Şu Harward'a kabul edilen/kazanan hanım kardeşlerimizi biliyorsunuzdur.
Ben de Yurt dışında okumak istiyorum, ne yapmalıyım?
İngilizceyi üç yıldır çalışıyorum zaten.
20 yaşındayım, örgün lise mezunuyum, OBP 88.
#YKS2023
Şu Harward'a kabul edilen/kazanan hanım kardeşlerimizi biliyorsunuzdur.
Ben de Yurt dışında okumak istiyorum, ne yapmalıyım?
İngilizceyi üç yıldır çalışıyorum zaten.
20 yaşındayım, örgün lise mezunuyum, OBP 88.
#YKS2023
Bilimsel yönünü geliştirmenin öneririm. Sonrası gelir zaten.
Yani bahsettiğim şey sınavlardan dört dörtlük notlar almak değil. Okuma, araştırma, öğrenme hevesi.
Yabancılar bizden farklı olarak notlardan çok hevese ve akademik beceriye bakıyor çünkü. Onu da notla ölçmek tamamen mümkün değil.
Şöyle bir buluş bul düşün icat et sonra yazı yaz alınırsın belki ama gitmek istiyorsan eğer YKSden kurtulmak için paran olması gerekiyor ve bölümler de çok paralı atayım istersen kendin de bak
Cevap
6Cevap
Bunu için adını duyurman lazım
Bacım o kızin makalelerine git bı bak Karen mi ne Kürtler mülteciyim diyor pkky silah desteği verilmeli buna benzer makaleleri var büyüzden hak kazanmış
twitter.com/.../1643952188954230784 bu hesap paylaşmiş
@ sende bir PKK seviciligi seziyorum yoksa gerçekleri bu kadar inkâr etmek normal değil. Ayrıca çok iyi bir üniversiteyi iyi bir derece ile kazandım yakında mezun olurum haber ver sana biraz vatan millet aşkını PKK'nın terör örgütü olduğunu binlerce insanı katlettiğini ülkenin göbeğinde bomba patlattigini anlatayım😅 bı de geçerliği meçhul şeyler okumam diye öz güven kasiyorsun ya orada koptum 😁 belli ki hiç makale okumadın yazmadin kızın kendi elleriyle yazdığı makaleye meçhul diyor bu cahillik şaka mı? Okumayı boş vakit aktivesi olarak gören birinden fazla anlayış bekliyorum tartışmaya gerek yok.
Kitaplar üzerine de konuşurum ama öncelikle seninle aynı paydada birleşmem gerek tek bir toprak parçası üzerine yaşıyoruz beraber bir milletiz ve bu milletin bir ferdine zarar verecek bir eylem söze beraber ses çıkarmalıyız. Ben boş veremiyorum. Anlayışın için teşekkürler ❣️
PKK milletin aleyhinde bir eylem fikir değil mi? Ne çabuk unuttunuz binlerce bebek kadın katillerini binlerce şehidi. Bı ara bomba patlatacaklar diye okula gitmeye korkuyordum. Dünyadakilerle sorunum yok ben tek sorunum insana maddi manevi zarar veren kuruluş örgüt tarikat fikir
İnsanları geçtim canlıların aleyhine olan tonlarca şey var kanka ki bu yer olarak TC ile sınırlı bile değil mesele *kk gibi şeyler değil sen o gün bomba korkusu ile çıkamıyordun şimdi geceleri kötü insanlar yüzünden çıkamıyorsun bunları konuşunca veya biz burada tartışınca yayınca ne değişecek durdular mı peki duracaklar mı hayır kötü hep kötü olacak kafanı şişirme bunlarla
Kanka şaslılar onlar herkes çalışır herkes başarmaz mantığı (1=>0=✅) ailen, hocalar ve okulun en önemli etkenler
Yurt dışı ünileri zekileri alıyor. Çok iyi bir icat bir buluş yapmazsan almazlar.
Çok çalış kanki başarılı ol gibi şeyler geldi aklıma
Bu konuda hiç fikrim yok internette yazıyordur aslında
Adını duyuracak bir çalışma yapmış olman gerekli
Ya mucit olacaksın ya da dahi onun dışında alımı zor. Dünya oraya girmek için uğraşıyor yani tam puan almakla olmuyor.
Adını globale taşıyacak bir buluşun, buluşu geliştirmen vs gerekli
Yoksa sınavları var hazırlan onlara yurt dışına taşın
Çok çalışıp yüksek puanlar alman gerek başka türlü zaten olmaz
yks yi fulle dinmi gerisi gelir
maalesef sadece erasmusu biliyorum
Harward 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?