Hepimizde iyileri kötüleri de anılar var, kimisi şaşırtıcı kimisi korku, şok. Unutulmayacak anılar neleri yaşadınız.
#Bahar_555
#Bahar_555
Küçükken babamın şoförlük yaptığı minibüsle gece konduya çarpıyordum neredeyse bide basketbol topuyla annemin vitrinini indirmiştim bir kere de alyansını balkondan düşürmüştüm her ne kadar şu an pederle anlaşamasakta bisiklet sürmeyi öğrettiği anıtı hala hatırlarım hurdacıdan almıştı kırmızı bir bisikletti
Cevap
15Cevap
Birden fazla ama kendimle kendim arasında 😃✌️
Evet var ama bu platformda dile getirmek istemiyorum artık siz biliyorsunuz değerlim meleğimle anlarım son nefese kadar benimle sonrası rabbime kalmış 🙏😔
Bir yılbaşı gecesi gecenin ikisinde hava eksi 14 derce soğukta (0rh-) kan bulmam lazımdı o anı hayatım boyunca unutamam.
Cok var... Güzelliklere cok sükür ve zorluklara ise elhamdüllilah atlatildi. Allah daima yardimcimiz olsun
Çocukken oynadığımız saklambaç, körebe, 9 aylık oyunları unutulmazdır arada mahalle maçı yapardık ne bilim bunlar geldi aklıma
Hiç bir şeyi unutmayan bir beynim var anı da neymiş 😅
Çooook. İyi kötü büssürü. Anıları hatırlamayı da sevmim. 🤣
Bebeğimi gördüğüm ilk an ve öldüğünü söyleyeceklerini doktorların yüzünden anladığım ilk saniye.
Her anı hatırlıyorum artık ama tabiki kuzenin ikinci tuzağı hiç unutmuyorum
Küçükken hep bayramlar da amcalarda toplanıp tüm aile yemeiyer bayramlaşırdı güzel günlerdi.
Evet var en başlarda hatırlarken çok güzeldi benim için ama artık en kötü anım diyebilirim.
Son 1 saat içinde böyle bir an yaşadım. :D
hayır yoktur maalesef
Annemin vefat ettiği günü hiç unutamıyorum
İyi anılarım da var kötü anılarım da
Hayır yok
Say say bitmez.
@Burak6162 İyisi de var, kötüsü de.
Tabi ki unutamadığım güzel anılarım var.
Yaşamadım ama yaşattım🙂
Arabayla trafiğe ilk çıktıgım an o anı unutmam çok zevkliydi 🙂
Evet, çok tatlı anılarım var.
Herkesin vardır unutamadığı bir anı
Var tabi burdan yazamam
Vardır evet
çok şey varr
Yok.
Evet amcamin guldum diye ustumde sopa kirmasi gibi
Var ama boş ver
Yokk
Hatırlamıyorum 😂