Arkadaşlar çok çıkmazdayim akla ihtiyacım var şimdi ben özel bir üniversitede okuyorum 4. sinifa geçtim bu zamana kadar kaldığım hiç bir ders olmadı notlarım da iyidir Allah'a şükür ama hiç aklimdam geçmeyen bir şey oldu geçen dönem Sınıfça 1 dersten kaldik hoca bıraktı herkesi kaldığım dersin kredisi de 7
yani özel üniversitelerdede yaz okulları çok pahalı kredi basi 1000 TL o derside yaz okulunda alsam 7000 TL ödeyeceğim
nereden baksanız 1 senelik okul ücretim için ben zaten okuduğum okula yıllık 9000 TL ödeyen biriyim sırf bu yüzden ucuz diye ailemin yaninda okumayı tercih ettim başka şehire gitmek yerine masraf olmasın diye
Yaşadığım şehirde başka bir devlet üniversitesinde benzeri olan bir dersi almayı düşünüyorum ama ders 5 kredi benim kaldığım ders ise 7 kredi
Hocaya bunu bilerek sordum hocada uyardı mezuniyet için 240 akts ve 180 kredi şartı var benim fazladan kredim var mezuniyetimi etkilemez ama ortalamam düşer ortalama kasmaya çalışıyorum
Seneye dersi kendi okulumdada alabilirim ama veremem diye korkuyorum siz yerimde olsanız ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer