Ben okumadım lise mezunuyum bana diyor memur birini bul şöyle elalem gibide milletin ağzı açık kalsın bi diyor havamız olsun diyor bende dedim memurlar kapıda bekliyordu diye bulan buluyo diyo anlamadım derdi ne
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılMesleğine güvenip evlenirsen mesleği elinden gidince annenin çenesi yine durmaz. Allah korkusu olan, sorumluluk sahibi, sorumluluktan korkmayan, seni sevecek el üstünde tutacak biri olsun. Mesleğide evi geçindirsin yeter. Allah gönlüne göre versin. Benim eşim polis memuru ablamın eşi uzman çavuş diye amcam kudurmuştı. Kızlarına diğer amcama falan “abiöin okumamış kızı askerle, diğer kızı kendine denk polisle evlendi. Bizim damarlarda gelinde fakir, kendilerine memur bulamadılar.” Demiş. Gözü kalmıştı nişanımızda ve düğünümüzde olanlardan dolayı. Yani iyide olsa konuşurlar kötüde olsa konuşurlar
130 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılEbeveynler genel olarak çocuklarını korumak ister ve bundan dolayı da evlendiği zaman da rahat olabilmesi için maddi gücü yerinde biriyle evlenmeni ister. Ülkemizde memurlar özel sektör işçilerine nazaran daha yüksek maaş aldıkları, kovulma riskleri olmadıkları ve emekli olduklarında yüksek bir ikramiye kazandıkları için hem sizin memur olmanızı, siz memur olamadıysanız da evleneceğiniz kişinin memur olmasını ister. Bu gayet normal bir durum fakat önemli olan nokta bu kriteri öncelikli veya tek bir kriter olarak bırakmak sağlıklı olmayacaktır. Ayrıca anneniz biraz daha kolu komşuya hava atma derdinde gibi gözüküyor, aslında memur birisiyle evlenmek hava atılacak bir şey de değil :)
Kısacası annenizin böyle bir şey istemesi normal ama yanlış istiyor, umarım doğru insanı bulursunuz.
51 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim inşallah
1 yılBirinin memur olması onu iyi biri yapmaz. Bu durum farklı jenerasyonlardan olmanızla alakalı gibi geldi bana. Onlar, erkeklerin maddi güvence ve kadınların da erkeğin kölesi olduğu bir dönemden geliyor malum. Kafa yapıları bizimkinden çok farklı çünkü değişim çok hızlı gerçekleşti.
Ona oldukça geri kafalı olduğunu ve sonuçta hayatın ne getireceğinin belirsiz olduğunu, bu işlerin de siparişle olmadığını belirt. Ayrıca onun gösteriş yapmak için aldığı süs köpeği değilsin. Seni yapmayı tercih eden o ve sana destek olmuyor madem köstek de olmasın bir zahmet.00 Yorumla
Eğitim & Kariyer konusunda 347 cevap paylaştı. Memur bulmak zor mu? Ablamın arkadaşı kaymakamla evlendi binbir rezalet. Google amcaya ismini yazınca adamın her haltı çıkıyor ülkeye rezil etti kendini jfjck neyse ki o zaman boşanmışlardı.
Adam olsun geliri fena olmasın yeter bence... Memur diyip kendinizi imtihana sokmayın
31 Yorumla
Soran1 yılHaklısın zaten benim düşüncem illa memur olsun falan değil
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
78
Cevap
88Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı.
u 1 yılanneler öyledir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbenim annem de öyle boş boş konuşuyor. görüyorlar televizyonda memur maaşını sanıyorlar ki en zengin memurlar. bir de kesin iş gözüyle bakıyorlar. asgari ücret açlık sınırının altında, memur maaşı da büyük şehirlerde vs. ucu ucuna ev geçindirir hele evlense o da zor yani eski kafalılar işte. he de geç. asıl para kendi işini kuran, ticaretle uğraşan, girişimci tiplerde. memur dünyanın en sıkıcı insanı.
34 Yorumla
Soran1 yılTicaretle ugrasani bulmak mesele
Cevap sahibi1 yıl@lyxnx çoğu ailenin hayali işte. vizyonsuzluk.
1 yılMemurluğun özel sektörü geçtiği, ve özel sektörün perişan olduğu bir dönemdeyiz. Eskiden memur dediğinde ne uzanır ne kısalır derdik öyle bir meslek grubuydu, şimdi ise çalışma saatleri ve gelir açısından özel sektöre fark atıyor. Bu hale getirenlerin Allah'ından bulmasını istiyorum gerçekten.
20 YorumlaEskiden yadırgardım böyle düşünenleri ama artık yadırgamıyorum; ülkede özel sektör zorlayıcı, iş garantisi kalmadı hiç. O yüzden iş garantisi olan, orta direk standart sağlayan memurları cazip görmelerini anlıyorum. Burada annen hava atmayı da düşünüyor tabii ama onu da yadırgamıyorum. Sen mutluluğunu düşün, annen memur istiyor diye illa memur biriyle evlenme, kriterin gönlünle zekan arasındaki köprü olsun
20 YorumlaAnneler anca garanticilik prşinde memur bul sende bak bakalım annen haklı mıymış değil miymiş.
Şansın varsa iyi bulursun yoksa ortada kalırsın. O yüzden seni sevecek senin için elinden geleni yapacak adam bulman daha kârlı ama yine de sen bilirsin.10 YorumlaMemur mu? Aramak mı? Ve rahat etmek? Ben bilemedim, sanayici tercih ederim, hem çoğu da gerçekten adam gibi adam olur 🙈 hani yol göstermek gibi olmasın da süslen püslen sanayide gez ayol, bakma yıkar ak pak edersin değerli şeylerin üstü tozlu olur 🤣🤣
05 Yorumla
Soran1 yılSanayici bulup iyice aç kalmakmi istiyorsun 😄
Soran1 yılusta adam dediğin kaç yaşında olur peki Max ben 25 yaşındayım mesela
- 1 yıl
Hemmmm 27 30 yaşlarında da ustalar var ama amannnn sanayici bulma sen 🤣 inşallah gönlüne göre birini bulursun cidden önemli olan kalbi güzel adam bulmak parası çok olsa da sana kötü davransa mı iyi, ha gönül ister hem maddi zorluk çekilmesin hemde iyi olsun kim istemez ama işte hayat bilmiyorsun ki senin üstünde durman gereken asıl şey tabiki onurlu ve karakterli bir adamla beraber olmak olursa daha mutlu olabilirsin
Soran1 yılEvet haklısınız teşekkür ederim inşallah
Hava atmak için eş mi bulunur eski kafalar gerçekten aşk ve uyumdan bir uzak.
Ayrıca çoğu memur öyle aman aman harika bir hayat yaşamıyor şu an, o yüzden pek de takılma annene bence. Hayırlısı olsun ne diyelim. 😅30 Yorumla
1 yılPolis jandarma falan tercihi var mı annenin onlarda güzel maaş alıyor doguda 80 bin alıyor neredeyse 😅
12 Yorumla
Soran1 yılİstemezmi memur derken ondanda bahsediyor zaten onlarda memur sayılıyor ya
Soran1 yılHahsga ya benim annem asker buluyor millet diyo bi bakmışsın sonra diyo git kendin bul evlen insan olsun bırak zengini
Memuriyet işi düzenli standart gelir sahibi oluyor. Memurların büyük şehirde hayatları da pek kolay değil, özellikle ekonomik yönden.
Yüksek lisanstan prof hocam da memuriyet sizi pek oldurmaz ama öldürmez de demişti, standart gelir ama risk yok fırsat yakalarsa iyi. Bence memuriyetin en avantajlı tarafı yeşil pasaportun olması. 😃00 YorumlaMemur ananı bellemesin sonra hayat o zindan etmesin ne cahil karılar var ya harbiden böyle annelere saygı duyamıyorum ya hayırlısı de kızım seni mutlu etçek biri olsun desene
52 Yorumla
Soran1 yılYa zaten öyle diyor genelde işte milletin kızı bulmuş diye oda özeniyor yoksa kimi istiyosan kimi seversen o olur diyor
Soran1 yılYani bi gun öncede insan olsun insan önce zenginliği bırak diyo 😄😄 dengesiz işte
1 yılMemur kızin ailesi bunu dese neyse de bu lise mezunu kızların ailesi niye böyle anlamiyom. Ailem bana memur damat bul dese napcam memuru diyom memur halimle.
30 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılKızım okulunu oku mesleğin olsun, konu komşu akrabaların ağzı açık kalsın kızımla gurur duyayım demek yerine memur bul diyor. Cahil kesim bu işte.
32 Yorumla
Soran1 yılYok oku diyor zaten ama ben okumadım öncelik o konu evlilikten açıldığı zaman böyle baktı ben kazanamıyorum yıllardır
- 1 yıl
Hee bi bоka yaramıyorsun bari evlen diyor
1 yılMühim olan memur olması değil güzel ahlak sahibi karakterli olmasıdır. Zaten rızık insana geldiği kadar gelir. Ve elalem ne der düşüncesi çok dar bir düşünce yapısıdır. Siz nasibiniz için her zaman dua etmeye devam edin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAnnen haklı. Bende memurum. Ama üst düzey memur. Tabi helalinden kazanarak oldukça varlıklı ve lüks bir hayat kısmet oldu ama mutluluk kısmet olmadı. Çünkü yanlış kişiyle evlendim. Evlilikte karşı tarafın işi gücü önemlidir ama ondan çok daha önemli şeyler vardır
13 Yorumla
Soran1 yılNeden öyle dediniz memur olmuşsunuz ama mutlu olmadiginizdan bahsediyorsunuz demekki herseyle mutluluk olmuyormuş
- 1 yıl
Adam diyoki ben eşimi işine göre seçmedim ama işi önemli yani işini de göz önünde bulundur
Cevap sahibi1 yıl@elifliesinler yok öyle demiyor. Diyorki iş önemli ama işden daha önemli şeyler var.. (Diyen ben)
Eğitim & Kariyer konusunda 476 cevap paylaştı. Belli ki annen çok yokluk çekmiş, memur bulacağına, memur ol , yaşın genç...
11 Yorumla
Soran1 yılEvet fakiriz ama onun dediğine bakma bi gün öncede ben beni çalıştırmicak zengin biri lazım ancak demiştim şakasına oyle insan olsun insan bırak zenginliği demişti
1 yılMemur birini bulup onun nazını çekene kadar sen memur ol girl 💅
14 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ama işte kafa basmıyor
Soran1 yılBassa çoktan okumuştum bu yaşa kadar yinede iki yıllık bısey kazanırsam önce onun peşindeyim
- 1 yıl
Bence direk kpss hazırlan yapan yapıyor
Soran1 yılYksye çoktan para yatırdım 🙄🙄 lise mezunlari için kpss seneye
Gizli Üye(25-29)1 yılBunda 50 - 60 yıl önce söyleseydi mantıklıydı ve gayet de haklıydı, şu an zerre haklı değil. Normal bir insanın 10 ekonomik derdi varsa memurun da 7 ekonomik derdi var, eskisi gibi memurlar rahat yaşayıp ev araba alamıyor artık, annenin beynine bunu sokman lazım, buluyorsan da en azın genel müdür tavsiyemdir. İşte o zaman el alemin ağzı açık kalır. Zaten iktidar yetkililerinde tanıdığın olsun direkt memursun çok da zor bir şey değil adamın varsa memur olmak.
02 Yorumla
Soran1 yılGenel müdür nasıl buluyim ben 25 yaşındayım 40 yaşında adamı napiyim 35 bile büyük geliyor bana
Cevap sahibi1 yılişine gelirse
Ya aslında kötü bir şey demiyor bu devirde zor geçinmek ama zengin olsa karakteri de önemli para olupta mutlu olmayanlarda var olanlarda önemli olan düzgün insanı bulmak
10 Yorumla32 yaşındayım kamuda çalışıyorum (memurum )
Ben bile evlenecek aday bulamıyorum?
22 ay önce istedik bir tane kız vermediler
67 bin tl maaş yetersiz olurmuş 😂285 Yorumla- 1 yıl
67 binlira baya yüksek memursunuzda ne iş yapıyorsunuz
- 1 yıl
İstanbul'da yaşıyosa 67k yetmez
- 1 yıl
Yetmez demeyin nolur
- 1 yıl
@katan123 benim karicim neden 3+1 evde değil de 2+1 de otursun
- 1 yıl
bu yorumda ne var herkes bunun altına yorum yapıyor
- 1 yıl
Kac puanla atandin bende harita teknikeriyim
- 1 yıl
Yok artık, 67 bin gayet yeterli. Hatta karı koca çalışınca eve en az 100 bin girer. Madem kızları rahat etsin istiyorlar o zaman kızları da çalışsın? Sadece erkeğin eline bakmakla olmaz bu devirde.
- 1 yıl
@Finanscikizzz karicim calişmasin ortak iş kurarsak yanımda çalişsin
- 1 yıl
@İvanFyodor O da mantıklı 😀
- 1 yıl
- 1 yıl
hatayda yaşıyosan çok rahat geçinirsin zaten ha evlenememenin nedenide çapkın olman kız atmayı bırak eve
- 1 yıl
tanımama ne gerek var erkek özeti
- 1 yıl
özür dilerim ben genel erkek özeti yaptim
- 1 yıl
şimdi siz bize göre daha doyumsuzsunuz ama durmuyor yerinde sjmjmmj
- 1 yıl
ya tamam pardon ben genel bi yorum yaptim sadece sana özel bişey değil herkesin karakteri bir dil sonuçta ne alıngan çıktın ya
- 1 yıl
sen niye yatmıon bu saate
- 1 yıl
tamam ya inanıyorum 😅muratt
- 1 yıl
yatın ondan benide uyku tutmadı ya sana bulaşayım dedim hahaha
- 1 yıl
hahahah yok ya yazan çok oluyor zaten haklisin erkeklere okadar mesaj geldini düşünmezdim haha
- 1 yıl
ayy kanma onlara dolandıcilar benim dm dahada beter
- 1 yıl
anladim güzelmiş kızlar yazıo ibte bi dön bak ahahaha ayy benim dmlen berbat resim gelio direk öyle söylim önceden saf gibi açardım artak açmam😂😂
- 1 yıl
gözümm kanıo
- 1 yıl
açmaa zatenn milete utanma duygusu yok ya okadar özel bişeyi nasıl bukadar rahat atıyolar anlamış dilim
- 1 yıl
evet bir erkeğe. o yüzden yakışan en güzel şey edep
- 1 yıl
tebrikler gerçekten yanlış kişiye iftira attık bak ya😅hakını helal et
- 1 yıl
nerde çalışıosun öyle nasıl bi iş bu arazi bu ya merakk ettim😅40dk boyunça botunumu temizledin yoruçu olmalı
- 1 yıl
anladim çok ayrinki verme işini haha bulmasınlar öyle gizlen oraya uygun botlar yokmu böyle daha sağlam filan sürekli sil filan yorulursun ya😅
- 1 yıl
araziye uygunmuş harbi
- 1 yıl
yarın iş kaçta uykun gelmiomu
- 1 yıl
ooo kolay gelsin muratt işin zor😅
- 1 yıl
Allah kabul etsinn burcun ne senin murat
- 1 yıl
yay burcu nasıl dır tam olarak😅
- 1 yıl
hahaha bak ya nekadar alçakgönülüsünüz murat bey😅😂
- 1 yıl
www.elle.com.tr/astroloji/yay/ozellik/erkek
Tam olarak beni anlatıyor 🥰🌺🥳
Herkes kızı oğlu ile övünmek ister. Bizim memlekette de memurlar sanki çok iyiymiş gibi maddi olarak memur ister. Garanti maaş olayı nedeniyle. O yüzden işte filanın kızı memur buşmuş olayı hepsi bu
28 Yorumla
Soran1 yılOf evet benim annemde böyle istiyor sanırım ne saçma ya memur olmazsa nolucak
Soran1 yılBazen kısmetimde kimse yokta evde kalıcam diyede korkuyorum 😄😄
Soran1 yılHayırlısı 🙏
- 1 yıl
kıskançlık sezinledim
- 1 yıl
@huzunluyurek nasıl yani
Eğitim & Kariyer konusunda 454 cevap paylaştı. ona buna hava atmak için koca bulunmaz öncelikle bunu annenizin bilmesi gerek memur olunca ne oluyor muş işi gücü olsun helalınden kazanıp evini geçindirsin diyecegi yerde böyle mi akıl veriyor size çok yanlış
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 463 cevap paylaştı.
1 yılVay be koca mesleğinle annen hava mı atacak. Bu arada belli derecede haklı en azından durumu ortalama birini bul
10 Yorumla
1 yılMemurlar son yıllarda ülkenin en sefil grubu oldu. Her geçen yıl durum daha da kötüleşiyor. Genç memurların çoğu istifa etti veya etmeyi düşünüyor. Annen hala kendi dönemlerindeki gibi memurların durumu iyi sanmasın.
10 Yorumla
1 yılEskidendş memur 🤣şimdi git kepçeci bul paraya para demiyor eski sevgilim şu an kepçeci adam her sene yeni bir kepçe alıyor ihaleden ihale giriyor 3-4 aracı var
21 Yorumla- 1 yıl
😂😂
Kendince hayatında ekonomik sorun yaşama istiyor. Ha buldun diyelim iyi değilse merhametli değilse zevkli biri değilse para gerçekten bu şeyleri kapatmaz. 1 yıl çekersin böylesini en fazla. Kendi kararlarını ver pişman olacaksan da bu yüzden ol
01 Yorumla
Soran1 yılBenim için iyi biri olsun sevgi merhamet vicdan olsun daha önemli bana saygılı olması en önemlisi
O sırada memur zihniyeti istemem, fazla güvenli. diye memur talibi reddeden benn😄😄😄ben de tiyatrocu biriyle evlenmek istiyorum, bizimkiler oradan oraya sürünürsünüz diyor ☺️☺️☺️
011 Yorumla- 1 yıl
😄😄😄
- 1 yıl
Sen ne iş yapıyorsun?
- 1 yıl
İyi 😄 yakında yolun oraya yolun çok düşer nasıl olsa 😄
- 1 yıl
Eczaneye 😄
- 1 yıl
Kesinlikle 😄
Soran1 yılHayırlısı olsun gönlüne göre birini bulursun inşallah 🙏
- Eğitim & Kariyer konusunda 444 cevap paylaştı.
1 yılArtık memurlar o kadar kazanmıyor ki annene bir update yapalım
10 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKısacası yaşın ilerliyor evde kalma demeye çalışmış
10 Yorumla
1 yılanca bul deneyle olmuyor anlamiyilar anneler bu isler şans kader olmazsa olmaz kendimden biliyorum ins senin olur her şey istediğin gibi
12 Yorumla- 1 yıl
@yaralkalp38 Kendimden biliyorum derken sizin annenizde mi memur olsun isterdi? Bu arada yasiniz kacti acaba. Tjp istegi gonderdim sizde ederseniz mütesekkir olurum :)
Soran1 yılTeşekkürler bende öyle dedim anneme o şans işi inşallah her şey gönlümüzce olur
- Eğitim & Kariyer konusunda 632 cevap paylaştı.
1 yılSevmediğin bir memurla beraber olmak mi yoksa memur olmayıp serbest meslek sahibi olan sevdiğin biri ile mi birlikte olmak hangisi?
01 Yorumla
Soran1 yılYav tabiki istediğim sevdiğim kim olursa onunla annem bazen öyle der bazende kimi istiyorum seviyorum dersen onunla evlenirsin der
Eğitim & Kariyer konusunda 314 cevap paylaştı. derdi işte kızım belki okumadı ama işi kıvırdı kallavi damat getirdi demek. hem kıskandırmak diğer komsuları vs hemde senin geleceğini kurtarmak
00 Yorumla
1 yılGaranti iş olarak bakılıyor işte. Yani memur olmak zorunda değil ama sen de çalışmayı düşünüyorsan diğer türlü maddi anlamda çok zorluk çekersin. Annen biraz da iyi bir hayat yaşamanı istiyor olabilir. Yani memur diye zengin olmuyor insan ama dediğim gibi garanti iş, düzenli maaş.
00 Yorumla
1 yılMemurlar eskisi gibi değil. Çoğu meslekten iyiler yine ama bir memur tek başına refah bir hayat sunamaz. Eşinin de çalışması lazım ki güzel geçinsinler.
00 Yorumla
1 yılMemurlar fakir ben memur istemem bide sıkıntılar biraz olmaz
12 Yorumla
Soran1 yılTamam sen ceo falan bul tabi bulursan
- 1 yıl
Ben şununla bununla evlenirim demiyorum senin gözünde memurlar mükemmel falan benim gözümde erkeğin mesleği çalıştığı yer umrumda değil adamlığa bakiyom
1 yılGaranti isi olsun diyor iste. Kadın kötü mu yapmis :) ozel sektore guven olmuyor. Eskiler boyle garanti isi olsun sigortasi olsun vs ister.
10 Yorumla
1 yılMemurlar iyi bişeymi? Sanıyor kravat takınca adammı? Sanıyorlar
20 Yorumla
1 yılbazi analardan korkulur.. hastaneye muayene icin gittigimde yurtdisindan geldigimi ogrenen teyzede kizini vermek istemisti.. tam firsatcilik
00 Yorumla
1 yılBana da aynısını dediler sabit işi olan falan diye zengin bul vs. Dinlemedim umrumda da değil bir iki yıl öncesine kadar öyle diyolardı
00 YorumlaMemur olunca hava mı oluyor 🤣🤣 anneler garantiye almak ister kızlarını haklı olarak. Düzenli, sabit iş vs
00 Yorumla
1 yılGeleceğini garanti altına almaya çalışıyor ama önceliği iyi bir insan olsun demek olmalı 😇
04 Yorumla
Soran1 yılBi gün öncede beni çalıştırmicak zengin biri lazım demiştim şakasına İnsan olsun insan bırak zenginliği demişti 😄
Soran1 yılDengesiz işte
- 1 yıl
Anneye öyle denmez 😃
Soran1 yılYav ama öyle bende öyleyim gerçi 😄
1 yılAnnelerimiz yaşadıkları toplumu yansıtırlar ve öyle saçma bir dönemde yaşadılar ki böyle oldular
00 YorumlaMemurlar genelde bi baltaya sap olamadıkları için memur olurlar. Asıl iş ticarette. Memurdum istifa ettip şu an milyonlar kazanıyorun
00 YorumlaAnnen de biraz ergenlik var yanlış anlama parayla mal mülk mevki ile hava atmak acizlerin işi
00 Yorumla
1 yılMemur memuru alıyor. Kimse o kadar okuyup emek verip de işsiz birini almaz. Hayat gerçekleri bunlar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHaklı kadın o da üzüyor bu da üzüyor en azından değsin kız ülüdüpüne
10 Yorumla
1 yılMemur bulunca milletin ağzı açık mı kalıyormuş Allah Allah!
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılValla ben ticaret yapıyorum çok şükür iyi kazancım var bana da hala sigortalı bir işe gir diyorlar anne babalar hep böyle ya 😃
00 Yorumla
1 yılElaleme hava mi ulan evlilik gösteriş oyunumu anneler niye böyle ahahahhaha
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMemur çok iyi kazanmıyo ki. Aç kalmayacak kadar alıyorlar. Zengin iş adımı cio falan dese neyse 🤣
14 Yorumla
Soran1 yılYav onlara benim çapım yetmez zaten 😄😄
Cevap sahibi1 yılOnlar kurban olsun sana. Nerde onlarda o şans senin gibi bi kız bulsunlar. Garipler dolgulu laylon olanlarla idate ediyolar. Sadece paraları için onlara tahammül eden karılarıyla mutluluk rolü yapıyorlar. Aman bırak 😏
Soran1 yılHaklısın evet maalesef hayat işte napıcan bı aşiret bulsakta kurtulsak keşke ama oda pek mümkün değil 😄😄
Cevap sahibi1 yılHiç bulaşma. Bi faudası varsa 10 zararı var. Kafa dengi adam en iyisi. Kslbin aklın uyuşsun tertemiz.
1 yılAslında baskı yapması bile hata, bir de sipariş vermiş 😂
00 Yorumla
1 yılMemur meraklari güvence kapısı olarak gördükleri için. Memurlar bana çok sıkıcı geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBilmiyorum bu kadın milletinde çok yaygın. Eşki sevdiğimin annesi bana maymun süratli ve ağza alınmayacak küfür ile hakaret ediyordu takı Doktora diplomamı yüzüne firatana kadar. Ondan sonra birden bire saygı duymaya başladı. Eğer maaşımı bilseydi biricik damati oğlu olurdum ama Allah'ıma hamd olsun öğrenmeden kisi bana hıyanet etti ve ayrıldık...
Acı ama gerçek.02 Yorumla- 1 yıl
Ne doktorası merak ettim
Cevap sahibi1 yılDr. rer. nat. (Mathematik)
1 yılGel kız alırım ben seni :) ama memurlar eskisi gibi aşırı iyi şartlarda değil annene söyle 😅
00 Yorumla
1 yılMemur da meraklıysı işsiz sapsız karı bulup evlenmeye..
00 Yorumla
1 yılMemurum ticarete atılmayı düşünüyorum. Bu memur olmayanlar memuru ne zannediyor ilginç.
00 Yorumla
1 yılGüvende ol istiyor. Maddi güvencenin iyi olacağını düşünüyor
00 YorumlaBen memurum asgari alıyorum kurumsal firmada, devlet değil
02 Yorumla- 1 yıl
e o da devlet diyor
1 yılAnneniz biraz cahil düşünüyor.
İnsanlar ne der şeklinde yaşayanlar genelde kaybetmiştir00 Yorumla
1 yılKendisi memur olsa, memur birini bul dese anlarım da, komik yani 😅
00 Yorumla
1 yılMemurlar eskiden daha orta halliydi. Şuanda eksideler maddi anlamda.🥴
00 Yorumla- Devamını Gör (106)
Devamını Gör(151)