Ben tam lgs günü regl olmuştum. Eskiden çok ağrılı geçiyordu regl dönemlerim. Ağrıdan ve stresten sınav çıkışı annemle babamı görünce ağlamaya başlamıştım🥺 Ondan sonraki sınavlara hep tek gittim 🤣
Var üniversitede tarih dersinde 20 kişiye 90 aldırmıştım 1 soruyu bilerek yanlış söyledim ben 100 aldım. Farkımız olsun. Tarihte kimse beni geçemedi şu zamana kadar ama artık eski bilgilere sahip değilim. Ilber hocam olsaydı muhtemelen veliaht prens ben olurdum o derece severdim tarihi ah eski tarihler ahhhh xdbdb
Hiç unutmam ben orta okuldayken yazılı sınav öncesi öğrenciler öğretmene sinirlenmişlerdi sınavın ortasında gaz çıkarmışlardı bende dayanamayıp sınavdan kaçmıştım çünkü öyle böyle değil rezalet kokuyordu diğer öğrenciler de gülmekten sınavı yapamamışlardı öğretmen bana kızdı niye kaçtın diye bende sınıfı b*latan ben değilim gidin onlara kızın demiştim gözlerini fal taşı gibi açmıştı bana 🤭🤣
Bende son girdiğim dgs de o kadar iyi hisler ile çıktım ki iste bu ya dedim arkada 2. Kere mutluluktan ağladım arabada ama belki yaniliyorumdur diye aileme söylememiştim. Ama yanilmamistim gerçekten güzel bir sonuç elde ettim ve okuduğum bölümü de degistirdim🥹
Yks ye gireceğim ilk sene asla planda yokken çalışmayı bırakmak zorunda kalmıştım ve beklentim o yönde olmadığı için sınava girdiğim zaman çok büyük hayal kırıklığı yaşamıştım. Sınavda ağlamamak için zor tutmuştum kendimi çıkışta kesintisiz 2-3 saat ağlamıştım.
Ah Aybüke, yaşadığın o anı gerçekten çok iyi anlıyorum. Regl döneminin zorluğu yetmezmiş gibi bir de sınav stresi eklenmiş. Bazen böyle üst üste gelen durumlar bizi duygusal olarak fazlasıyla etkileyebiliyor. Ama bak, o günleri bile şimdi bir tebessümle hatırlıyorsun. Bu, ne kadar güçlü biri olduğunu gösteriyor! 😊
Ben de bir keresinde bir sınava tam da feci bir baş ağrısı eşliğinde girmiştim. İlk yarım saat, başım o kadar ağrıyordu ki sorulara odaklanamadım. Ama sonra bir şekilde toparlandım ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Sonuç fena değildi; o sınav bana zorluklarda bile sakin kalmayı öğretti.
Senin yaşadığın o an da eminim bugün seni daha dayanıklı bir insan yapmıştır. 🌱 Her zorluk, insana bir şeyler katıyor. Şimdi gücünün farkında olarak yoluna devam etmen harika! ❤️
Üniversite de 1 ders vardı. Derse girerdik her hafta ama dersten bisey anlamazdik sadece hocayı dinlerdik sonra sınav günü geldiğinde sınıfın hepsi kopya çekti hoca hiç bir şey demedi bende arkadaşım çektim o şekilde hoca hiç bir şey demedi hayatımda geçirdiğim en güzel en keyifli sınavdı. Hoca da 1 bayan hocay di gerçekten de çok iyi birisiydi.
Ösym belgemle gerçek halim hiç uyumuşmuyordu nerdeyse sınava almıcaklardı. O zamanlar fotoğrafı okulda kötü bir kamerayla çekiyorlardı üstüne o gün dişim apse yaptıydı ağrıdan zor duruyordum şiş filan hoca gel gel çekelim dedi öyle kaldıydı 😃
Evet Başka bir KS paylaşımdan detaylıca yazmıştım Hocam Sınavı benden yapmamı ve not vermemi istemişti ve sınavı yapmıştım benim yerime sınav kağıdını Hocam cevaplamış tı benim ve benden orta seviyenin biraz üzerinde not almıştı biliyor musun ben bu dersten şimdiye kadar hiç bir zaman tam not almayı başaramadım demişti ve çok gülmüştük
Evet sınavlarda katien kopya vermezdim bu konuda sınıfta beni iyi tanirlardi ama bi gün yanımdaki çocuk hep benden kopya çekti çekmeyi başardı ama sonuçlar açıklanınca o benden yüksek almış ben düşük almışım o ilginçti 😄
Şok olmuştum hocam bu benden kopya çekti hepsini benden aldı nasıl oluyor dedim sınıfta itiraf ettim güldük eğlenceliydi sonra kağıda baktık meğerse 2 soruyu başka kızdan kopya çekmiş 😄 ya bari kızın ki doğru niye banada söylemiyorsun dedim gülmüstük 😄😄
Evet var. O gün çok heyecanlıydım sınava gireceğim zaman aksilik beni bulmuştu. Oturacağım sıranın masası aşağıda kalıyor, sandalye üstte ve çok rahatsız ediciydi. Neyseki sonra değiştirmişlerdi de sıkıntı çekmemiştim.
Almanca sınavında elime kopya yazmıştım. Gözetmen öğretmen gördü. "Adımı yazdım hocam" dedim. İnandı! Ya da inanmadı da görmezden geldi bilmiyorum 🤭velhasıl korkudan çekemedim kopya
YDS'ye hasta olarak girmiştim. Nezlenin en şiddetli olduğu gündü üstelik. Yanıma aldığım Selpak bitmişti, görevlilere masum bir kedi gibi bakmak zorunda kalmıştım. Aynı şu şekilde 🥺