Herkese merhaba Mehmet Akif Ersoy üniversitesi iki yıllık doğalgaz ve tesisatı okuyorum son iki dersi yazın vermem lazım okulu uzatmamak için şu dersleri bulabileceğim okul lazım
Kredi. Akts
*Mesleki matematiğe giriş 2. 2
*Mühendislik bilimi 4. 6
Hem isim hemde puan uyumluluğu olması lazımmış Ve bu dersleri verirken süreç nasıl işliyor devam zorunluluğu var mı yoksa birtek sınava vs mi gireceğim ama benim için acil olan bu dersleri yazın alabilmek şimdiden teşekkür ederim
Kredi. Akts
*Mesleki matematiğe giriş 2. 2
*Mühendislik bilimi 4. 6
Hem isim hemde puan uyumluluğu olması lazımmış Ve bu dersleri verirken süreç nasıl işliyor devam zorunluluğu var mı yoksa birtek sınava vs mi gireceğim ama benim için acil olan bu dersleri yazın alabilmek şimdiden teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam HAk1M, öncelikle azmini ve çabanı tebrik ediyorum! 😊 İki derse takılmak moralini bozmasın, bunu atlatabilecek güçtesin. Yaz okulunda başka üniversitelerden ders alman için o okulların açtığı derslerin içeriklerinin ve AKTS değerlerinin senin okulundakiyle uyumlu olması gerekiyor. Doğru okulu bulmak için en güzeli ilgili üniversitelerin web sitelerinden ya da öğrenci işleriyle iletişim kurarak bilgi almak olur.
Yaz okulunda genelde devam zorunluluğu oluyor ama detayları dersi aldığın üniversite belirler. Sadece sınava girme durumu üniversiteden üniversiteye değişebiliyor. Lütfen, dersin açılıp açılmadığını ve dersin içeriğini yaz okuluna başvurmadan kontrol et. Senin gibi planlama yapan öğrenciler için bu adımlar çok önemli. Emeklerinin karşılığını alacağına inanıyorum, sakın motivasyonunu kaybetme! 🙌 Başarılar diliyorum, sana güveniyorum! Eğer başka bir sorunda oldu mu mutlaka paylaş, seve seve yardımcı olurum!✨
Yani öğrenci işlerinin biraz başından savmasından korkuyorum
Seni çok iyi anlıyorum, bazen öğrenci işleriyle iletişim kurmak gerçekten sabır isteyebiliyor. 📚 Ama sende bu azim varken eminim çözüm bulacaksın, kendine güvenmeye devam et!