AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Sevgilime vermem
verme orada aldatılacaksın nasıl olsa
Sende o potansiyel var ozaman
arkadaşım sordun cevapladık konu ben değilim burada. senin iyiliğin söyledik. bu arada hiç bir sevgilimi aldatmadım madem bana laf attın
Aferin sana. Şu anlık meseleden bahsetmiyorum. Eskiye dayalı yurt disinda yüksek lisans yapacaktı parası eksikti önerdim kabul etmedi. Ben önerdim çünkü biliyorum ki aynı durumda olsak o da bana verirdi.
Ailen şirket sahibi mi
Hayır.
İstemem ama veririm
Sakın öyle bir hata yapma
Eski bir olaydı. Önerdim o kabul etmedi. Çünkü biliyorum ki o bana verirdi. şu an bile bir şeye ihtiyacın olursa beni ara diyor. Insanlar çok basittir aslında.
Mesafeye rağmen hâlâ devam edebiliyorsaniz gerçek bi ilişki içindesiniz demektir
Hayır biz ayrıldık ve o yurt dışına gitti. Ayrilmis olmamiza rağmen o bir şeye ihtiyacın olursa ara der. Arada mesaj atar vs. Iste.
Gene de çok ta şey etme
Yok etmiyorum
o kadar güvenebilir miyim bilmiyorum
Olabilir. Ama o güven çok önemli.
karısına bile imnsan güvenemezken. sevgilisine nasıl güvensin. gitti gelmedi mesela nasıl olacak?
Bir insanın hareket ve davranışlarıyla kendini belli etmez mi? Mesela eski sevgilim her zaman hesap o oderdi. Ben ona o kadar saygı duyardım ki bazen hesabı gizliden ben öderdim. Karısına bile diyorsunuz işte evleneceğiniz kişiyi doğru seçin.
canım sen daha hayatın gerçekleriyle karşı karşıya gelmemişsin. Unutma hayat önce sınav yapar sonra ders verir. Üzülürsün...
Bir insanı az çok anlarsınız ya...
bi laf vardır bilmem duydun mu hiç? Ben sana güveniyorum içindeki şeytana güvenmiyorum diye...
Peki bir insana nasıl güvenirsin? Ben sana söyleyeyim kimseye %100 güvenemezsin ama güvenmekte istersin.
Bak mesela yorumlarda bir xoxuk var. Verirsem karşılığı olur diyor. Bak ben söyleyeyim bu tip insanlar evlendiğinde mutlu olamazlar. Çünkü karısı bunun parasından harcarsa başa kalkar. Bir evde kadın mutlu olmazsa aile de mutlu olmaz.
o söze zaten katılmıyorum ama dediğin gibi. güvenmek istersin ama güvenemezsin.. ve o güven kırılığının acısı çok zor
Yaşamış gibisin... Allah iyi insanlar karşına çıkarmasını diliyorum.
amin cümlemizin...
asla vermem
O parayla seni aldatır orada
Gidince birakir
sonra ordan biriyle evlensin gelsin:D
Oraya gidince seni boynuzlar muhtemelen
vermezdim
Varsa verilir
aman diyim paraya çöküp yurt dışında yiyecek😂
Boş yapmasın otursun evinde biryere gidemez
Verme, para kazanmasını öğrensin 😒
Senet yap dönerse senin dönmezse de icranın
Assla vermem kredi falan da çekmem
Verilir iyi misiniz eğitim ya hani
Kaç yıllık sevgilin ve senin bu kadar paran var mı
Verilmez
Neden veriyim kim o?
Gerçekten güvendiğin biri.
Eski sevgilim böyle bir durumdaydı. Ben önerdim ama kabul etmedi. Bundan 3 sene önce 30 bin vcivariydi.
Sevgili den para filan alinmaz. Ha yardim ederim ama zaten istemeyecegim bikerek.
Arkadaştan alınıyor sevgiliden neden alınmasın?
Arkadastan da almam. Daha dogrusu kimseden almam. Alana soyle
Aferin sana.
Tammam gel al su zarfi. Hadi bakim. Bi cay icersin
Sevgiliye vermem
Verirsem de eğitimi için borç olduğunu işlem kaydına yazarım
😅😂 geldi kız iş buldu evlendiniz yine ister misin?
Ben kardeşime verdiğim parayı alamıyorum. Ağustos ayında 20 gram altın bozdum. 4 gram var kalan yok daha. O gun 2700 liraydı bugün 4000 oldu. 16 gramda içeri girdim. Bana paran var adam mı oldun lan demeyi biliyor it
O kardeşinin sana olan saygısızlığı.
Kardeş bunu yaparken sevgili neler yapmaz
Herkes bir değil. Karakter meselesi. Genel olarak zaten böyle bir inanış var ne kadar doğrudur bilmiyorum ama akrabalar birbirini çekemez.
Vermee
Verilmez
Calissin
Asla vermem
Senden mi istiyor
B3nden falan istemiyor yüksek lisans için yurt dışına gitmek istiyordu biraz eksiği vardı bende istersen destek olayim dedim oda istemedi. Eski bir olay.
Hala sevgili misinçz
Cok Risikosu var
Evet var
Artik sen bilirsin
Verilmez
Verilmez
Verilmez
Vermemm
@küboşşdiyebiriii
Ben vermezdim
İlişkime bağlı