Sevgiliniz yurt dışın da 6 aylık bir eğitim almak istiyor ve bunun için para biriktiriyor. 150 bin eksiği var. Ben bu parayı veririm dermiydiniz yoksa çalışın kendi gitsin mi derdiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılDİKKAT DİKKAT
SEVGİLİ GİZLİ ÜYE
SENİN DEĞERİN VE ÖNEMİN PAHA BİÇİLEMEZ. BU YÜZDEN KAMPANYALI TEKLİFİMİZİ İLK SANA SUNMAYA KARAR VERDİK. DİKKATLİ OL YARIM SAAT İÇİNDE BU TEKLİF SONA ERECEK! ACELE ET! BU FIRSAT KAÇMAZ!
ELİMİZDE ÜZERİNDEN CUF CUF OTOBÜSLERİN VE ARABALARIN GEÇTİĞİ BİR KÖPRÜ VAR! ÜSTELİK EŞSİZ İSTANBUL MANZARASINI HER TARAFINDAN KESİNTİSİZ SEYREDEBİLİRSİN. SANA ÖZEL AVANTAJLI FİYATIMIZLA SADECE 150.999 TL
EVET! YANLIŞ OKUMADIN. 1 LİRA İNDİRİM İLE BU EŞSİZ KÖPRÜYE SAHİP OLABİLİRSİN!
DETAYLAR İÇİN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ
Eğer sevgiline para verirsen buna da inanma ihtimalin var 🤣
32 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😅
- 1 yıl
Çok mantıklı. Bunu kopyalayıp sevgilisine inanmaya meyilli olan kişilerin yorumlarına atarsam köşeyi dönebilirim.
En İyi Cevaplar
1 yılAy saçmalama... Ben değil sevgilim olsa değil 150 bin lira, 3 bin lira bile vermem böyle bir şey için. Olması gereken bir ameliyat olur kendisinin ya da anne, babasının, kardeşinin falan o zaman veririm. Ama keyfi bir şey için asla asla aslaaa.. Sakın böyle bir şey yapma!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSadece sevgilisiniz kocan değil Bir şey değil sakın girme böyle bir riski nişanlin falan da değil ki nişanın olsa da olmaz kesinlikle böyle bir riske girme bende de yok de zaten erkek adam bir kadından borç istemez yüklü bir miktar eğer karısı değilsin
31 Yorumla
Soran1 yılBenden istemedi ben önerdim o kabul etmedi zaten.
İlişkinizin ne boyutuna göre şekillenmeli,
nişanlı değilsin, eşin değil.
sevgililer arasında böyle şeyleri tasvip etmiyorum.
Eğer resmi ciddi bir ilişkin varsa eşin için ne gerekirse yaparsın. Ama sevgililik geçici olabilir sonu başka türlü de devam edebilir10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Bu gerçekten çok hassas ve kişisel bir durum 🌟. Aranızdaki güven, sevgi ve ilişkinizin seviyesi bu karara büyük ölçüde etki eder. Eğer sevgilinizin bu eğitimi gerçekten istediğine ve bunun kariyerine faydalı olacağına inanıyorsan, destek olmak harika bir şey olabilir. Ancak senin de maddi açıdan sıkıntıya düşmemene dikkat etmelisin. Maddi meseleler ilişkinize yük değil, güç katmalı. Unutma, fedakârlık bir ilişkiyi büyütür ama sınırlarını doğru belirlemek önemli 💕.
Tabii bu karar, ilişkinizin olgunluğuna ve sevgilinizle gelecek planlarınıza göre şekillenmeli. Her iki tarafın da birbirinin emek ve isteklerine saygı duyması, güzel bir ilişkiyi omuz omuza büyütür 👫.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
68Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u 1 yılparam varsa veririm evet
10 Yorumla Sevgili yani sonuçta... Vermezdim ben eşim degil birşeyim degil , ha 150 bini çöpe attım sayarım dersen ver , ben vericek olsam parayı o parayı yok sayarak veririm
64 Yorumla- 1 yıl
esin olsa herseyini verirsin demi. ah ah
- 1 yıl
verirdin ama <3 ah ahh cennetsin kizimmm
1 yılVermeyin. Amaç sadece eğitim olsaydı online olarak da yapabilirdi. Yurtdışına giden türk erkeklerinin %95'inin yabancı kadınlarla yatma hayali vardır. Güvenemezsiniz. Sevgilimi yurtdışına tek başına göndermezdim. Ona sonsuz güvensem bile birisi ona zorla zarar verirse kahrolurdum.
11 Yorumla
Soran1 yılYurt dışında yaşamak istiyor eğitim bir araç. Biraz eksiģi vardı ben destek olmak istedim o kabul etmedi zaten eski bir olay.
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBanada çok defa borç vermeyi öneren oldu fakat ben kabul etmiyorum çünkü borçlu olmak beni çok büyük baskı altında bırakıyor.
12 Yorumla
Soran1 yılDoğrudur. Kabul etmemişti zaten.
- 1 yıl
Bazı insanlar borçtan nefret eder.
Çok bıçak sırtı bir konu. Bence ilişkinizin kaç yıllık olduğu ve ne durumda olduğuna göre değişir. Zaten ayrılacaksınız vs diyenler var ama yüksek lisans için yurt dışına giden arkadaşım var ve oradayken kız arkadaşı Türkiye’den kalkıp gidip ziyaret etti 1-2 kez. Türkiye’ye döndüğünde de evlendiler. Zaten lisans başından bu yana sevgililerdi ve aldatmayacağına dair ben dahi kefil olurdum, öyle bir kişiliği var. Mesela böyle biri için eksiği olsa tamamlanır.
00 YorumlaBabası versin sana ne kocan değil kardeşin değil
30 YorumlaSenden ayrılmıcağı ne malum
12 Yorumla
Soran1 yılParamı isterdim oda verirdi
Hiç kimseye o parayı vermem. Çalışsın kazansın gitsin. Kimseye de %100 güvenemezsin. Oraya gidip birilerini bulması bile muhtemel. Hiç gerek yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGüveniyorsam seviyorsam verilir (fazla pramda varsa)
12 Yorumla
Soran1 yılO güven salaniyorsa evet verilir.
Cevap sahibi1 yılOrası senin bilecepin bişey güven veriyomu vermiyomu
Sevgilin seni keriz gibi silkeleyip, o parayı kızlarla yerse ne yapacaksın? Enayi olma. Adama resmen git başka kızlarla fingirde buna izin veriyorum diyorsun. Az uyanık ol.
11 Yorumla
Soran1 yılO eğitim için yurt dışına gidecekti orada yaşamak için biraz eksiği vardı bende destek olabilirim dedim ki zaten kendi istemedi. Eski bir olay.
Gizli Üye(25-29)1 yılHe he sonra benim verdiğim parayla gitsin oralarda beni aldatsın
Kuruş vermem
12 Yorumla
Soran1 yılSen başta güvenmiyorsun sevgiline
Cevap sahibi1 yılBenim sevgilim yok olsa da vermem
1 yılVerilmez, yarın ne olacağı belirsiz ve az boz para değil 😃
20 Yorumla
1 yılNeden vereceksin ki, sevgili ne ya, baban degl , kardeşin degıl, yarın bir gün tekme yemeyecegın ne bellı
22 Yorumla
Soran1 yılÇok eski bir olay. Ben omermistim o kabul etmedi zaten.
- 1 yıl
Eski olsun yeni olsun böyle şeylere girmemek lazım netice de bu seni bağlayan bir özelliği yok sevgili olmanın dışında
1 yılEvli degilsin. Bu toplara girme derim. Yarin ayrilirsan vermese ne yapacaksin. Ya da gitti dönmedi :)
25 Yorumla
Soran1 yılBu eski bir olay eski sevgilim yüksek lisans için yurt dışına cikacakti biraz eksiği vardı ben önerdim o kabul etmedi. Çünkü biliyorum ki o bana verirdi. şu an ayriyiz ama birseye ihtiyacın olursa ara falan der. Aramızda hala saygı var. Her insan aynı değil.
- 1 yıl
O öyle biri değil deyip riskine giriyorsanız tabii ki sizin tercihiniz. Hayirlisi hakkinizda.
Soran1 yılHerkes aynı değil. Insanin hal ve davranisindan bile anlarsın. Sevgiliyken sürekli erkekten isteyen kadından olmaz. Sevgiliyken erkekte kadından bekliyorsa bu da olmaz. Herkes kendini bilmeli.
- 1 yıl
Ben size sadece şunu söylemeye çalıştım. bazen bazı insanlar farklı gibi görünür bir anda değişebilirler, bu yüzden bunun adına risk dedim. çünkü bu tip sıkıntılar yaşayan çok insan gördüm sevgilinin veya arkadaşın dostun borç verip tekrar alamaması gibi... kötü bir şey demedim yani.. şanslısınız yine dedim :)
- 1 yıl
O öyle biri değil Herkes aynı değil demişsiniz ama soruyu da sormuşsunuz. o zaman buna bile gerek yok. Ben de hayat tecrübeme göre cevap verdim :) sevgiler
- Eğitim & Kariyer konusunda 444 cevap paylaştı.
1 yılSen mi istedin bunu sevgilinden? Böyle şeyler bence eş için yapılır ama sevgili için bilemedim. Baya uzun bir ilişki olmalı, 5-6 yıllık 😂 ben de gitmeliyim tabi onunla, bensiz olmaz 😅
04 Yorumla
Soran1 yılHayır ben istemedim. Eski sevgilim yüksek lisans için yurt dışına gidecekti biraz eksiģi vardı ben önerdim o kabul etmedi. Çünkü biliyorum ki oda bana veriridi.
- 1 yıl
Kesin olarak seni destekleyeceğini bildiğin emin olduğun bir insana tabi ki destek olursun.. eski sevgilim demişsin ama eski sevgilime destek olmazdım ben, zaten görüşmüyorum, görüşmek de istemiyorum, karakterli bir insan değildi. gideceği için mi ayrıldınız? Niye ayrıldınız bilmiyorum ama hala destek olurum diyorsan demek ki aranızda sevgi ve bağlılık devam ediyor. Yerinde olsam evlenip beraber giderdim. Benim sevgilim olsa eski sevgilisinin ona destek olmasını istemem, onun da eski sevgilisine destek olmasını istemem.. geçmişe sünger çekip öyle benimle olmalı.. çekemiyorsa demek ki hala bir parçası geçmişte kalmış, kabul etmezdim öyle bir ilişkiyi..
Soran1 yılSöyle anlatayım. Eskiden sevgiliyken gidecekti ben sevgiliyken önerdim o kabul etmedi. Bende böyle bir durum sóz konusu olsa O da bana destek olurdu. Ayrilmamizin nedeni kültür farkı O biraz muhafazakardi ben biraz seküler. Olmadı evlenmis olsaydik birbirimizi çok yipratìrtìk ikimiz için boylesi daha iyi. Birbirimizi kirmadan sevgi saygı çerçevesinde ayrıldık. Sevgilisi olsa benimle artık iletişim kurmazdi. Bunu da kendisi soylemisti.
- 1 yıl
Anladım 😊
Eğitim & Kariyer konusunda 486 cevap paylaştı. Eşim değilse vermem. Çok büyük bi para değil ama az da değil. Gerek yok
25 Yorumla
Soran1 yılParayı vermeye mi gerek yok?
- 1 yıl
Riske gerek yok. 6 ay buralarda olmayacak, 6 ay içinde onun bakış açısı değişebilir bana olan ilgisi değişir, hayatına başkası girer, cart curt. Sonra ona yardım edene değil, hayatına girene odaklanır falan bu tarz şeylerle uğraşmaya gerek yok. Gidecek misin güzelim? Okey yolun açık olsun. Param yok
Soran1 yıl😂😅 aklıma geldi sordum. Eğer öyle bir durumum ve sevgilim olsa da asla para istemem.
Soran1 yılVermek istedim o kabul etmedi. Biliyorum ki o da bana verirdi.
Hepsüni veremesemde bi kısmı için yardımcı olurdum
Nihayetinde sevdiğim10 Yorumla
1 yılTabiki hayır asla öyle bi şey yapma🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ görmüyor musun sevgililerinin askerlik parasını ödeyip sonradan ağlayanları.. sana noluyor bırak boş ver ya
00 Yorumla
1 yılBence verilmez çünkü sevgili eş değil ne zaman bırakıp gideceği belli olmaz ve eşe kıyasla istediği zaman bırakıp gidebilir bu yüzden vermek doğru değil
00 Yorumla
1 yılİlişkinizdeki bence güvene falan bağlı bunlar bir gelecek planliyorsaniz olabilir herhalde bilmiyorum ben uzun bir ilişkim olsa guvenimiz olsa gelecek planlasak verirdim sanırım 😂
00 Yorumla
1 yıl1. Kaç aylık bir sevgili
2. Ona ne kadar güveniyorsun
3. Ailesi nin veya çevresinde herhangi birinin ondan haberi var mı04 Yorumla- 1 yıl
Ailesinin veya çevresinin senden haberi var mı olacaktı pardon
Soran1 yılAyrıldık eski bir olaydı 3 sene olmuştur ayrılalı. Sevgiliyken o istemedi ben önerdim. O da kabul etmedi.
- 1 yıl
Yok ablam bence verme ne geri gelir nede onu geri öder boşu boşuna paranı çöpe atmış olursun
Soran1 yılEski bir olay zaten vermedim. Sadece onermistim o kabul etmemişti.
1 yılSaçma sapan konuşmayın o olsa verirmişmiş içini mi açıp baktın zaten ayrıymıssınız verseydin para da gidecekti
02 Yorumla
Soran1 yılO zaman sevgiliydik. Şimdi ayriyiz ama nadir de olsa hal hatir sorar. O istemedi zaten ben önerdim. O da kabul etmedi. Insanlar basit devletten ibarettir. Hal ve davranislarindan anlarsiniz zaten ne kadar samimi olduğu ile ilgili.
- 1 yıl
Ne olursa olsun erkeğe para verilmez. Cok istiyorsan bana ver. d
Aslında eski ben olsa verırdım hayatta neler görüyoruz verme sakın ya nolcagı bellımı olur bulur bı kadın bırakır seni ya da aldatır
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle biri degil ya. şu an ayrıldık ama bir şey ihtiyacın varsa beni ara diyor. Eski sevgilim yüksek lisans için biraz eksiģi vardı ben önermiştim o kabul etmedi. Çünkü biliyorum ki o bana veridi
Sevgiliye para verilmez eşime herşeyi veririm
11 Yorumla
Soran1 yılİnsanın karakteri önemli. Esin olsa da yarın ne yapacağı belli olmaz.
1 yılVermemen lazım yurt dışında ne yapacağını bilmiyorsun oradan sevgili yapar senden ayrılır ne yapacaksın şu devirde babana bile borç vermeyeceksin
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 867 cevap paylaştı.
1 yılTabiki verilmez bu para.. az para değil ya.
Kendisi çalışsın ya da ailesi versin o parayı..
00 Yorumla
1 yılVerilmemeli diye düşünüyorum. Değil sevgili, insan ailesine bile guvenemiyor. Dikkatli olun 🙏🏻
00 Yorumla
1 yılBu parayı vermeyi düşünüyorsan zaten zenginsindir, ver gitsin.
01 Yorumla
Soran1 yılO zaman ile bu zaman aynı değil.
Eğitim & Kariyer konusunda 495 cevap paylaştı. Hahahahah o gittiği gibi gelmez paranida gittiği gibi de avcunu yalarsin.
01 Yorumla
Soran1 yılBence bu karakter meselesi hepsi aynı değil.
1 yılBedelini ödemeden bu para verilmez sebep ne olursa olsun
012 Yorumla
Soran1 yılBedeli zaten sevgi saygı.
- 1 yıl
Oldu canım o milattan önceydi
Soran1 yılSenin sevgi şey çıkar üzerine kurulur. Ticarete döner artık
- 1 yıl
Çalışsın 6 ay asgari bile kazansa çıkartır neden hemen bedava?
Soran1 yılSen vermezsen başkası verecek. Benim başımdan geçti ben önerdim ama kabul etmedi.
- 1 yıl
Ben vermem demedim bedelsize karsiyim
Soran1 yılBedeli ne olurmuş
- 1 yıl
her şey
Soran1 yılSeninle evlenen mutlu olmaz.
- 1 yıl
Sana göre
Soran1 yılBen tahmin ediyorum sadece.
- 1 yıl
Bende bildiklerimi söylüyorum
1 yılBen verirdim ama kızın erkeğe vermesi olmaz erkek isterse de o erkekten olmaz
10 Yorumla
1 yılVerme degersislesirsin birine ne kadar iyilik yapsan boş ayrılsan hiç vermez ve alisirsa sürekli para ister en iyisi verme kendi başının çaresine bakmayı ogrensin
10 Yorumla
1 yılSadece tek bir cevap tecrübeye bağlı, hayır.
21 Yorumla
Soran1 yılNe kadar borç verdin?
1 yılbana boynuz taksın diye bir de 150 bin mi vereceğim :)
00 Yorumla
1 yılVer tabiki de sonra aradınız kişiye şuanda ulasilmiyor densin 😂
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 309 cevap paylaştı.
1 yılO parayı alan, bir daha vermez de dönmez de.
00 Yorumla
1 yılÜzerini tamamla sen git asıl yanında asla bırakmazdiim 😀
00 Yorumla
1 yılsadece dikkat et s*KS & travel'a sponsor olma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKardeşim yurt dışında prestijli bir eğitim aldı da ne oldu? Bir halta yaramıyor. Değmez o paraya. Ve kendi eğitimi madem ya kendi kazanacak ya ailesi verecek. Eşin değilse seni bağlayan bir durum yok.
00 Yorumla
1 yıl150 bin bulamayan insann yurtdışında ne işi var ya 😂 aylık gecimi 150 bin olacak zaten
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 457 cevap paylaştı.
1 yılKumar oynamak gibi 😂 ver gitsin dönerse senindir 😂😂
00 Yorumla Demezdim, çünkü gidip eğitimini alır seni de yari yolda bırakır. Giden paran olur. Ben yapmazdim.
00 Yorumlaverirsen gittiği gibi yenisini bulacak kazık yiyen sen olacaksın
00 Yorumla
1 yılBizikıde bın tl hesabını yapıyor😂
11 Yorumla
Soran1 yılSevgilin mi? fkkddk
Sen zengin misin de vericen giz
13 Yorumla
Soran1 yılYok değilim
Soran1 yılVermiyorum. Bu eski bir olaydı. Ben onermiştim. O istemedi.
Verme yalan kaçar gider kripto da yer
19 Yorumla
Soran1 yılYok yurt dışın da yaşamak istiyordu
Soran1 yılGitti zaten. 3 senedir ayriyiz. Çok nadir de hal hatir sorar.
Soran1 yılAyrılmak isteyen bendim ne yedek tutmasi geri dönermi acaba diye úmit besliyor.
Soran1 yılAslında ortak karardi ama en başta ayrılmak isteyen bendim
Soran1 yılBenden para falan istemedi. Eski bir olaydı eksiği vardı ben önerdim o istemedi zaten. Ne yolunu beklemesi o benimle tekrar birlikte olmak istiyor ben istemiyorum. Karakteri biri sadece kültür farkimiz var.
Ben vermezdim ama sen istiyosan ver. :)
11 Yorumla
Soran1 yılBen önerdim de o kabul etmedi. Eski bir olay. Istememişti.
- Eğitim & Kariyer konusunda 563 cevap paylaştı.
m 1 yılvermem nesine guveneceksin
14 Yorumla
Soran1 yılBaştan güvenemiyorsunuz ki
- 1 yıl
dimi
Soran1 yılBen eski sevgilime önermiştim o kabul etmedi. Çünkü biliyorum ki o da bana verirdi.
- 1 yıl
iyi
Gizli Üye(25-29)1 yılNiye vereyim yurt dışına giden insan orada kalır zaten geride dönmez verdiğin parayla enayi gibi kalırsın ortada.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKeşke senden bir tane daha olsa var mı senin gibi bir arkadaşın tanışmak isterim
02 Yorumla
Soran1 yılMesela senin gibiler verilmez dkdkdkclc
Cevap sahibi1 yılİşin espirisi oydu :) :) bilemezsin belki asıl benim gibilere veriliyordur mesele güven
Gizli Üye(25-29)1 yılVermezdim tabiki de yurt dışına gidecek benden uzağa güvenemem asla sonrası pişmanlık bak sakın erkeğe bu kadar yüklü borç para verme sakın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇalışsın kendisi gitsin derdim. Sevgilim sonuçta. Eşim olsa verirdim ama sevgilime vermem. Bu devirde kimseye güven olmuyor.
00 Yorumla
1 yıltr de eğitim neyine yaramıyor türkiyede de aynı koşularda eğitim alabilir hem de daha uyguna gelir gitmesinde kesin aklını çelen bişeyler var belkide cinsel olarak tatmin edemiyorsun
01 Yorumla
Soran1 yılIngilizce için ve ayrıca orada yaşamak istiyordu. Bu çok eski bir olay eski sevgilim yüksek lisans için yurt dışına gitmek istiyordum biraz eksiği vardı ben ona önerdim ama kabul etmedi. şu an ayriyiz ama hep der bir şeye ihtiyacın olursa ara diye. Bak mesela hala birbirimize saygı duyarız.
Demezdim zatrn egitim icin bile olsa yurtdisina gidiyorsa iliski biter
10 Yorumla
1 yılÇok istiyorsa kredi çeksin ödesin
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu paranın verilmesi bence uygun değil. Siz evli değilsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılVermezdim. Orada birini bulup beni unutacağından parayı geri ödemeyeceğinden şüphelenirdim.
00 YorumlaYatırımımı sadece karıma yaparım.
53 Yorumla
Soran1 yılNikahiniz var diyelim. ya da sen vermezsen baskasi verecek o zaman yine vermez misin
Soran1 yıl👍🏻
1 yılVerme sakın seni ilgilendiren bir durum değil bu
20 Yorumla
1 yılÇalışsın kendisi gitsin
20 Yorumla- Devamını Gör (96)
Devamını Gör(141)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Sevgilim yurt dışında eğitim almak istiyor, 150 bin TL eksiği var. Bu para verilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler