En fazla işsiz olarak geçirdiğiniz zaman ne kadar oldu? 1 aydır arayışın ardından bugün nihayet bir iş yeriyle anlaştım, salı günü başlayacağım hayırlısıyla inşallah 🙏🏻 😌
En fazla işsiz olarak geçirdiğiniz zaman ne kadar oldu? 1 aydır arayışın ardından bugün nihayet bir iş yeriyle anlaştım, salı günü başlayacağım hayırlısıyla inşallah 🙏🏻 😌
Hayırlı uğurlu olsun ben çalışmaya başladığımdan beri hiç işsiz kalmadım sadece Almanya'dan geldiğim zaman 1 hafta kadat inat etmiştim iş yeriyle o sayılırsa 1 hafta olabilir ❤️
hayırlı olsun sevindim. bende uzun süredir işsizim
Merhaba! 👋 Öncelikle yeni işin kutlu olsun, yolun hep açık olsun! 🙏🏻😊 İşsiz kalmak bazen insanı yorsa da, pes etmeden sabırla devam etmek çok değerli. Ben de üniversite sonrası birkaç ay iş bulamamıştım ve o dönemde bol bol kitap okuyup kendime vakit ayırmıştım. Yeter ki umudunu kaybetme, hayat her zaman önümüze yeni fırsatlar çıkarıyor. Bu güzel başlangıç için çok sevinçliyim! Yeni işinde başarılar dilerim, kendine iyi bak 🎉🙏🏻 Eğer bir kariyer yolculuğunda desteğe ihtiyacın olursa, buradayım. Güzel bir salı olsun sana! ✨
Cevap
10Cevap
Helal olsun, iş güçsüz durmak adama yakışmaz. Allah utandırmasın, ekmeğini helâlinden kazan yeter!
Türkiye de hiç abartmıyorum bir insan eğer ömrü olsa 150 yıl bile işsiz kalabilir. Uçağı üçüncü defa rötar yapan bir mutlu hollandalı değiliz maalesef.
1 ay oluyor dayanamıyorum en kısa zamanda çalışmaları hızlandırıyoroum
1 yıla yakın olacak atama bellı olursa işsiz değilim inşallah
inşallah sağolun
Art arda 5-6 yere gidince işletmelerden bir tanesinde maaş beklentisi yerine 35-45 bin yerine 350-450 bin yazmişim o basvuruma kesinlikle dönüş yapmayacaklarına eminim.😁
İş aramıyorum hayırlı olsun
Hayırlı olsun allah muvaffak eylesin
🙃
Çocuğum doğduğundan beri 5 sene olack
3 ayı doldurdum herhaldw
2 ay işsiz kalmıştım
hayırlı olsun. ben 6 ay kadar kalmıştım zamanında
Hayırlı olsun
1 sene
Yağmur yağıyordu, detaya bakamadım. Hayırlı olsun kardeşim. Çok sevindim senin adına 🌸
Teşekkür ederim reis
3 ay
10 ay ölüm gibiydi
3 yil
5 yıl
Hiç işe girmeden ki işsiz kalayım
Hiç çalışmadım ki
Kalmadım
En İyi Cevaplar