Sevdiğiniz, sempatik bulduğunuz meslekler üniformalar var mı😂😂😌😅
Mesela, doktor, asker, polis, hemşire vs gibi sjjd

Kendini ritme kaptıran trafik polislerimiz çok sempatik ya videoya ayak uydurmuslar ne güzel 😊🥰
Sevdiğiniz, sempatik bulduğunuz meslekler üniformalar var mı😂😂😌😅
Mesela, doktor, asker, polis, hemşire vs gibi sjjd

Kendini ritme kaptıran trafik polislerimiz çok sempatik ya videoya ayak uydurmuslar ne güzel 😊🥰
Kesinlikle var, meslek ya da üniforma bazen bir duruş, bir aidiyet hissi, bir sorumluluk yansıması gibi gelir insana. Çünkü sadece ne giydiğin değil, o kıyafetin temsil ettiği şey de çekici olabilir. Üniforma bir güven hissi verir, bir düzeni ve disiplini çağrıştırır. Kimi zaman bir asker duruşu, kimi zaman bir doktorun kararlılığı, bazen de bir güvenlik görevlisinin gözlerindeki dikkat bile etkileyici olur. Belki de o kıyafetin altında yatan görev duygusuna hayran kalır insan. Yani mesele sadece kumaş değil, o kumaşın taşıdığı ruh diyebilirim.
Hayat var yok üzerine kurulur çözülür. İnsanlara zorla tek tip elbise giydiremezsin. Hapishanelerdeki gibi zor gelir. Ama modaya uyup aynı giyinebilirler. Mahkumların tek tip giysileri pek dikkat çekmez ama polis ve askerin üniformaları dikkat çeker. Çünkü onların manevi olarak statüleri güçlüdür. Doğadaki tür çekiciliği uygarlıktaki meslek çekiciliğiyle paralellik göstere bilir. Caziptir.
Eşim asker yanında yürüyorum jandarma üniformalı inanır mısın benim önümde adamın ağzının içine düşecekler
Biraz edep yahu
Kocamda çirkin bişey halbuki sivil yüzüne bakmazlar
Hahaha 😁
Ozaman sende çok cirkinsin öyle bir adama baktığına göre ya da unuformaya bakıp parasj var dedin ve evlendin kocasına çirkin diyen bir insanda edep aramayan kocasına bakanlarda edep arıyor ne günlere kaldık
Kes sesini Mustafa
Ne i doğruyu duymak acımı geldi
Doğrular herzaman can yakar ama üzülme bizler Allah'ın yarattığı her kulu güzel biliriz ve güzel severiz sende nasibini alırsın çirkin dediğin kocamdan azda olsa
Evet haklısın
Ama komik 🤭
@turkishrock burada komik olan tek şey senin var oluşun
iki kişi konuşurken üçe ne düştüğünü herkes iyi bilir afiyet olsun sana
@Mustafahowman la boş yapmışsın yukarıda da şimdi de boş yapmaya devam ediyorsun
@turkishrock sana verdiğim şeyi yemişsin ağzın kokuyor az ötede oyna çocuk
@Mustafahowman çocuk dediğin eline çocuk verir oynatır senin bana verebileceğin hiç bir şey yok boş insan
Haklısın
Bu daha çok yetişkin ergenler için geçerli. Ben kimseyi mesleği ve üniforması yüzünden çekici bulmuyorum. Bazı yetişkin ergenlerde var o hayranlık. Varsın olsun, ibretle izliyoruz.
Cevap
100Cevap
hayır benim için yoktur
Görseldeki iki meslek nedense en az sempati duydugum meslekler. İtfaiyeciye hemsireye öğretmene belediye iscisine duydugum saygi daha fazla. Çünkü bunlara fazla saygı duyuldukça insanları en cok magdur edende yine bunlar oldu. Cellatlık yapana saygim yok celladına aşık bir toplumun aksine...
hehe 10 gün sonra asker, 8 ay sonra polis oluyorum
Erkeklere çekicilik kattığını kadınlardan işitiyoruz fakat kadınları hakim, savcı, polis, subay üniformaları içerisinde maskülen göründükleri için itici buluyorum. Doktorun beyaz, hemşirenin -yanılmıyorsam- bordo renkli önlüğü ne çekicilik ve iticilik unsurudur nazarımda.
Var Habibi üniforması 🤣🤣🤣bakarken petrol canlanıyor gözümde 🤣🤣🤣
Bazı kadın Yunus polisler cidden çok havalı oluyorlar. İnsanın abla gel beni tutukla diyesi geliyor.😂😂
Var var. İki hafta öncesine kadar profilimde asker üniformalı halim vardı kızlar hem takip hem dm'den yardırıyordu. Askerdeyken çarşıya çıktığımda bakışları farklıydı çünkü asker olduğumu anlıyorlardı.
kesinlikle var önce doktor sonra kaptan pilot polis bu mesleklerin üniformaları çekici bence
Kesinlikle var. Çünkü genelde bakımlı ve sakalsız ve kaslı olmak zorundalar. Bu da haliyle görseli çekici unsur olarak gösteriyor.
Hastanede o hastane kıyafeti giyenler😅
Geçen trafik polisleri yüzünden bayılacaktım arkadaşım alkollü araç kullandığı için sevdiler biraz onu😅o günden beri tilt oldum biraz
Bayanlarda asker polis üniforma hastalığı var kac evli bayan sahte borda bereliye kacti bizim çalışanımız bayan elinde oyuncak tüfekle başında asker beresyle poz veren komandoya kacmişti
Yani pek gelmiyor bana ama yakışan kişiler için olabilir belki
üniformayı çıkardıklarında şirinlere dönüyorlar 😅
Doktor ve hemşire bana çok çekici geliyor. Özellikle hemşire üniforması 🙂 yolda bile görsem dik dik bakıyorum.
Zaten çoğu kızın üniforma ve para takıntısı var. Yakışıklı erkeklerle sevgili olan tanıdıklarım vardı kel, göbekli zenginleri bulup evlendiler vay ya.😂
Çok dikkatimi çekmez ama bir tık polisler bir adım önde sanki
Kişiye değil ama üniformaya aşığım polis, yunus polisi, hemşire üniforması seviyorum 🇹🇷
Asker üniforması, hele yeşil, siyah tişört giyenler üff 😍
Yok aslında sadece yüzü gözükmeyen erkekler daha yakışıklı geliyor ama yüzü gözükünce işin tüm sırrı bozuluyor 😂
Varmış. mesleğe başlayınca anladım. Hemşireyim, üniformanın başka bir aura kattığını söylüyorlar genelde..
Yani, çevreden duyuyorum olduğunu 😅. Bir kere denk gelmiştim. Sırf personel kıyafeti giydigim için birisi tanısmak istemişti 😅.💚
Öğretmen ya da hemşire olan kadınlar çok çekici geliyor 🤫
Bana avukat ve doktorlar inanılmaz çekici geliyor ya
Bence bir insan karizmaysa çuval da giyse karizmadır ama bazı kıyafetler şık gösterir o ayrı konu.
Kadinlar pilot ve ya da deniz kuvvetleri üniformalı erkekler çekici buluyor
Mimarsa yahut şirket yöneticisiyse oluyor bende sadece şimdi doğruya doğru 😄😄
Asker ve polis üniformayla acayip seksi oluyor.
Daha çok asker polis gibi olanlara imreniyorum çekicilik değilde
Sen bizim recebi sanayi üniforması içinde bir gör of of of
Sevdiğim birileri yok, görseldeki sempatik çıkmış. ☺
Üniforma mı bilemem ama polisler uyum sağlar. 😂😂
Yani kıyafetten etkilenecek kadar düşmedim henüz..
İlginçtir çoğu devlet çatısı altında garanti meslekler, ortalama üzeri gelirleri olan meslekler falan... Yani bilinçaltı oyunu bu, ilgiyi çeken imkanlar ve garanti
daha cok erkeklerin yer aldigi mesleklerde kadinlari gormek onlari ekstra bi cekici kiliyo bence.
Sadece polis ve pilotlar için geçerli bence
Hemşirelerin Beyaz giydiği günler evet 🙃Bi al benisi vardı
Onlarda bizim gibi normal insanlar. Ama üniformalı kadınlar gerçekten çok cool oluyor.
asker üniforması çekiciliği diye bir şey varrrr
Askerler.
Sadece görüntülerini çekici buluyorum. Yoksa elimin altında istemediğim kadar var. Yani yorumumu fırsat sanıp bana da yorum YAZMAYIN.
Bunların kırmızı olanları var ya yunuslar… Bitiyorum onlara… 🙈🤦🏼♀️
Sağlık sektörü kıyafetleri kadını güzelleştiriyor gözümde.
Üniforma giymiyorum uzun yıllardır ama 🤷♂️yorumlara bakınca resmi ekiplere geçesim geldi😂
Bir üniforma ile etkilenen bir sürü insan var Ne diyeyim hayırlısı olsun :)
Hemşire ve doktorlar çekici geliyor. Özellikle lacivert veya pembe kıyafet giydikleri zaman...
Pilot ablalara hastayim ben 😀Balerinleri severim bir de avukatlari diyeyim
Doktor avukat ve takım elbise bunlar bir tık daha dikkat çekiyor şahsen
Statüye formaya aşıklar, adama değil. Yeterki formalı olsun onlara göre
Elbette var ben polis ve hemşirelere bayılı- öhöm leri seviyorum genellikle 😁
Üniforma merakı ile evlenenlerin hepsi hayatta hep yalnız ve değersiz
Var evet yakışıyor üniforma herkese. Kadın erkek dahil.
Hemşireler hoş! O eski hostesler de fenaydı ama :P
Bana çekici gelmiyorlar. O gözle bakmıyorum yani
Erkeklerin önce kalbine bakın sonra sapık katil bilmem ne çıkıyor dış görünüş sizi aldatmasın
Hemşire 👌 Kadınlar için de çoğunlukla asker diye biliyorum
Ben emniyet mensubuyum baya ilgi gösteren oluyor ama evliyim diye karşılık veremiyorum acele ettim evlenmeye
Öyle mi diyon 😂😂
Polis olmalısın 😂
eşini sevmiyor musun
Seviyorum da eşim evlenmek istediğim kadın değil fizik olsrak hayalimdekinin tam tersi aşık olarak evlendim sonra pişman oldum boyu poşu tutmuyor. Kısa kalça hiç yok saçı kötü
O senin eşin! Eşin hakkında böyle konuşmamalısın.
Tamamda gerçekler bunlar kendiside biliyor. Aşk gözümü kör etti nasıl hiç begenmedigim bı kaidnla evlendim bilmiyorum.
Kaç yıllık Evlisiniz
karışmak gibi olmasın herkesin kendi hayatı fakat bir kardeşin olarak söylemek gerekirse, insanız hepimiz değişebiliyoruz bazen yapmam dediğimizi yaparken bulabiliyoruz kendimizi her yıl bir öncekinden daha farklıyız ama görmüyoruz eşinden soğumuş olabilirsin artık sevmiyor olabilirsin doğal ve normal ama bu yazdıklarını hangi kız görse üzülürdü eşinin arkasından böyle söylemen kırıcı ve doğru değil mutlusundur veya değilsindir çözüm odaklı olmak en güzeli biraz pişmalık var ama yine eşinle konuşup biraz kendine çeki düzen vermesini direkt olarak söylemesen de kırmadan farklı bir yolla belli edebilirsin
Aynen öyle
Ne zamandır "Eşimi beğenmiyorum, saçı döküldü boyu kısa kilolu." diye gezinen eleman hala buradaymış. Ben gittin sanmıştım. Boşanın da kurtulalım senden KS halkı olarak.
8 yıllık evliyim. cok söyledim ama huy değişmiyor birde eşimin fiziigini beğenmiyorum ben uzun boylu güzel. kalcali ve düz saçlı ya da dalgalı olabilir öyle kızlardan hoşlanıyorum eşim bunun tam tersi tesettürlü olduğu için saçını görmedim ilk gün saçını actiginda şok oldum alnı çok açık saç telleri az ve kıvırcık sağ dan ve soldan saçları yok
Knk cidden acepsin sjdjjs
Benim de eski sevgilim herhalde emniyet mensubu olcak diye beni bıraktı gitti güzellik desen alakası yok çünkü bende kendimi övmek gibi olmasın yani kendime güzelim diyebiliyom derdi benim ona yalan söylememdi ondan gitti jsjdjd
Herşeye rağmen bak beni hayatında istemeyen bi erkek beni sevmeyen bir erkek niye iki yıldır onunla olan fotoğraflarımizi silmemiş ki hadi biraz da benden konuşalim burada üç kisi varız😂❤️
Çocuklarınız var mı gizli üye
Yaralı yürek bana cevap versene fikrin ne yönde ayıp ediyon bak😂❤️
Erkeklerin ne olduğu belli değil yani cidden niye fotoğrafı silmezler kıyamadıklarından mı ya da neydne
Knkm harbi diyom bak bana sildigini söylemişti ilişki benden dolayı bitmesine rağmen megersem bunları gizliye almiş silmemiş ee madem beni istemiyon madem beni sevmiyon niye silmemiş olabilir ki ya da ona aldığım eşyalari çöpe niye atmamiş?
Ne yalan söyledin ki ona
Knkm dövmem vardi erkek yapmıştı bayan yapmışti dedim fotoğraflar. cikti erkek yaptığına dair öyle kayiş koptu
Sırtımda uzun yazı
Silmedigine göre hala seviyor. mudur?
Sevmesini istermiydin
Çok knkm
Sende onu çok seviyor musun
Evet knkm
Git konuş o zaman
Knk konuşmuyo benle
Yazdın mı
İki çocuk var
Bana kalırsa yok. Tam tersine polis, zabıta, subay falan bu erkeklerden uzak kalmayı seçiyorum.
Üniformaya aşık olup çekici bulanların ruh hastası olduklarını düşünüyorum. Aynı elbiseyi ayıya giydirsek ona da aşık olacaklar!
Ambalaj sevdalısı olmayın, içeriğe bakın
Kesinlikle katılıyorum, şekilcilik oluyor bana kalırsa.
Ya bence var ama o üniformalar da her giyene yakışmıyor.
Alakası bile yok üniformalı insanlar bana kasıntı geliyor hep
Etkilenmiyorum çnkü benim önlüğüm var zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?