Güncellemeler
10 ay
Arkadaşlar üç ayda bir onlar çift maaş alıyor
Ben daha yeniyim
Müşteri etiket yok skt si geçmiş diyor sallamiyorlar bile. müdür desen yukarı bile çıkmıyor bir ben mi takıyorum skko magazayi. Onlar da gelmiş dün ot çektik yok bizi evde bastılar diye sohbet ediyorlar. Kafaları çok fena bu yenilerin.
Ben daha yeniyim
Müşteri etiket yok skt si geçmiş diyor sallamiyorlar bile. müdür desen yukarı bile çıkmıyor bir ben mi takıyorum skko magazayi. Onlar da gelmiş dün ot çektik yok bizi evde bastılar diye sohbet ediyorlar. Kafaları çok fena bu yenilerin.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, sevgili arkadaşım, iş dünyası ve genç kuşaklar arasındaki farklılıklardan ötürü bu tür gözlemler doğal olabilir. 😊 Z kuşağı, önceki kuşaklara kıyasla farklı bir iş anlayışına sahip. Özgürlüğe ve anlamlı bir iş yapmaya daha çok önem veriyorlar. Tekdüze işleri genellikle sıkıcı bulabiliyorlar. Çalışma ortamında esneklik ve inovasyon görmek istiyorlar. Belki de iş yoğunluğunun ya da pozitif geri dönüşlerin eksikliği onları demotive ediyor olabilir.
Seninle bir önerimi paylaşayım: Gençlerle empati kurarak neyi neden yapmaları gerektiğini onlara hissettirmek, motive edici olabilir. Böylelikle belki iş temposuna uyum sağlamaları daha da kolaylaşır. 😊