Eğitim & Kariyer 21 yaşındayım okumakla evlenmek arasında kaldım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Napayım Oku Evlen Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 21 yaşındayım okumakla evlenmek arasında kaldım? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
buAnıl Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 92% 1 yıl SAKIN ve sakın evlenme, bu yaşta kendine yapacağın en kötü şey, kendi ekonomik özgürlüğünü kazanmaya bak, bak ki, evleneceğin adama bağımlı olma 0 0 Yorumla
mucahitensark Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evlenmek istiyorsan evlenebilirsin ama okumaktan da vazgeçme bunu kabuk etmeyenle de evlenme 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 974 cevap paylaştı. Okuman lazım da bunu kıyaslıyorsan zaten niyetin okumak değildir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl okuyabiliyorsan oku yoksa meslek edin, çalış paranı kazan. bu yaşta evliliği asla düşünme ama pişman olursun 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 958 cevap paylaştı. Evlen hayatını kur, okuyup kasiyer olacağına okumadan da kasiyer olabilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evlen ve okumaya devam et. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ya kocam istemezse Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İstemeyenle evlenme. Ben yüksek lisansı eşimin teşviği ile evlendikten sonra yaptım.. Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Avukat varsa evlen 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Niye avukat Yorumla hayatındışında 1 yıl Farketmez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
SAKIN ve sakın evlenme, bu yaşta kendine yapacağın en kötü şey, kendi ekonomik özgürlüğünü kazanmaya bak, bak ki, evleneceğin adama bağımlı olma
Evlenmek istiyorsan evlenebilirsin ama okumaktan da vazgeçme bunu kabuk etmeyenle de evlenme
Okuman lazım da bunu kıyaslıyorsan zaten niyetin okumak değildir
okuyabiliyorsan oku
yoksa meslek edin, çalış paranı kazan. bu yaşta evliliği asla düşünme ama pişman olursun
Evlen hayatını kur, okuyup kasiyer olacağına okumadan da kasiyer olabilirsin
Evlen ve okumaya devam et.
Ya kocam istemezse
İstemeyenle evlenme. Ben yüksek lisansı eşimin teşviği ile evlendikten sonra yaptım..
Bence oku evlenmeye heves etme
Avukat varsa evlen
Niye avukat
Farketmez
Hangi bölümü istiyorsun
okul
Nerelisin