Güncellemeler
1 yıl
Olmadı siyasetle ilgilenmek istiyorum, çok geniş bir yelpazeye sahibim.
Sözel kısımdan ilgimi çeken meslek yok açıkçası. 23 yaşımdayım zaten daha önce 3 üniversite kazandım ama hiçbiri de istediğim bölümler değildi. Şimdi tekrar hazırlanmak istiyorum gelecek sene için. Eşit ağırlıktan mı hazırlansam yoksa sayısaldan mı bilemiyorum. Eşit ağırlık okursam ya çocukluk hayalim olan arkeoloji ya hukuk ya da psikolojiyi okumak istiyorum. Sayısaldan ise biyoloji ya da fizik gibi bölümleri okumak istiyorum ama emin değilim kafam çok karışık. Ne yapmalıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Valla bizim hocalar fizik ve biyolojiyi okumaya kalkmayın hem bölümler zor hemde sonrasında iş imkanı açısından değmiyor diyorlar
Hukuk iyidir ama çoçukluk hayalinmiş zaten ama en önemlisi içinden geçen gerçekten istediğini seçmek
Teşekkür ederim yani bilmiyorum fizik ve biyolojiye ilgim var ama ülkede dediğin gibi iş imkanı çok kısıtlı. Aslında hukuk değil arkeoloji çocukluk hayalimdi. Zengin bölümü zaten arkeoloji ama ben de zaten burslu okumayı düşünüyorum ilk 10 bine girip. Olmadı hukuk okurum. Ben en çok arkeoloji okumam istiyorum Bilkent Üniversitesi'nde sonra da yurt dışı falan.
Ilk 10 bine girip arkeoloji okuycaksan gerçekten istiyorsun demek ki Türkiye de zor gibi de yurt dışında daha çok imkan var sanırım