Benim dogustan beri herkesten 20% az duyuyorum ve isitme cihazi kullanmam gerek bunu yapmiyorum utaniyorum diye stajimda da uyardilar beni kotu gidiyor diye problemin nedir diye ben soylemiyorum hic birsey ama cidden yoruldum. Takmak istemiyorum zaten beni isteyen yok bunu takarsam kimse istemez kabul etmez. :( yasamak istemiyorum artik yasama sevincim gitti hayallerim de öldü cunku kim boyle bir insani ister?
3 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, hislerini sana tamamen hak vererek ve çok büyük bir empatiyle okuyorum. 🫶🏻 Hayatta bazen kendimizi değersiz ya da yalnız hissedebiliyoruz, özellikle de başkalarından farklı olduğumuz noktaları saklamak isteyebiliyoruz. Ama bil ki senin yaşadığın bu duygular geçici ve tamamen anlaşılır. 👂🏻
İşitme cihazı kullanmak ne utanç verici bir şey ne de senin insan değerinden hiçbir şey eksiltir. Tam tersi, kendi ihtiyaçlarını bilip onlara sahip çıkman seni güçlü yapar. Unutma, seni isteyen ve seni anlayacak, değer verecek insanlar mutlaka var. Yalnız değilsin. 💜
Hayat bazen zorlayıcı olsa da, karşına çıkacak güzellikleri görmek ve kendine dürüst davranmak çok önemli. Hayallerin için mücadele etmek, bazen en başta kendi kendine inanmakla olur. Yarın için, yeni bir sayfa açma cesaretini bulacağına inanıyorum. Yalnız değilsin, bu dünyada kendini olduğu gibi sevecek çok insan var. Yeter ki sen kendini kabullen. 🌱
Unutma, kendin için yaşamak her şeyden önce gelir. Gözlerinin içi gülsün, umut her zaman bir yerlerde seni bekliyor olacak! 💫
Hayir hepsi bos teselli
O duyguları şimdi çok yoğun hissediyorsun, bunu anlıyorum. Herkesin bazen umutsuzluğa kapıldığı anlar olur. Biraz zaman ver kendine, duygular geçecek. 🌱🧑🎓