Bu durumdan nasıl kurtulacağım?

Tüm zamanımı iş arayarak ve KPSS ye çalışarak geçiriyorum neredeyse üç yıldır artık başvurmadığım iş kalmadı asgari ücretli işler için bile resmen torpil arıyorlar mülakatlardan hep elim boş dönüyorum iki üniversite okudum formasyon aldım. İki yıl aralıksız deli gibi kpss ye çalıştım sonuç bölümümün ataması çok az ve yine olmadı. Ne yapsam olduramiyorum. Otuz yaşına geldim hala aile evinde kalıyorum bir odam bile yok yaşadığım şehrin dışında da iş ilanlarina hep başvuru yapıyorum ama hiç olumlu dönüş almadım. Almadigim sertifika gitmedigim kurs kalmadı. Hep okumaya kendimi geliştirmeye çalıştım ama sosyal olabileceğim bir hayatım da kalmadı. Arkadaşlarım hep evlendi gitti başka şehirlere. Arkadaşım bile kalmadı derdimi paylaşacağım biri de yok ailem zaten borç içinde ne yapacağımı şaşırdım. Hem yalnızım hem çaresiz hem tutunacak tek bir şey bile bulamıyorum. Yoruldum artık her gün uyanıp nefes almaktan. Ben yasamasam en azından şu evden bir boğaz eksilir diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

Bu durumdan nasıl kurtulacağım?