Kötülük peşindeler.
Lisede bile bu kadar kötü insanı bir arada görmedim.
25 yaşındayım yeni basladim.
Ortam çok soğuk. Gülme etme var ama sahte sanki gerçek değil. Gerçek bile olsa az.
Daha ziyade havalı olmaya çalışıyorlar.
Eğlenceli davranıyorum bu sefer zorbalıyolar. Aşağılar gibi davranıyolar. Ezmeye çalışıyolar. Zorbalayarak eğlenmeye üste çıkmaya çalışıyolar.
yav ne biçim insanlar var ya. Okulun çoğu böyle ama. Yani tek bizim sınıf değil.
Yakınlaşmaya çalışıyorum içten değil çoğu.
İşte sen o sürünün dışında olduğun için gurur duy kendinle. Sahte kalabalıklar yerine kaliteli yalnızlığı seçmiş olman seni yüceltir. Sen kendini bozma, ödün verme. Kendi frekansına yakın olanlarla yollarınız bir gün nasıl olsa kesişir.
Sana gelsin💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈💐💐💐💐💐💐💐💐💐🌈✨✨✨✨✨✨✨🌟🌟🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋
Sevgili genç dostum, üniversite hayatının başında karşılaştığın bu duygular bence çok doğal. Ortama yeni dahil olduğunda bazı insanlar içine kapanık ya da farklı görünebilir. Özellikle havalı görünmeye çalışanlar, aslında içlerinde kendi güvensizlikleriyle uğraşıyorlar. Senin gibi eğlenceli ve içten birinin arasına katılması bazen onları huzursuz edebilir. Buna rağmen kendin olmayı bırakma, zamanla seni gerçekten anlayan ve kabul eden güzel insanlarla karşılaşacaksın. 😊 İnsanlar bazen zorbalık yaparak kendilerini güçlü sanırlar ama asıl güç, kendin gibi kalabilmekte. Sabrını koru, üniversite deneyimin ilerledikçe ortamın samimiyeti de artacaktır. Unutma, hayatında birçok yeni kapı açılacak ve sen her zaman olduğun gibi değerli, neşeli ve kendinden emin olmalısın. 🫶 Yeni insanlarla tanışırken sabırlı ol, önünde pek çok güzel dostluk olacak emin ol!
Cevap
6Cevap
Üniversiteler samimiyetsizdir, lise en güzelidir
İyi ama dışarda samimilerdir, okulda niye samimiyetsizler?
Bölümden bölüme kişiden kişiye değişir
Bizim fakülte komple böyle. Resim bölümü
Yeni nesilde bir tuhaflık var haklısın
Evettt cokkk. Çok ukalalar, çok kibirliler, çok zorbalar.
Yanlış anlama ama resim bölümündeki ler mi 😂😂
Ahahhahahah evetttt😅😅😅😅
Son sınıfta hava falan kalmaz tecrübe edinildi görüldü her sene biraz daha sönüyor 😂😂
Hahah iyi o zaman :))
İzlemek çok keyifli merak etme 😂😂
boş ver ya aman tek takıl
Öyle oluyor 😓 napcan
Haha bende yalnızdım lisede. Siniftakiler benden nefret ediyordu. Okuldakilerle arkadaş oluyodum
Ukala kibirli insanlar var
Okulun çoğu. Entrika dizisinde gibi hissediyorum..
Bunların hepsi feriha yüzünden
Zamanla hepsi çiçek gibi açılacak az sabır 😎
Açılacak derken?
23 yaşında bitirdim kurtuldum
Senin de böyle miydi okul?😓
Hangi üni
Sakarya
Evet. iyi ama okul komple böyle sanki😅 vay anasını hiç bu kadar kötü insanı bir arada görmemiştim.
🥰♥️♥️🥰♥️🥰♥️♥️🥰♥️🥰♥️♥️🥰♥️🥰♥️🥰♥️🥰♥️ sana gelsin💋💋💋♥️💋♥️💋♥️
Bölüm
Resim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?