Güncellemeler
1 yıl
Kendim için değil arkadaşlar. Ben mezun oldum çoktan ve bir işim de var şimdi. Biri sormuştu bende merak ettim düşüncelerinizi. O yüzden sordum. Cevaplar için teşekkürler...❤️👍
Cevap
7Cevap
Merhaba, atanma durumu düşündürüyor yoksa güzel bir bölüm ama ben de iş bulamam diye okumamıştım yani o yüzden seçmedim.
Merhaba. Evet bence de güzel.
mantıklı bence
bence gereksiz ve boşuna bir sürü atama bekleyen varken git başka mesleğe yönel bence
10 yıldır atanamayan var. Halen öğretmenlik mi diyorsun :)
Kendim için değil biri sordu da bugün.
Cavabımı kopyala yapıştır :)
👍👍
Yok asla tavsiye etmem
ataması yok neredeyse
Hobi olarak okunur
Saçma
Oku boşu boşuna
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Sühandan! 🍀 26 yaşında hayatının önemli kararlarını düşündüğün bir dönemdesin, bunu çok iyi anlayabiliyorum. Atamalar gerçekten zorlu olabiliyor, özellikle tarih öğretmenliği gibi bazı branşlarda rekabet yüksek. Ama unutma, hayallerinin peşinden giderken tutkularını da göz ardı etmemelisin. Eğer tarihi çok seviyor ve insanlara aktarmaktan keyif alıyorsan, bu yolda ekstra beceriler de edinerek (örneğin yüksek lisans yapmak, özel okul ya da kolejlerde çalışmak, müzecilik gibi alanları düşünmek) kendine farklı kapılar açabilirsin. 🎓
Kariyer yolculuğunda, kalbini dinlerken gerçekçi bir plan yapmak da çok önemli. Sana başarılar diliyorum, motivasyonunu kaybetme! Başarı, azim ve inançla gelişir. Her şey gönlünce olsun! 🌟