AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
220Cevap
www.geleceksizsiniz.com da görsel eğitim setleri var fiyatları uygun. Eğer beğenip almak isterseniz indirim sağlayabilirim.
Yeterli tabiki bol bol çözünce zaten soru kalıpları aklında oturmuş oluyo Çok fazla çöz bol çöz :) başarılar.. :)
Teşekkür ederim. :)
Test çözmenin amacı konuyu pekiştirmek ve soru kalıplarını kafaya kazımaktır. Kısaca test çözerek ve az konu tekrar ederek kazanma olasılığın çok yüksek. Ygsde en az 10 tane matematik sorusu yapabilirsin bu kadar kasmana gerek yok.
Yaparım inşallah :/
Deediğim gibi yaparsan kazanmama şansın yok azcık biyolojiye baksan ezber yapsan onda bile 5-6 doğru çıkartabilirsin. Ama ilk türkçe ile sosyali hallet. Elindeki bir işi bitirmeden diğerine başlama.
Teşekkür ederim
Bak aşağıda bir arkadaşın yorumu buna en basit örnek o yüzden en iyisi çalışmak soru kökü kafaya kazmaktır. İyi geceler.
İyi geceler :)
Valla makul düzeyde bir öğrenciysen kazanılır yani. Ama neresi kazanılır? Puanı düşük, pek tercih edilmeyen üniler tutar yani.. Hedefini daha büyük tutmalısın :) İnsanlar neler neler başarıyor hayal et sadece :)
anadolu üniversitesi istiyorum düşük bir yer değil ki
O zaman çalışmalısın sadce test yeterli olmaz bence.. Gerçi konulara elbet calsııcam demişsin gerisi test zaten yapılabilir
Ygs 4 zaten sosyal ve sözel ağırlıklı değil mi? Bence yaparsın çok rahat. Ben de anadolu universitesi işitme engelliler öğretmenligi istiyorum senin gibi yaparız merak etme benim de matematigim zayıf :)
sarılalım :)
Sarılıp ağlayalım hadi :(
ağlamak yok :/
Dersanede Hocayı dinlerdim sonra konu çalışmaZdım sürekli test çözerdim yanlış olursa konuya bakardım her dersten sadece 1 tane konu anlatımlı kitabım vardı çok soru çözdüm en dandik yayınları bile çözmüşümdür
kazandın mı peki?
Yıldız Teknik Üniversitesinde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum
Bende başarmak istiyorum
Istersen yaparsın
çok korkuyorum
Korkma korkarsan olmaz kendine güven
Konulari calisipta test cozmekten baska ne yapabilirsinki kazanirsin insallah
Teşekkür ederim inşallah <3
bence mümkün ne kadar çok soru çeşidi görürsen o kadar faydalı olur çöz çözebildiğin kadar eline kuvvet 😊
Hayatına odaklan, test çöz, iyi bir yayın evinin kitaplarını al oku, bununla ilgili videolar izle, kendini sev, kendine inan, kesinlikle başaracaksın !
Mümkün ama... Tarihte konuları da bilsen guzel olurdu... Ben test çözmedim çok :D Ben belgesel izleyerek hazırlandım gibi :D
Konulara çalışacağım merak etme :)
Sınav sınav sınav bakalım radyocumuz ne demiş bu konu hakkında..
https://i.hizliresim.com/N516Ja.jpg
Test çözmeden ders çalışmadan bile üniversiteyi kazanmak mümkün önemli olan istediğin bölümü iyi bir üniversitede kazanmak bunun için bence sürekli test çözmek yeterli ama yapamadığın soruları bilen birilerine sorup öğrenirsen
İlk önce konulara hakim olmalısın ve en önemlisi o konudaki hakimiyeti testlere dökmen milletin lafına bakma otur 1 sene dişini sık çalış sonucunu gör
tes çözerek hiç bişi yapamazsın. sonuçta bildiğini yapıyosun. yeni bişey öğrenmiyosun. 100 soru çöz sonra yanlışların olan konuşarı tekrardan çalış. sonra bir 100 daha çöz böyle devam et.
Teşekkürler efenim :)
rica ederim. :)
mümkün yeter ki bilmediğin yerleri öğrenmeye bak abartma konu çalışmasını sadece çok sory çöz çözümüne doğru cevapalrı unutma
Konu tekrarı yapıyorsan faydası olur ama matematiğinide ihmal etme çok kolay sorular çıkıyor kaçmasın elden
Test çözdükten sonra nerede yanlış yaptığına bakıp o konuyu anlamaya çalışıyorsan evet kazanırsın. Ben öyle kazandım
test çöz kesinlikle işe yarıyor ama sana tavsiyem ilk önce konuları öğren. daha sonra test çöz
Tabiki :)
evet ama yanlıs vermıs oldugun soruların cevaplarına dogruyu ısretleyerek tekrardan arastırmakla bırlıkte ;)
"Hiç gaza basmadan arabamla ne kadar sürat yapabilirim?" Der gibi oldu biraz :D
Ne alaka xper için yorum yapıcaksın yapma Allah aşkına ya
Sence umrumda mı xper puan falan? Anlama kapasitene bakılırsa sen şimdiden özel ders falan almaya başla işin zor.
Sen hocam olucaksan olabilir
Umutsuz vakalara bakmıyorum canım kusura bakma :)
Tamam yavrum
Zaten konuyu kavradiktan sonra baya test cozmen lazim biz de öyle yapiyoruz :D soru cozmeye aliskin olmali ki sinava girsin insan
Çalışmadan kazandım. Soru çözme mantığını kavra ve zamanı idare etmeyi öğren. Sakin ol, gerisi gelir :D
Matematik şenol hocanın videoları ve Ant mat serisini öneririm
Takip ediyorum onları sağolasın.
Matematik yapmak zorunda değilsin ki. Tamam getirisi cok. Ama Türkçe gibi dersler daha önemli sozel icin. Test coz konu tekrar et :)
Teşekkürler. :)
Çözmek yeterli ama geceni gündüzüne katarak onlarca kitao bitirerek yapacaksan
Her şeyden fedakarlık etmek zorundayım
Cok soru cozmek seni hizlandirir sureyi iyi kullanirsin
Sağol abi :)
Bence olur. Test çözme tekniklerini de öğren mutlaka.
Evet püf noktalarına bakıyorum teşekkürler.
sen neden milletin lafına bakıp moralini bozuyorsun ki. çalışacaksan çalış. kimse seni tutamaz zaten çalışmaya niyetin varsa. hem test çözersin hem konu çalışırsın yeri gelince. soru çok saçma olmuş
Soru neden saçma cinsellik olmadığı için mi ben dershane ye ya da kursa gitmeden dedim her neyse tamam.
dersane ya da kursa gitmeden anlıyorum ama soru şeklin öyle değil.. öyle diyorsan elbette tavsiyelerim olur hemde çok.
Alabilir miyim tavsiyelerini?
tekinay yayınlarının ygs lgs kitaplarını al. video çözümlüdür. tüm soruların çözümleri internette mevcut. onun dışında internetten konulara çalışıp testleri çöz. alacağın tüm kitaplar çözümlü olsun
teşekkürler.
rica ederim
Neden "takılın kafanıza göre" diyorsun? Ne kadar ayıp.. İnsanlar cevap veriyor sonuçta.
Sözelci olarak ezber yapıp test çözmen en iyisi. Lys'de hele tarih çok ağır
Sürekli hakaret edenler var dalga geçenler ama elli kere dedim konu çalışıcam diye :/
Ok de geç canımın içi ya, takma bu kadar :) benim çikolata sorumda bile konuyu saptıran tipler oldu :D
Çok kafaya taktığım için kaybediyorum sanırım. :/
şans meselsi ve azim meselesi o kardeşim test çözmekten ziyade knu tekrarları yapman ve konuları anlaman da önemli en önemlisi de sınavda heyecan yapmaman
Heyecanımı yenebilsem iyi olacağımda işte bir türlü yenemedim.
sadece su içerek kilo almaya çalışmak gibi bir şey bu. Yemek yiyeceksin ki su içip sindirimi kolaylaştırasın. Yani konu çalışacaksın ki testle konuları sindirebilesin
Açıklamayı neden okumadın demek istediğim dershaneye vs gitmeden tamam her neyse
daha açık yazmalısın o halde... Soru sormuşsun ben de fikrimi söyledim. Takdir senin
Yazıyor zaten her neyse tamam.
Ben kitabin agzini acmadan snava grdm ustelik ikinci bolumde sadece matematik snavina girdim fen snavina girmeyi unuttum. Universiteyi bitirdim simdi saglikciyim. Asıl çelişki su ki fen sinavina girmeden fen bölümü bitirmek oldu :/
İşte bu yüzden sınav sistemi değişmeli...
Bence sadece test çözmekle bir yerlere varamazsın çünkü test çözmekten önce konu anlatımlardan temelini sağlamlaştırıp çalıştğın konunun üstüne sağlamlaştırmak için test çözmen gerek :)
Konuları tabiki çalışmam gerek konular pekişince test biliyorum onu ama dershane kursa falan gitmeden olur mu diyorum :)
1 senen var? 11. sınıfsın sanırım.
Matematiği boşlama bence. Sana kendi alanındakilere fark attıracak olan matematik zaten. Bende sayısalım ama sosyal de yapıyorum farkı oradan atıyorum. Öğrenmeye bak^^
meslek lısesındeyım bu yıl gırecem sınava konularım hep bıttı testte zorlanıyorum * konular guzel:(
Testlerde zorlanman normal ama uzulme yapamadiklarini ogren eksiklerini gorup onlara daha agirlikli calisirsan bir sonraki testlerde daha bir basari cikar
yapamadiginda veya yanlislarinda uzulme eksiginin oldugu bellidir hemen o bilgileri ogren yeter
zaten su surec ogrenme surecidir.
Matematiğin de kolay konularını çalışsan bence daha güzel sonuç alırsın uğraş bence diğerlerinin hepsini yapıyosan bu sana büyük artı katar
Kolay konuları yapmam gerek evet fark atmak için sözel konularımı bitirdikten sonra başlayacağım sağol. :)
Sözelciler mat yapamaz yapılmayanı yapmakta artı katar sana bırakma uğraş kazanırsın inş herşey sende bitiyo :) başarılar diliyorum sana
Çok teşekkür ediyorum :)
ygs yoruma dayalıdır bu sene deneme amaçlı bende gireceğim. türkçe ve sosyali yorum mantığın kuvvetliyse yaparsın 30 netin altında kalma hiç birinden. birazda fen seni iyi yerlere getirir kaanatimce
sadece test çözmek nedir ya konuya hakim olmadan test çözersen o çözdüğünün bir anlamı kalmaz. çok soru çok başarı değil anladığın çok soru çok başarı olay
Konuya çalışan sonra bol bol test cozcen ve bu arada da test yöntemlerini soru şekillerini öğrenen evet bol bol test çözerek üniversite yi kazanabilirsin
Ben sayısalım sadece test çözerek kazandım :D. Konu çalışmak çok sıkıcı, konuda çalışsaydım baya iyi bir sıralama yapabilirdim. Ama yanlışlarını sormayı unutma.
Tabiki test çözmekle zaten mümkün . Konuları nekadar bilirsen bil test çözme tekniğin yoksa başarın azalır. Zaman tutup bolca test çöz şahsen ben şu an öyle yapıyorum.
Mumkun dersanede sana test cozme tekniklerini ogretirler sozelede calis halledersin ama kendine bir hedef koy onu belirle
Hedefim var işitme engelliler öğretmenliği :)
tamam işte disiplinli ve düzenli şekilde çalış tıp bile kazanırsın
Teşekkür ederim :)
İsteyen neler yapmaz. Düzenli planlı ve gerçekten öğrenerek çalışarak yapabilirsin. Ama zor tabiki güllük gülistanlık bir yol seni beklemiyor yani.
Teşekkür ederim :)
Rica ederim bol şans
Ewet test cozmen yeterlidir zaten soru cizebiliyorsan konuyuda hakimsin demektir. Test cozmen pratiklesmeni ve sınavda da zamanını iyi değerlendirmeye yarayacaktır şimdiden başarılar
Teşekkürler :))
soruları çözebiliyorsan kazanırsın. sana tavsiyem dandik yayınları alma biraz daha markalaşmış yayınları alırsan ne durumda olduğun daha net belli olur
Her yayını farklı sorular görmek için deniyorum.
Üni yi kazanmaktaki tek amacım ıntikam almaktı almak için kazanmam gerekiyordu kazandıktan sonrada ıntikam almam.. Bende sozelciyim 15 net yaptım zmninda öyle girdim sadece test çözerek olmaz hırs lazım sadece
Bendede aynı dertt.. birde ben 12. sınıfım. staj yüzünden birşey yapamıyorum pek ama 1 sene çalışıcam ger sene giricem. seneye mi gireceksin? son sınıfmısın?
Seneye giricem seneyede staj var :/
Aha geçmiş olsun :( bence naylon staj yap. Eger o mesleği yapmayacaksan ne lisesi gerçi?
Kız meslek
Zor ya.. bölümde anaokuludur djfk ben mesela türkçeden başladım şimdiden. Bak eğer dersleri güzel bir arkadaşın varsa ona uapış kafama edeyim 1 senede herşey bitti resmen..
Malesef evet 1 kişi var evet ama ona nereye kadar yapışacaksın kendim çalışmalıyım
Bak sözel basit gerçekten baasit fakat matematik anlatılmalı. bir çalışkan abimiz ablamız olmadı ki 😢 . Sonuna kadar yapış onada hatta para felan ver yani gerçekten. Samimiyetinizi bilmem ama Bizim sınıfta herkesle panpayım :) bizde meslek liseliyiz xnxjckc
Hepsi çıkarcı bizimkilerin.
Ya bizdede aynı ama bana yapamazlar. Hani sevilen biriyim artı bizde yeni gruplaşma oldu ki son sene.. gecensene felan sınıfça gazerdik 😂 bizim en çalışkanımız 250 alıyor dersaneye gidiyor..
Sevilen biri değilim :d
Sıkıntıı.. yani çevrenden tanıdık biri bile yardımcı olabilir sana yeterki çalışmak iste hakikatten :)) ve sürekli olsun
Boşver kendim elimden geleni yapacağım başarılar sanada :)
Saol ! :))
Hiç çalışmadım ygs de 317 lys de 400 aldım sözelciyim
Konu eksiğin yoksa sürekli test çözmek seni hızlandırır iyi olur. Umarım istediğin yeri kazanırsın
Teşekkür ederim Allah razı olsun.:)
Türkçe matematik yapan mimar oluyo türkçe matematik yapan müzisyen oluyo. Sistem süper devam
Tamam yavrum.
Hedefi ne kadar yuksek tutarsan o kadar c çalışırsın ama boşver madem dalga geciyorlar
Ne yapabilirim geçiyorlar işte.
Deneme çözerek kazandım. Sadece deneme çözdüm son 1 ay..
hiç test çözmeden bile üniversite kazanılır bu hedefine bağlı
Elbette kazanırsın :) Ama konularını şimdiden bitir. Son sınıfta sadece test çöz. Konu çalışarak vakit kaybetme.
Hic test cozmeden hic te calismadan kazandim Trakya bilgisayar muhendisligi.
puaN?
327
www.geleceksizsiniz.com bu site de üniversite konu anlatımlı görsel setler var. Eğer almak istersen sana indirim de yapabilirim.
Universiteyi kazanirsin ama hangi universiteyi kazandigin muhim olan
anadolu üniversitesini istiyorum
Kardeşime mat calistirdim ve onu mat kurtardı biline ;))
Olur bence. Yani istediğin bölümü bilemem ama iyi kötü yaparsın.
ygs 4 işitme engelliler istiyorum olur mu ki?
Onun hakkında pek bir bilgim yok :(
Ama matematikle ilgili sorunun olursa elimden geleni yaparım :)
matematik kabusum ondan hiç umudum yok :/
Öyle düşünme derim :)
matematiksiz pek bir anlamı yok fark orda cıkıyo herkes yapıo sözeli zaten matematiğe önem ver
Ama bölüm sözel herkes sözel yapar diyorsun ama benim zekada ona basıyor
işte sizin bölümdekilerin kafa ona basıyo zaten diorm ki matematiğe asıl zorla kendini farkını koy onu bosvererek full falan yapmam lazm anca belki o bile kurtarmayabilir
Peki