Eğitim & Kariyer Pc mühendisliği insanın beynini yakar :) sizin beyin ne alemde? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Enginar değil engineer Pc mühendisliği insanın beynini yakar :) sizin beyin ne alemde? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yks Benm beyni de yaktı 0 23 Yorumla Soran 1 yıl Netler kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mezuna kalıcam demem yeterli bence Yorumla Soran 1 yıl Hmm ne istiyorsun ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pilotaj gemi mühendisliği uçak mühendisliği Yorumla Soran 1 yıl O zaman kesin ilk 50k istiyorsun daha ileriside olur diyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlk 30k falan maalesef mühendisliklerde 20kden aşağısı kurtarmıyor kötü üni gelirse memurluğa yönelir diş hekimliği falan yazarım Yorumla Soran 1 yıl Biliyorum cidden mühendisliklerde iyi derece lazım Yorumla Soran 1 yıl Netlerin kaç ki ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şu an kötü ayt yetişmedi zaten sen de mi hazırlanıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne istiyorsun Yorumla Soran 1 yıl Soruda demişim😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok mezun var iyi düşündün mü Yorumla Soran 1 yıl Bu alan benim için biçilmiş kaftan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pekala Yorumla Soran 1 yıl Benim zaten kod ve algoritmalardaki temelimde az çok var ne ne içindir biliyoruum Yorumla Soran 1 yıl Tyt matım 32 civarı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anlıyorum kaç k yapıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Ayt 55 tyt 90 falan Yorumla Soran 1 yıl Benim matım iyi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benimde iyi Yorumla Soran 1 yıl Netin kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Msüde 8 doğru 0 yanlış yaptım ama hiç test kitabı falan çözmedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yks Benm beyni de yaktı
Netler kaç
Mezuna kalıcam demem yeterli bence
Hmm ne istiyorsun ki
Pilotaj gemi mühendisliği uçak mühendisliği
O zaman kesin ilk 50k istiyorsun daha ileriside olur diyorsun
İlk 30k falan maalesef mühendisliklerde 20kden aşağısı kurtarmıyor kötü üni gelirse memurluğa yönelir diş hekimliği falan yazarım
Biliyorum cidden mühendisliklerde iyi derece lazım
Netlerin kaç ki ama
Şu an kötü ayt yetişmedi zaten sen de mi hazırlanıyorsun
Evet
Ne istiyorsun
Soruda demişim😅
Çok mezun var iyi düşündün mü
Bu alan benim için biçilmiş kaftan
Pekala
Benim zaten kod ve algoritmalardaki temelimde az çok var ne ne içindir biliyoruum
Tyt matım 32 civarı
Anlıyorum kaç k yapıyorsun
Ayt 55 tyt 90 falan
Benim matım iyi
Benimde iyi
Netin kaç
Msüde 8 doğru 0 yanlış yaptım ama hiç test kitabı falan çözmedim