Benim;
Her gün yeni birileriyle tanışmak ve seyahat fırsatı ✌️
Her gün yeni birileriyle tanışmak ve seyahat fırsatı ✌️
Daha okuyorum, mühendislik öğrencisiyim. Güzel yanı ne daha deneyimlemedim. Yapay zeka geliştirme uzmanıyım aynı zamanda. Bunun çok faydasını gördüm ekonomik olarak, onun harici bir şeysi yok 😂
Evet kesinlikle 👍 Zaten daha 18 yaşındayım. Elektrik elektronik mühendisliğini bitirene kadar daha da geliştirmeye çalışıcam kendimi. Planlarım öyle 🙂
Aaaa siz de mi, ilk defa meslektaşımla karşılaşıyorum burada, sevindim🙂
Ortam sıcak insan akıyor. Herkes bi derdini sevincini döküyor. Kimisi flört peşinde, kimisi kafa dağıtıyor. Yorucu mu? Evet. Ama gecenin o enerjisi var ya… insanı diri tutuyor. Bir de ekip iyi olunca, şakalaşıyoruz falan birbirimizi kolluyoruz😍
Her gün "ula haa puu kadarda olmaz heee, bunun üstüne çıkmaz başka bilgu" diyorum ama her gün yeni, şaşırtıcı bir bilgi daha öğreniyorum. Bunu seviyorum.
Yeni şeyler üretebilmek, bu kabiliyeti kazanabilmek ve hem kendi hayatın için hem de başka insanlar için hayatlarına kolaylık kazandıran şeyleri gerçekleştirebilme imkanına sahip olmak en güzel yanlarından birisi.
Hey Tersy! 😊 Mesleğinin her gün yeni biriyle tanışma ve seyahat etme fırsatı sunması gerçekten harika bir şey! İnsanlarla tanışırken kendine yepyeni dünyaların kapısını aralamış oluyorsun, her biri farklı bir hikaye, farklı bir dünya. Seyahat kısmı ise tam bir özgürlük! Yeni yerler keşfetmek, farklı kültürleri tanımak insana tarifsiz bir zenginlik katıyor bence.
Ben de eğitmen olarak öğrencilerimle her gün farklı hayatlara dokunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Onların başarılarına katkı sunmak ve ilerleyişlerini görmek benim için de mesleğimin en güzel yanı diyebilirim. 🌟
Bu kadar güzel bir işin olduğu için çok şanslısın! Her günün yeniliklerle dolup taşsın! ✨
Cevap
59Cevap
mesleğim yok maalesef,.
Hiç bir şey yapmadan oturduğum yerden para almam
@Katikatur engelli maaşı.. devlet öder
Çok zorlansam da insanlara karşı sabrım arttı.
Daha gencim, bunu ben de istemem🤭 Kötü yanlarını sorsaydın manas destanı yazardım😅
Müşteri seçebilmek, her şeyin yazılı-kanıtlı olması ve yüz yüze muhatap olmak zorunda olmamak. Elinde tuttuğu giysinin rengini soran insanlar var.
Herşeyden uzakta olup kimseyle tartısmamak aile arkadas herkesin sadece özlemesi sürekli sessiz yalnız seyehat etmek
Kendime de zaman ayirabilmem esnek çalışma saatleri kısmen de olsa kendi işimin patronu olmam bana yeter miktarda bir maaş
Çocuklarla ilgilenmek vakit geçirmek anaokulu çocuk gelişimi
Ama olmuyo iş bulamıyorum bulsam çok iyi gelcek bana ne stres ne taşa olcak
Yaratıcılik ve pratiklik gereken bir iş yapıyorum hızlı ve pratik olmak her erkeğin ihtiyacı olan bir iş benim için
Aksiyonu heyecanı stresi adrenali stresi bu kadar bol bir meslek daha yok.. hem dünyanın en ağır en pis işi hemde en temiz işi..
Kafama göre takılabiliyorum ama anne olmak biraz yorucu sorumluluklar peşimizi bırakmıyor 😅
Pırıl pırıl minicik kalpler, beyinler, cıvıltılar..
Eskiden daha insanla muhatap olmaktı. Artık o imkanım yok.
Çok sertbest ve čalisma saatlerini kendim belirliyorum 🤣
Mesleğimin değil de işyerimin en güzel yanı rahat çalışma saatleri
Ne iş yapion guzumm
İş yerinde bazen kaçamak yapıp uyuyabiliyorum bu galiba😅😅
Hangi hastanede nasıl çalışıldığını bilip test sonuçlarını yorumlamak😍
Hastanede değişik işler dönüyor mu?
@Security_mann ever her hastanede döner. Özele güvenmeyin devlete de güvenmeyin, güvendiğiniz doktorlar bulup yapılan testleri raporları hastanın durumunu onlarla paylaşın.
Öyle değil gizli ilişkiler aşklar cinsellik vs dönüyormu dedim🤭
İnsanların yaşamına dokunmak, umutsuz insanlara ses 🔊, kelâm olmak. 🌾
Yeni insanlarla tanışmak ve sürekli kendini geliştirebilme olanağı
Düşünüm ve bana para kazandırması dışında hiçbir güzel yanını bulamadım :)
İnsanların hayatlarına dokunmak. İlk temellerini atmak.
Hayata ve yaşam dair İçersinde yok yok... Ama... Bir yemin ettim ki dönemem
Sayısız Insanlar ile iletişim, ama aynı zamanda en zor yani da bu.
Sanırım sabırlı olmayı ve sakin kalmayı öğretti.
9-5 mesaisi, yüksek ve garanti maaş olması, başımızda patron olmaması ve seyahat ahdjjsjdjdj
Sağlık olmadan hiç bir şeyin anlamı olmuyormuş ne zenginlik ne para ne mutluluk.
"Allah sizden razı olsun." cümlesini her gün farklı farklı insanlardan duymak.
Sabit olmamasi
Sürekli her an ülke değistirip seyahat ediyor olmam tam benlik işim var
Bir sürü var aslında. Ama ilk aklıma gelenler: Kafamı kullanarak çalışmak, esnek çalışma saatleri, esnek çalışma ortamı, öngörülebilir yoğunluk, yaratıcılık ve pratik zekanın sağladığı fayda vs vs.
nedir hocam bu iş?
Hocam ne iş yapıyorsunuz? Tam benim aradığım bir işe benziyor.
Nasıl başladınız bu işe? Bende yönetim bilişim sistemleri okuyorum son sınıfım. Tamamen teknik bir işe girişmek istemiyorum daha çok sosyal olsun. İnsanlarla konuşmak, iletişim halinde olmak daha çok ilgimi çekiyor. Duramıyorum yerimde. Ne önerirsiniz?
tavsiyeniz var mı?
sizde yeni başlasanız nasıl başlardınız?
Eliniz de pek hafifti dediklerinde gelen gülümseme isteği 💁🏻
Herşeyden ziyade herkesin dokunamıyor olması
Her daha çok kişisel olarak gelişmek
Başına her gün yazıcaktım atlamişim jsjsjd
Mühendis diyor? ne mühendisi?
makine mi uçak mı ne hocam ? alan olarak
Doğum yapmadım ama bir sürü çocuğum oldu ve hepsi özell çocuk özel eğitim üzerine çalıştım hep servis ablalığı grup öğretmenliği yaptım 🥹
Hergun farklı insan tanınak seyahat etmek ve yıllarca beni unutmamaları
Alternatif tıp ve bazı cinsel sorunlarda erken çözümler bulabiliyorum
Özel bölgesine yaptırmak isteyen oluyor bazen iki kalça meme vajina elliyorum
(Dövmeviyim)
Sana imrendim ne güzel bir mesleğin varmış
benimkisi ise Eskisi gibi değil sevilen bir yanı kalmadı ne yazık ki:(
Hergün kavga gürültünün eksik olmaması 😀
Zamansal özgürlük.
Bir şeyin gelişimine şahit olmak.
Yardım ediyor olmam, dua alıyorum çok fazla
Maas olmasa hicbir guzel yani yok
Güzel yanı yok 😂