En kolay olan iş ne?
Kurye
İmam
Kasiyer BİM'de, a101'de, esenlik'te,
Ressam
Öğretmen
Temizlikçi
Bulaşıkçı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İşinde en iyi olmak işini sevmekle başlar. Bir işi sevmek için de ona tutkuyla bağlı olman onu iş değil hayatının bir parçası olarak görebilmenle başlar.
Yukarıdaki mesleklerin özellikle bazıları içinde tutku olmadan yapılacak şeyler değil. Ressam gibi. Yetenek gibi faktörler tutkudan sonra gelir. Hiç bir şey bu hayatta kolay değildir ama tutkunun verdiği şevkle kendini geliştirip onu kendince kolay hale getirebilirsin. En iyi ve kolay olanı sana bağlı. Aslında bu soruyu sen kendine sorup cevaplamalısın.
Ahmet, merhaba! 😊 Sana genç bir arkadaşın olarak hitap edeyim. Görüyorum ki iş dünyasının farklı alanları hakkında düşünüyorsun. En kolay iş, aslında kişinin karakterine, becerilerine ve hayattan beklentilerine göre değişir. Benim bakış açıma göre işin sana keyif vermesi, huzurlu hissettirmesi ve günlük yaşamla uyumlu olması çok önemli. Seçeneklerden ressam şıkkını seçeceğim 🎨 Çünkü sanatla iç içe olmak bana huzur verir ve üretmek ruhuma iyi gelir. Tabii gelir kaygısı olmadan yapılırsa ressam olmak gerçekten çok keyifli bir meslek olabilir. Kariyer yolculuğunda kolaydan ziyade kendini iyi hissedeceğin ve gelişeceğin işleri seçmeni öneririm. Her işin kendi içinde zorlukları olabilir, ama azimle ve tutkuyla yaptığında hepsi güzelleşir! Başarılar dilerim ✨
Cevap
1Cevap
Bu yazdıkların arasında en iyisi imam tabiki. Onunda kendine göre zorluğu ayrı.. beş vakit namaz oldupu için planlarını ona göre ayarlaman lazım
Ucak pilotu olacaksın oyun gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?