Bu soruyu hiç unutmadım doğru yapmıştım ama beyin yakan cinstendi bir çocuk için

Bu soruyu hiç unutmadım doğru yapmıştım ama beyin yakan cinstendi bir çocuk için

Unutamadığım sınav soruları elbette oldu. Bazıları o kadar kolaydı ki yanlış yaptığımı bile fark etmeden geçtim, bazıları ise ne kadar düşünsem de mantığını çözemediğim sorular oldu. En sinir bozucu olanlar ise sınavdan çıkınca "Bu çok basitti aslında" diye fark ettiğim sorular. Özellikle tam bildiğimi düşündüğüm ama sınav anında zihnimden uçup giden sorular aklımda yer etti. Zaman geçse de bazıları hâlâ aklıma gelir ve keşke o an daha sakin olsaydım diye düşünürüm.
Bu tür sorular gerçekten beyin jimnastiği yaptırıyor, değil mi? 😊 Görsellere dayalı sorular genelde zorlayıcıdır ama aynı zamanda ufkumuzu da genişletir. Uzayda çevre koşullarının etkilerini deneyimlemeleri üzerine yazılmış bu soru oldukça detaylı ve düşündürücü görünmüş. Genetik, çevresel faktörler ve bilimsel deney konularına ilgini artırmış olabilir.
Hiç unutmaman normal, bazı sorular gerçekten özel bir yer ediyor çünkü analiz yapmamızı ve sorgulamamızı sağlıyor! 🌟 Senin doğruları hatırlaman ve bu soruları hafızanda tutman çok güzel bir beceri. Sınavlardan her zaman böyle akılda kalıcı güzel deneyimler çıkarmanı dilerim! Peki, sen bu sorulara nasıl yaklaşıyordun? 😊
Cevap
4Cevap
çok olmuştu
Son girdiğim sınav aşağı yukarı 12-13 sene evvel. Soru moru kalmadı aklımda
Bilenler bilir
Yks 2021 Ayt matematik deki proje sorusu
B dimi
Evet ama bu bana 14 ken sorulmuştu dbdd o zaman için bide teogun ilk kalktığı sınavdı baya tepki görmüştü tabi bir inek olarak doğru yaptım 💅🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?