Birçok kadından sık sık "üniformalı erkekler çok yakışıklı" cümlesini duyarız. Birçok araştırmada kadınların üniformalı erkekleri daha çekiçi bulduğunu söylüyor. Gerçektende üniforma erkekleri daha mı çekiçi yapıyor? Bu konuda sizin düşünceleriniz neler?
Üniformalı erkek çekiciliği diye bir şey var mıdır?
Ablamın bir lafı vardır üniformalı hepsi tamam kim giyse yakışıyor ama ya sonrası 🙃 sivil hayatta giyinmeyi bilmeyip tüm karizmayı sifırladıkları oluyor 😂 Ne yalan söyleyeyim benim de bir ara Yunuslar dikkatimi çekerdi 🙈Şimdi de pilot ve akabin de Türk Yıldızları 😎🇹🇷
belki çocukluktan gelen bişey ol memur ol falanın etkisidir. var öyle bişey. salaş gezen biri olarak söylüyorum resmi giyinen erkek her zaman öndedir. ben yinede salaş giyinmekten vazgeçmem. kızlar baksın diye istemediğim haz etmediğim şeyleri giyecek değilim
üniformanın karizmatiklik katsayısıyla bu tutku doğru orantılı olsa da o üniformanın içindekinin de etkisi çok büyüktür. askeri okul öğrencileri ve subaylar başta olmak üzere birçok üniformalı, eğitim icabı sporla içiçedir ve bu yuzden o uniformayı guzel gosteren de, bu tutkuyu yaratan da çoğu kez üniformaların içindekilerin kalıpları olmakta. Maddiyatçı olanları da saymak lazım 😄
Hep asker veya polis biriyle evlenmek istedim. Hem mesleğimi taşıyabilecek hem de bana işleri çok gururlu gelir. Çocukluğumdan beri bir tutkudur. Çekiciler mi evet ama bu en son aşama... hayırlısı diyeyim :))
Bence kendilerini öyle sanıyorlar. Bekarken karakolun önünden geçiyordum bir polis normal dururken bir anda gerilmeye başladı. Yanından tam geçerken dedim ki fazla gerilme arkaya düşeceksin. :)) öylece bakakaldı.
Var. Bu işin fantezisi bile var. Popüler bir siteye normal br fotomu atmıştım kötü değil ama foto.15 beğeni bile gelmedi. Aynı yere askerde yüzbaşının üniformasını giyip yemyeşil bir alan arka planıyla attım 2500 den fazla beğeni gelmişti.
sanmıyorum o üniformanın altında tipsiz biri varsa yakışıklı olmayabilir belki o üniformalının emri altında çalışıyor ise anca öyle çekici görünebilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
O beyaz üniformayı giyicektim darbeden sonra deniz astsubay mülakatlarını kazanmıştım okulların tamamı kapandı kimseyi almadılar aklıma getirdin moralim bozuldu, mülakatta tanıştığım dostlar ile hayalimiz ortaktı buraya uzun uzun yazasım var ama ne faydası olacak ki olan oldu o fetöcülerinde iktidarında neyse...
üniformasına bağlı bu iş. üniformalı olan erkekler daha çekici diyen kadınlara şunu soruyorum: şişman göbekli aşçı hasan ustanın da üniforması var, halen aynı fikirde misiniz?
Usturuplu giyimin hepsi çekici. Uniforma beraberinde duzgun bir saçı ve duzgunbir traşı getirir. Temiz görünümlü erkek her zaman ilgi çeker. Aynı şekilde takım elbise de..
kadın güçlü partner ister. ve üniforma olması kişiyi bir topluluğa bir güce ortak gösterir. bunun bilinci artık güçten sıyrılıp fantazilere kadar da uzanmış durumda
şu an güvenlik görevlisyim kıyafetim özel harekatçı gibi ama genç kızlar dışında bakan olmuyor olgun kadınlar dönüp bakmıyor bile olgundan kastım 30 üstü
Üniformayı taşıyan erkek yakışıklıysa, evet çekici olabilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Üniformalı erkekler bana çekici gelmiyor ya. Çünkü üniformalı mesleklerde saç, sakal için belli bir kıstas oluyor. Sakalsız erkeklerde çok tipsiz oluyor ☹
Kimse demez bunlar silahlı er an bir vurur ya da kendisi vururlar ve askere gelince hep dağda operasyon da aylarca gelmezler ve hep ölüm kalım gerek ailesi gerek se kendisi gözü yolda olur
En İyi Cevaplar