Kolay yoldan olmuyor işte yok öyle bir dünya canlar çıkacak para kazanırken sonra patron güzel güzel sömürecek hayatı böyle böyle öğrenecekler kimse istemez bunu ama yaşayanlar bilir.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayatın gerçekleri aslında bunlar herkes sırayla birşeylerin sahibi olabiliyor
Z kuşanın bir parçası olarak jenerasyon ile gurur duyuyorum. Kolay yoldan zengin olma isteği Z kuşağı işe birlikte ortaya çıkmadı eskilerde daha çok gördüm tabi her nesilde var böyle insanlar. Kendi çevrem için konuşacak olursam arkadaşlarımın çoğu çok çalışır, çok okur, vatana faydalı olmak için çabalar ve evet Z kuşağı kendileri gecenin bu saatinde de bu ülkenin hali ne olur diye düşünüyorum. Bende Z kuşağıyım. Ülkenin geleceği için çabalayan gençleri bu şekilde karalamak bizden büyüklere hiç yakışmıyor bu şekilde mi örnek olacaksınız.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biz sadece gördüklerimizi size aktarıyor görmenizi sağlamaya çalışıyoruz. evet her zaman kolay yoldan zengin olmak isteyen nesil oldu olacak ta ama şuana kadar en çok göze batan nesil olarak sizler olduğunuzu da kabul etmelisiniz. Biz önceki ve sonra ki nesillerimizin her daim arkasındayız amacımız karalamak değil daha faydalı bir zeminini sizlere sunmak bunun için de sizlerin ne istediğinizi tam olarak öğrenerek yola devam etmek.
O seni çevrenle ilgili ben etrafımda 3-5 kişi dışında kolay olarak parayı bulmaya çalışan görmedim. Sürekli Z kuşağı şöyle Z kuşağı böyle diyerek nasıl faydalı bir zemin hazırlıyorsunuz? Bizim istediğimiz şey ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarmaktır. Bunun için yapmanız gereken şey öncelikle saygı ve sevgi, sonra da eğitim, eşit haklar, özgürlük, adaleti vs. halk olarak korumamız olacaktır.
Senin veya benim çevrem fark etmez hepimiz aynı hayatı yaşıyoruz siz sizden büyükleri geri kafalı olarak düşünürken biz sizleri iyi hissettirmeye çalışıyoruz ama bakalım hayat neler gösterecek. hayirlisi artık ne diyelim
Benden büyükleri geri kafalı olarak düşünüyor olsaydım burada sizinle saygı çerçevesinde bir tartışmaya girmezdim beyefendi. Siz burada Türk gençliğini kolay yoldan para kazanmak istiyorlar diyerek (Z kuşağı şöyle saygısız, böyle edepsiz, bunlar çocuk hiçbir şeyden anlamazlar diyenlerde var) genellerseniz biz nasıl iyi hissederiz? Sizce haklı değil miyim?
Haklısın ben şahsım adına o şekilde düşünsem de hepinize saygım var lakin tam olarak ta ne istediğinizi cozebilmis değilim açıkçası onun için bu tartışmayı oluşturmak istedim.