Asker, polis vb. diye deliren kızları görünce bir sorayım dedim aşkom 💅🏻

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Asker, polis vb. diye deliren kızları görünce bir sorayım dedim aşkom 💅🏻

Tabiki katar. Özellikle polis ve askerlerin üniformaları. Neden bilmiyorum ama toplumsal bir olguya dönüşmüş durumda. Ha şu meslek grubunu da ekleyelim sağlık sektörü de aynı şekilde hemşireyim beni hastanede çekici bulanlar sivilde o kadar çekici bulmuyorlar 🫠
Hayır çekicilik katmaz.. ben mesleği ya da giydiği kıyafeti veya statüyü çekici bulanlardan değilim.. insanın içi boş olduktan sonra dışı nasıl olduğu ne kadar parası olduğu da hiç önemli değil.
Polis değil ama askerin kutsal bi gorevi var katar bence e ama en önemlisi para maalesef bundan dolayı daha çekici geliyor kızlara üniforması olsun ama asgari ücret alsın bakalım ne oluyor 😂
Çekicilik kattığı doğru ama subay ve general sınıfındakiler hariç diğerleri sadece üniformayla çekici. Üniformasız karşına çıksın. Bomboş adamlar hepsi.
Cevap
33Cevap
Evet katıyor eğer sorunum olmasaydı polis olmayı çok isterdim 🥲
benimde askerlik fotom var istersen özelden atabilrim :D
cokda güzel silahlı fotomu ayarladım şimdi hayal kırıklıgına ugradım lkasjdşfa bi baksaydın yalandan :D
Katar evet ama içindeki de önemli. Mesela bu arkadaşlar da üniformalı ama bana geçmedi.
Bir tık pilotlarda katıyor. İnkâr edemem. 😂😂Sayısalım iyi olsa ve gözlük derecelerim sorun olmasa pilot olmak bile isterdim. Gökyüzünü severim.
Eşim Asker tanıştığımızda değildi benim kendi mesleğimin de üniforması var o yüzden bana cazip gelmiyor.
Evet üniforma fark yaratır fakat o üniformanın altını kimsenin daha doldurduğu göremedim (yakın çevremde)
Katıyor valla, asker dönüşü komando berem üniformayla fotoğraf attığımda bile fena yorumlar gelmişti 😄
Üniformamı yoksa üniformanın aldığı para mı bilemem hangisi çekicilik katıyor sdsd
Kimine yakısır kimine yakışmaz kisiye gore degisir bence
Türk askerine karşı bir zaafım olduğu için asker üniforması bana çok çekici gelir
Kimin giydiğine bağlı :) Yoksa pek bi havalı oluyorlar. Hele bir de pilotsa 😄
Şöyle asker üniforması falan ekstra bir seksilik. Bence üniformalar katıyor ya.
üniformanın getirdiği statü önemli olan Ayşegül Hanım
Bu olay sadece TC kizina özel fanteziler barındırır
Tabi katar. Brazzers iç çamaşırı olarak üniformaları çok iyi. Ben beğeniyorum
Üniforma katarmı bilmemde kadınlara özellikle haber ve spor spikerine ofis tarz çok katıyor bilhassa kalem etek.
Hayır, üniformalı gördüm mü kaçıyorum. Hepsi abaza. Eskisi gibi ne iş ahlakları var çoğunun ne sosyal. Ülkedeki bütün polisler azar'da, şurda burada karı kız peşinde koşuyor.
üniforma çekiciliği kadar s@lak bir kavram yok
Sana retro giysiler cok yakisiyor
😎😎😎
O eskidendi askeriye bitti artık.. tarih mezunlarını subay yapıyolar şimdi
Önceden öyleydi şimdi üniformanın pek çekiciliği kalmadı bu insandan insana değişir tabi
ne demişler insanı giyimi ile karşılar aklı ile uğurlarsın bence ilk görüş için çekici ama delirecek kadar değil içine bakmak lazım her kesi aynı kefeye koyamamız doğru olmaz
Tipi güzel olana her şey güzel gider
Çekicilik katar bir hava ve albenili oluşturur
Hayır, hiç ilgimi çekmiyor..
Katmaz bu tr kızlarının fantezi dünyası sadece.
Ben tattım😃göründükleri kadar çekici değiller
Evet kattığı oluyor bazı şahıslara
Hayır herkese yakışmıyor.
Ben giydim ama hâlâ aynı sap aynı saman
Jandarma üniforması giyen kadınlar acayip çekici
Polisim ben aslında
Evet özellikle Bahriyeliler
Yani onlar daha çok paraya koştukları için
Ay evet bazısı çok çekici oluyor
Bazen
Tabiri çekici yapar
katar