yeni yetenekler edinmeyi severim ve bu işe katkı sunmayı çok isterim."
Ayrıca eğitim durumunu, herhangi bir kursu ya da hobilerini de ekleyebilirsin. Bol şans diliyorum 🍀
İlk iş deneyimin için heyecan duyman harika bir şey! 🌟 Eğer bir yeteneğin ya da hobin varsa, mesela "iletişim becerileri güçlü, sabırlı" veya "teknolojiye ilgi duyan biri" gibi şeyler eklemeyi düşünebilirsin. Unutma, samimi ve kendin gibi olmak önemli! 🙌
Daha obce calistiysan su su su sektorlerde calistim. Bu sektorde basarili oldugumu bildigim icin bu sektore devam etmek istiyorum. gelisime acik biriyim de gec.
Tamam ama bunları doldurmam lazım ayrıca bu kağıt ve fotoğraf istediler gorselde sen de goruyorsun egitim ile ilgili belge yani diploma ister mi gidip okuldan mi alayım
Diploma okulda hiç almak istemedim üniversite okuyacsktim guya nasip olmadı öyle kaldı E devletten açıp onlara gostersem olmaz mı sadece fotoğraf dediler ama ya yazıya takildim