AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Alın teri ile helalinden kazanılan biri yeter bana desene 👍
Her annenin kendisine ait bir dünya görüşü vardır o nedenle.
Başkalarına hava atmak üzere yapılan evlilik sizi mutlu edemez
Astsubay falan bul bulacaksan farklı farklı şehirleri gezip eglenirsiniz , esyalı kiralık bi ev bulun tamamdır.
Astsubay eve gelmiyo etmiyo yılda bir ancak bide aldatiyorlarmis askere güvenilmez
Var biri tanıdık çocuk asker olmuş ama istemiyorlar sanırım birini annemin arkadaşının yeğeni ailesi biraz daha beklesin bakalim demiş
Eşim astsubay , sabah 8 akşam 5 evimize geliyor + gün içinde de (akşam birbirimizi görmemize rağmen) görüntülü arayıp konuşuyoruz. Aldatma konusu ahlaki bir durum , aldatacak insan burnunun dibinde bile aldatır. Evlilik müessesesinin ne demek olduğunu bilmesi onemli
Çok yoğun çalışıyorlar o yüzden istemiyorum ben bide yani hep askerlere güvenilmez falan diyorlar çok zor evlilik diyolar nebiliyim ne güzel siz sansslisiniz herkes bu kadar şanslı olamayabilir
Hakkında hayırlısı olsun
Hava mava boş ama memur birini bul bence de ama adam gibi de adam olsun bunu da eksik etme
Git bir polis bul habire tayinden oradan oraya git ailenle cok gorusme bakalim haka memur istiyor mu🤣
Hahaha polis nasıl buluyim instada var bitane takiplestigim çok kız takipçisi var ya yakışıklı bide
Tipi iyi yanı ama çapkın
Konuşmadım hiç ama beni yakın arkadaşlara eklemişti hep story atınca yakın arkadaşlara atiyordu fakat güvenilmez
Senle birlikte en az 5 begendigi kiz daha vardir o. Yakin arkadaşlarda bivse cok kiz takipcisi varsa
Vardı 600 civarı takipçisi vardı çoğu kız erkekte vardı tabi ama olmadık tipler bide açık saçık
Memur memuru bulur annende aynı sanki kapıya dizilmiş memurlr Allah'ım
Herkesi memur istemeye gidiyor öyle çok mühim değil
O memur memura gidiyor dediğin
Benim annem demiyor kimi bulursan bul ne iş yaptığı önemli değil ama yeter ki kalbi temiz olsun diyor
Annen memur bulursa kızım rahat eder düşüncesinde ama biraz cahilce düşünüyor kızım evlendiği zaman huzurlu mutlu olsun derdinde değil
Yeni atandım memur olarak, işe başlamak için aramalarını bekliyorum, maaşım 47 bin lira olacak, 47 bin lira yeter mi evi geçindirmeye?
Kiran çok yüksek değilse yeter
Tahminen 25 falan olur.
Tek yaşıyorsan yeter sana
Yazık sana milyoner bı işadamı bulsan asla evlenmene müsaade etmez !😀öyle boyle aç kalma işi olsun diyo işte annecigin sabit gelir iyidir hem emeklisi de var.😁Bu konuda risk al ya da alma sana kalmış 🫰
memurla evlenirsen kahırdan başka bi şey çekmezsin fakirlikten vitaminsiz kalırsın sakın
Sen sabancının kızımızın?
Kızı mısın?
@Zamanın_izinde hayır memurun kızıyım hayatım boyunca süründük kimse sürünmesin
Tam olarak ne iş yapıyor baban?
?
Ben şu an sürünüyorum zaten ailem asgari ücretle çalışıyor eğer sen memur kızı olduğun halde Sürünüyorum diyosan bilmiyorum
Kızı değilim 😄
Fakir aileler genelde çocukları memur ile evlensin ister biz çektik o çekmesin mantığı
Gönül ister ki herkes geliri güzel biriyle evlensin ama evlenip mutlu olmadıktan sonra huzur olmadıktan sonra ne fayda
Anneler babalar her zaman en iyisini ister çocukları için ama devir onların yaşadığı gençlik devri değil artık
Benim babam böyle der annem tam tersi merhametli vicdanli Allah korkusu olan biri nasip olsun der hep iş güç bi şekilde olur der
Mutlu ol
maddi olarak sıkıntı ckme diye niye olsun
Nu tuhaf anneler var ya, bu tarz kadınları o kadar itici buluyorum ki elaleme hava atma derdindeler acaba kızım mutlu olur mu diye düşünme hiç yok
Memur işi yaş oldu artık, iş adamı şirket sahibi birini bul😀
Ben memur nasıl bulurum diye düşünüyorum sen diyosun iş adamı şirket sahibi bul 😄😄 çölde su aramak gibi
İyi bir iş bul oradan bulursun😀
Garanti iş olarak bakıyor ama memur erkekler de genelde memur kadın istiyorlar. Maaşlarına güvenemiyorlar tek başına evi geçindirebilecek.
Aynen oyle peki siz ne dusunuyorsunuz ticaret yapan biri daha cok kazanmaz mi riskli de olsa?
Sen kimsin vasfın ne ki memur istiyorsun gerçekten komidisiniz
Ne diyosun ben istemiyorum zaten annem öyle diyor? Boş yapma
Bak ne yazmışım ben lise mezunuyum annem bana memur bul diyor sanki memurlarda kapıya dizilmiş beni bekliyor demisim iyi oku beyinsiz
Bence annenize memur maaşlarının ne kadar olduğunu soylemelisiniz? O zaman fikri değişebilir.
Kendinin yapamadığını senden istiyo garip ve kötü bir durum
Kendinin yapamadıgi degil milletin kızı buluyor diye benimde bulmami bekliyor
Erkek bulduk ta memuru kaldı
Bu iyiydi😂
@ÇölAslanıı Öyle ama artık erkekler evliliğe yanasmiyo ki
Yanasani da kabul eden yok 🤷
@ÇölAslanıı olabilir 🥰
mesaj at
@ÇölAslanıı Tanımadığım birine mesaj atamam kusura bakma
🥺🥺peki
Demekki sorun cevremin olmaması 🤷🤷nasip
Hahaha oda doğru
Hayırlısı olsun iyi geceler
🥰🥰
🥺🥺
Takip at ben mesaj atarım 😂
O birilerine hava atmak derdinde senin gönlün kimde olursa onla evlen seni mutlu etsin yeter
Ben memurum yaşı sorun etmezsen evlenirim seninle 😂
Benim de aklıma takılan memur bulmak bu kadar zor mu? Tavlamasi en kolay kesim 🤔🤔
Memur olmakla adam olunmadığını bi görsün alır o havasını
neden bende lise mezunuyum eşim yıldız teknik üniversitesi bitirmiş bir makine mühendisiydi
Eski esiniz mi?
Cahil iste. Annen gibi annesi olan kizlardan 100 km uzak durmak lazim
Sebebi özel sektör kalıcı değil oyuzden
Memur bulucaksan ilaki öğretmen bul polis veya astsubaylar kullanıp atıyor öğrenenler ise ciddi düşünen meslek grubu
Hepsi aynımı böyle bişey ilk defa duydum öğretmenlerin ciddi olduğunu bu meslekle ilgili bişeymiki
Kanka toplum baskısı var bir kadın rezil etse veliler ayağa kalkıyor ve öğretmen düşmanı çok fazla biraz baskı ve kisitlilar ama polisler öyle değil daha rahatlar polisle olmasaydı derler zaten polisler kötülerle çalıştığı için o bakımından dedim benim arkadaşlar hep öğretmenlerle birlikte oldular sonunda evlendiler ama polis veya astsubaylarla olanlar kullanılıp atıldı
Garanti bir isi olsun der anneler kocanin seni maddi anlamda rahat ettirsin istiyor
Şu hayatta hiçbirşeyin garantisi yok..
Çoğu anne nedense memur damat istiyor bende anlamış değilim
Aynen
O kadar söyleyeceğine seni okutup memur yapsaymış keşke
Oku dediler ama ben kazanamadım işte kaç yıldırda iki yıllıkta olsa okuyim diye sınava giriyorum oda gelmiyor bu sene yine giricem benim kafa basmıyor derslere çok zaten derslerim pek iyi sayılmaz
Bu azimle alakalı bir şey de neyse
Senin ezilmeyen için yarın bir gün ev arabası yok diye tercih ettiğin kişinin seni etmemesi için
sabit iş güven veriyor sanirim sen zorlanma, yokluk çekme diye demistir de şu donemde yokluk çeken memurlar zaten
Benim annemde diyor zengin olsun bende lise mezunuyum
Aman anneler işte demiyolarki benim kızım neki zengin memur damat istiyorum
Sevgilimim annesi böyleydi hiçbirşeyleri yoktu ama gözü yüksekteydi bende kibar bi bay bayı yapıştırdım
Analar tahtını yaparmış bahtını değil
Memur bulursun da adam gibisi zor
Ailemde memur olmayan tek kişi benim tamamının kazandığı parayı kazanıyorum 😂
Derdi aslında sensin okumadığın için zwngin bir eş bulup evlenmeni istiyor
kendi işinin patronu olmak en iyisi istersen ortak olabiliriz
Memur sevmeyen beğenmeyen ailem😅
Ya sen üni okumussundur ailenin istememesi normal ben okumadım bile memur bul diyor bana
Meslekler amaç değil araçtır hayatta isteklerini karsilaysbilsin kafii
Hem sen niye kendini begenmiyorsun yaa belki cok guzel zeki kızsın kısmet olmadı okuyamadin
Ya şimdi kariyerli kızlar kariyer yapmış erkekler buluyolar kendileri gibi bizim memur isteme lüksümüz olması saçma geliyor sadece
Ben okumadım evet okumayı düşünüyorum kaç senedir sınava giriyorum iki yıllık bile gelmiyor bu sene tekrar giricem bakalım
Universite okumadan kpssye gir yine memur ol ordan yürü 🤔
Kpss memurluklar hiç benim yapabilicegim şeyler değil çok yüksek istiyolar puanı bile
O zaman üniversite sınavı kasacaksın sadece evlilik için değil kendin içinde hem😊
Suanki planım o
Anan putinle mi evli yavrum ne bu yükseklik
Memurlar açlıktan ölüyor 😂
Asgari ücretli yerinden olsalar nolurmus Allah bilir
Yerinde*
Öyle tabi ama memurlar eski memurlar gibi değil artık biliyorsun
Memur olması şart mı jzhznsna
Nebiliyim ben şart olduğundan değil milletin kızı buluyor diyorda bu şans meselesi yani
Annen öyle diyor madem Pembe gibi olsun kızına zengin koca ayarlasın. Bul demekle bulunmuyor.
Cennet mahallesi Pembe bu arada. Kızılcık şerbeti pembeden aman aman.
Niye kız Ferhat zengin değildiki 😄
Ferhatı pembe bulmadı sultan zorla istedi onu. Pembe kızına hep iyi kısmetler buldu kızı geri tepti.
He tam hatırlamıyorum baya yıl geçti üstünden
Memurlar aç bu zamanda mühendis bul
Memur bir kamu mühendisi olsa olur mu
Yav ben üni okumamışim diye memur nasıl bulucam diyorum sen mühendis bul diyosun 😄😄
Mühendis napsın lise mezunu kızı onlarda kendileri gibi ister
Lise mezunusun bir kulağın mi eksik kendini hor görme
Öylede nebiliyim şimdi denk istiyolar ya erkekler biraz kendimi garip hissediyorum
Şimdi çoğu insan öyle ya da böyle üniversite okumuş bende kendimi eksik hissediyorum
Bak kombinasyon yapayım erkekler eril erkek prenses erkek diye sınıfa ayrılır ve iyi karakterli ve kötü karakterli olarak da sınıfa ayrılır
Bazı erkekler prenses erkek olup iyi karakterli de olur
Yine prenses erkek olup kötü karakterli de olabilir
Aynı şekilde eril erkek olup iyi karakterli ve kötü karakterli olup eril erkekte var
Prenses erkek ise şudur
Kadın çalışsın hayat müşterek diye palavra sıkar hadi kadın çalışıyor diyelim bu prenses erkekler de kendi içinde sınıfa ayrılır kadında hem dışarıda çalışmasını bekler hemde kadında geleneksel kadınlık bekler geleneksel kadın ev işini de yapar yani iki kat yorgunluk ama başka prenses erkek de ev işlerine de yardımcı olur
Eril erkek de kadın çalışsın çalışmasın diye ona özgürluk tanır ama her halükarda iyi karakterliden bahsediyorum erkek evin sorumluluğunu alır kadın calissada calismasa da kadının tüm sorumluluğunu alır bana göre ideal erkek diğer eril erkek de karısını calistirmaz ama evin tüm yükünü de almaysbilir artık ne istediğine sen karar ver
Bizde memuruz normalini bile bulamıyoruz.
Tam bir fırsatçılık ghdhdjdjf
Söyle annene kolay sen bulsana doue
Devlete memur olan annesine de memur kalır.
bulursan senden çok annen sever
Annen öyleyse damada şimdiden geçmiş olsun
Aç ya da açıkta kalma diye
haklı bul birini evlen
Memur olunca noluyor memurlar da zor geçiniyor artık ne varsa ticarette var
Garanti aylık maaşı var dıye 😀😀
Güzelsen kapıda olur