Eğitim & Kariyer Üniversitede 2 yıllık okuyorum ilk dönem ortalamam 2.37 ortalamamı kaça kadar yükseltebilirim mezun olana kadar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güncel Üniversitede 2 yıllık okuyorum ilk dönem ortalamam 2.37 ortalamamı kaça kadar yükseltebilirim mezun olana kadar? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. yükseltirsin çok 0 0 Yorumla
uzmnhavaci Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Sen fazla uğraşma boş ver 1 24 Yorumla Soran 1 yıl Niye bölümüm 2 yıllık diye mi Yorumla uzmnhavaci 1 yıl Hayır ortalaman çok zayıf diye Yorumla Soran 1 yıl Milletin 0,89 1.42 tamam benimki de kötü de ciddiye almadım bu saatten sonra ne değişir diye soruyorum yoruma bak Yorumla uzmnhavaci 1 yıl Şimdiye kadar ciddiye almamışsın şimdi niye soruyorsun 😀😀 Yorumla Soran 1 yıl Dgs ye girmeye karar verdim ortalama önemli benim için Yorumla uzmnhavaci 1 yıl Ozaman iyi kastıracaksın. B den aşağı not almaman lazım Yorumla Soran 1 yıl Kaça kadar çıkabilir ortalamam peki? Bu dönemde öyle pek iyi geçmedi seneye kaldı sadece şansım Yorumla uzmnhavaci 1 yıl 3ün üzerine taşırşın Yorumla Soran 1 yıl Mezuniyetim mi 3 üstü olur? Çok zor bu seneye 3.99 bile yapsam zor Yorumla uzmnhavaci 1 yıl Uğraşmadan olmuyor. Ama zorlamayı ihmal etme. Bu arada dgs çok zor. Ben 3.71 le alamamıştım Yorumla Soran 1 yıl Ucuyla mı kaçırdın yoksa Yorumla uzmnhavaci 1 yıl Yok son giren 3.89 la girmişti. Bana daha çok vardı Yorumla uzmnhavaci 1 yıl Sonra tekrar sınavlarla 4 yıllık okudum. Yorumla Soran 1 yıl Ortalama çok önemli değil ki. Arkadaşım 2.55 ortalama ile hemşirelik kazandı Yorumla Soran 1 yıl Dgs mi yapsam üniversite sınavı mı bilmiyorum ortalama canımı bayapı sıkıyor dgs ye de başladım güzel gidiyor sorular kolay Yorumla uzmnhavaci 1 yıl İlk hedefinden şaşma derim ozaman. Neyi planladı isen öyle devam et. Yorumla uzmnhavaci 1 yıl Bölüm ney Yorumla Soran 1 yıl Anestezi okuyorum hemşirelik istiyorum sen hangi bölümden hangisine geçiş yapmak istemiştin Yorumla uzmnhavaci 1 yıl Ben iki yıllık elektronikten mühendisliğe zorlamıştım. Olmadı. Sonra gittim odtü uzay ve havacılık aldım Yorumla Soran 1 yıl Ne önerirsin bu ortalama ile hem üniversite sınavı hem dgs ikisini de mi deneyeyim Yorumla uzmnhavaci 1 yıl Dm gelsene Yorumla uzmnhavaci 1 yıl Tamam gelme 😆 Yorumla Soran 1 yıl Özelde ne konuşacağız ki Yorumla uzmnhavaci 1 yıl Tamam sıkıntı uok. Yemeyecektim 😀 Yorumla
Trachovski Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl 3 ve üzeri olur 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 3 olmaz bence o kadar da değil bu dönemde pek iy geçmedi seneye artar anca Yorumla Trachovski 1 yıl dönem dönem düşün ben mezuniyet notun için dedim Yorumla Soran 1 yıl 3 çok zor işte seneye 3.99 olmalı herhalde 3 olması için mezuniyetimin. O bile kurtarmaz sanki Yorumla Trachovski 1 yıl valla o senin sorunun aşkısı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yükseltirsin çok
Sen fazla uğraşma boş ver
Niye bölümüm 2 yıllık diye mi
Hayır ortalaman çok zayıf diye
Milletin 0,89 1.42 tamam benimki de kötü de ciddiye almadım bu saatten sonra ne değişir diye soruyorum yoruma bak
Şimdiye kadar ciddiye almamışsın şimdi niye soruyorsun 😀😀
Dgs ye girmeye karar verdim ortalama önemli benim için
Ozaman iyi kastıracaksın. B den aşağı not almaman lazım
Kaça kadar çıkabilir ortalamam peki? Bu dönemde öyle pek iyi geçmedi seneye kaldı sadece şansım
3ün üzerine taşırşın
Mezuniyetim mi 3 üstü olur? Çok zor bu seneye 3.99 bile yapsam zor
Uğraşmadan olmuyor. Ama zorlamayı ihmal etme. Bu arada dgs çok zor. Ben 3.71 le alamamıştım
Ucuyla mı kaçırdın yoksa
Yok son giren 3.89 la girmişti. Bana daha çok vardı
Sonra tekrar sınavlarla 4 yıllık okudum.
Ortalama çok önemli değil ki. Arkadaşım 2.55 ortalama ile hemşirelik kazandı
Dgs mi yapsam üniversite sınavı mı bilmiyorum ortalama canımı bayapı sıkıyor dgs ye de başladım güzel gidiyor sorular kolay
İlk hedefinden şaşma derim ozaman. Neyi planladı isen öyle devam et.
Bölüm ney
Anestezi okuyorum hemşirelik istiyorum sen hangi bölümden hangisine geçiş yapmak istemiştin
Ben iki yıllık elektronikten mühendisliğe zorlamıştım. Olmadı. Sonra gittim odtü uzay ve havacılık aldım
Ne önerirsin bu ortalama ile hem üniversite sınavı hem dgs ikisini de mi deneyeyim
Dm gelsene
Tamam gelme 😆
Özelde ne konuşacağız ki
Tamam sıkıntı uok. Yemeyecektim 😀
3 ve üzeri olur
3 olmaz bence o kadar da değil bu dönemde pek iy geçmedi seneye artar anca
dönem dönem düşün ben mezuniyet notun için dedim
3 çok zor işte seneye 3.99 olmalı herhalde 3 olması için mezuniyetimin. O bile kurtarmaz sanki
valla o senin sorunun aşkısı