Eğitim & Kariyer En uzun ne kadar süre işsiz kaldınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben 1,5 sene kalmıştım. 6 ay. 1 sene. 1,5 sene. 2 sene. 2,5 sene. 3 sene. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En uzun ne kadar süre işsiz kaldınız? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Anlasln Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl şu an işsizim bunalımlara çıkıp giriyorum...✌ sende sanırsam bir sendromdasın? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet. Allah sabır versin bize. Yorumla Anlasln +1 yıl Sebebi olanlar utansın 😤 iki dünyada yakaları bir araya gelmicek inşallah.. Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl 6 ay o da KPSS için ama asla tam anlamıyla çalışmadım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İşsizlik maaşı aldım çalışmadım çıkış da aldım yedim bitti para sonra yine işe döndüm mecbur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 18 de başladım 3 sene doldu askere gidene kadar 5 senelik işçi olmuş olucam. Sonrasına bakarız artık 0 0 Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl yeni mezunum işsizim :/ 0 3 Yorumla Anlasln +1 yıl Iş bulamıcaksın bir kaç sene hazırlıklı ol.. intihara kadar yolu var 😔 hayat iğrenç Yorumla sedomania +1 yıl @Anlasln Allahtan şu an askere gideceğim. Gelince artık ne olursa olsun yapacağım ya bölümden zaten normalde de iş bulamazdım Yorumla Anlasln +1 yıl Tayyipbiçin şehit olmada sen 😁 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. 2 senedir galiba. Devam ediyorum :D 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 707 cevap paylaştı. 45 gün 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 3 senedir işsizim 0 3 Yorumla Anlasln +1 yıl Bunalımlara giriyor musun sende? Pskolojik açıdan ne yapiyorsun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ağlıyorum çıkıyorım bir daha giriyorum Yorumla Anlasln +1 yıl Senin benim işsiz olmamıza neden rte ! Paracıklqr ona lazım.. kensini sanata vur arkadaşım.. bir enstrümana başla.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
şu an işsizim bunalımlara çıkıp giriyorum...✌ sende sanırsam bir sendromdasın?
Evet. Allah sabır versin bize.
Sebebi olanlar utansın 😤 iki dünyada yakaları bir araya gelmicek inşallah..
6 ay o da KPSS için ama asla tam anlamıyla çalışmadım
İşsizlik maaşı aldım çalışmadım çıkış da aldım yedim bitti para sonra yine işe döndüm mecbur
18 de başladım 3 sene doldu askere gidene kadar 5 senelik işçi olmuş olucam. Sonrasına bakarız artık
1 sene ama ömre bedel
yeni mezunum işsizim :/
Iş bulamıcaksın bir kaç sene hazırlıklı ol.. intihara kadar yolu var 😔 hayat iğrenç
@Anlasln Allahtan şu an askere gideceğim. Gelince artık ne olursa olsun yapacağım ya bölümden zaten normalde de iş bulamazdım
Tayyipbiçin şehit olmada sen 😁
Kalmadım kendi işim zaten
2 senedir galiba. Devam ediyorum :D
2 gün
sukur issiz degilde ara verdim
45 gün
3 senedir işsizim
Bunalımlara giriyor musun sende? Pskolojik açıdan ne yapiyorsun?
Ağlıyorum çıkıyorım bir daha giriyorum
Senin benim işsiz olmamıza neden rte ! Paracıklqr ona lazım.. kensini sanata vur arkadaşım.. bir enstrümana başla..