Eğitim & Kariyer Millet sınav oldunuzmu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sınav nasıl geçti? umarım iyi geçmiştir Güncellemeler1 yıl Sınav nasıl geçti Güncellemeler1 yıl Soruma cevap verin Millet sınav oldunuzmu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Akbildengesiyok Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl Tıraş mi lan bu 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani anlamadım Yorumla Akbildengesiyok 1 yıl Sınav oldunuz mu ney Yorumla Soran 1 yıl Sınav oldunuzmu bu yani ne denilir Yorumla Akbildengesiyok 1 yıl Girdiniz mi olacak Yorumla Soran 1 yıl Girdiniz olldunuzmu aynı şey Yorumla
İstanbulBeyefenddisi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl şekerim bitmedi 0 24 Yorumla Soran 1 yıl Olsun bitince cevaplarlar Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl görmezler ki çok aşağı düşer Yorumla Soran 1 yıl Nasıl görmezler o kadar yazdım görücekler aaa Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl inşallah görürler o zaman öyle diyelim Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl görmemişler bak şekerim Yorumla Soran 1 yıl CEVALİYCAKLAR Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl hayır görmüyorlar Yorumla Soran 1 yıl Görücekler tammamı okadar yazdım gerekirse yine sorucam Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl tekrar sorman şart şekerim Yorumla Soran 1 yıl Hakım bitti yarına kadar üf ya Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl yerine sorarım istersen şekerim Yorumla Soran 1 yıl Ha lütfen sor benide yaz lütfen Yorumla Soran 1 yıl Atınca söyle Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl yazılmıyor sana Yorumla Soran 1 yıl Peki Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl benim de hakkım yokmuş boş ver Yorumla Soran 1 yıl Aynen bize ne onlardam ha girmiş ha girmemişler dimi aaaaa Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl evet canım Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl vermicekler askom Yorumla Soran 1 yıl Vericekler Yorumla Soran 1 yıl Sen yapay zekâ falanmısın Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl halis mulis etten kandan insanim Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl sordum şimdi takip et soruyu Yorumla Soran 1 yıl tamam Yorumla
kerem_ince Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Sınava millet yeni girdi 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Olsun çıkmiycaklarmı o sınavdan Yorumla kerem_ince 1 yıl Daha 2 saat var Yorumla Soran 1 yıl Yaw bitince yazarlar Yorumla kerem_ince 1 yıl Peki tamam Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne sinavi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tıraş mi lan bu
Nasıl yani anlamadım
Sınav oldunuz mu ney
Sınav oldunuzmu bu yani ne denilir
Girdiniz mi olacak
Girdiniz olldunuzmu aynı şey
şekerim bitmedi
Olsun bitince cevaplarlar
görmezler ki çok aşağı düşer