AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
220Cevap
Herkes birşey yazmış :D
kendini sıkma günde 1 saat düzenli çalışarak 40 türkçe sorusundan 35 yaparısn :)
Teşekkür ederim :D
Matematik içinse belki evet ama coğrafyada bile konu çalışman gerekir yoksa soruyu bilemezsin ve sinirin bozulabilir :)
Aynen öyle tarih ve coğrafya konuyu bilsem bile yapamıyorum bazen baya sinir bozucu.
kendi alanında biryer kazanabilirsin ben sadece türkçe ve sosyal çözerek kazanmıştım sen nereyi istiyorsun
işitme engelliler öğretmenliği :D
kazanabilirsin :D
İnşallah :)
Calis cok calis ben bu sene oluyrum sakin erteleme hic bir dersi ben sabahin besinde uyuyrjm ders calismaktan bu gunlerin iyi günlerin iyi degrrlendir bj seneye sigdrma yaparjm deme yapilmiyo çünkü
Şans meselesi falan değil, çok çalışırsan çok da güzel bir yer kazanırsın.
Sözelden kazandığın bölümden hayır gelmez işsiz kalırsın
Bence herşeyi bırak sadece matematik çöz matematiği ful yaparsan zaten heryer garanti :D
Ben sayısalcıyım hiç türkçe çalışmadığım halde en az 15 net türkçeden çözüyorum
Test çözmek konu çalışmaktan daha verimli bence şahsen ben tarihi hep test çözerek çalıştım. Hakkında hayırlısı olsun canım başarılar
Bence evet günlük 20 sorudan başlasan çözmeye mesela matematik i git gide yükseltirsin hem soru çözme hazmin de gelişmiş olur
sadece test çöz ünv. kazan mezun olunca sonra iş bulamıyorum diye şikayet edersin burada :)
Pekala.
Ben tanıyorum evde test çözüp dershaneye gitmeden güzel bölümler kazananları.
O tanıdıklarından biride ben olurum inşallah :)
İnşallah :))
sözel olduğu için soruların bir kısmı yoruma dayalı olduğu için bol test çözülmesi gerektiğini düşünüyorum.
Ben sadece test çözerek Müh. kzandım. Son sınıftayım.
istersen olur. yeterki düzenli ve verimli olsun aklın kesinlikle başka bir yerde olmasın
sözelciler için test çözmek mantıksız. yöntem kavraman gerekmiyo. hızlı olman gerekiyo kitap oku
test çözmek farklı sorular görmek gerekmez mi ki?
ben sayısalcıyım bana bakma. ama sayısalcıların farklı soru tipi görmesi gerekir. sende tabi test çöz ama abrtma. senin yerinde olsam konuları bilmeyi ve hızlı olmayı önemserim. kitap okumak çok önemli ama cidden yapmıyosan yap bol bol
Elimden gelenin fazlasını yapıcam
ozaman çık şu siteden ve çalış :D
bir sürü tavsiye gelmiş korkuyorum ama biraz umut oldu olumlu yorumlar :)
burada kimse seni önemsemiyo gerçek hayat değil burası gerçek hayat seni o üniversitede bekliyo o yüzden çalış. çok çalış
Gerçek hayatta da önemsendiğim yok işte :)
beklenmedik bir cevap aldım. suruyorum :D
:)))
Hangi bölüm ve üniversite istediğine göre değişir bu
Anadolu üniversitesi işitme engelliler öğretmenliği
İlk yılın mı bu?
Lise 3 deyim :)
Sen daha yolun başındasın. Sana tavsiyem eğer becerebilirim dersen bugün otur kendine uzun vaadeli bir program yap. O programı hafif tut istersen ama yine de uy. Emin ol Allah'tan bişey olmadıkça kazanırsın
Türkçeyle başladım çalışmaya azar azar paragraf çözüyorum :)
Plansız çalışma kendine bir program yap çok daha yüksek bir verim alırsın. Hocalarından da yardım al bence
Teşekkürler :)
Rica ederim arkadaşım :) İnşallah istediğin bölümü kazanır derece yaparsın :)
Güzel düşüncen için çok teşekkür ederim :)
Rica ederim. Güzel amaçları olan insana neden çirkin düşüneyim :)
Hedefime gülenler var yapıcağıma inanan yok :)
Bana da inanmıyorlardı ama sert mizacımdan dolayı gülmüyorlardı. Sonra 465. oldum
Benim sınıfımdakiler gülüyor neymiş alamazmışım babamda inanmıyor hayat işte :/
Önemli olan yanlış yaptığın sorular onların üstüne yoğunlaşıp neden yanlış yaptığını görürsen neden olmasın
Teşekkürler.:)
emin ol konuyu çalışmadan sadece test çözersen de kazanırsın a. ma soru üzerinden çalşmasını da bilmelsin
ha bu söylediğim sözel için geçerli sözelciyim o yüzden :D
anladım sağolasın :D
rica ederim (:
Anlayarak çôzersen kazanırsın tabi çözümlü test çöz yapamadıklarının cevabına çözümüne bak anla yeterli olur millet hiç çalışmadan kazanıyor
Çalışmadan kazananlar ne kadar şanslı.
Nye şanslılar ki
Çalışmadan yapmışlar
Millet çalışmadan yapıyo sen çalışarak baya iyi kazanırsın bence kurabiye canavarı seni
Kur'an-ı çalış, sadece niyet et olmaz. Amel de eylem de gerek.
Biliyorum önce çalışmak sonra tevekkül. Teşekkürler.
İşitme engelliler ögretmenligi çok güzel bir bölüm. Sözel sadece test çözme ile kazanılır. Bol bol test çöz
Cesaretlendirdiğin için sanada çok teşekkür ederim :)
Rica ederim. :) İnşallah kazanırsın.
İnşallah :))))
Test çözmeden bile mümkün 2 yıllık yatay geçiş meslek liselerinden (:
ben eşit ağırlık okuyorum ama bende sözel ağırlıklı çözücem gibi
Sürekli tekrar sürekli pratik ve sürekli soru çözmen lazım :)
Teşekkür ederim renktaş. :)
Rica ederim
çok çalışmak
sizler okulun rahatlığını ancak işte çalışırken anlarsınız
okul rahatlığının kıymetini bilin bol bol asılın
Elbette mümkün yani ben öyle kazandım ama bilgide gerekiyor zaten. Matematik için ya özel hoca tutun ya da soru çözümlü kitaplar işine yarar.
konularda temelin sağlam ise çok da iyi yaparsın. matematiği takma sıfır matematikle kazandım sen de kazanabilirsin
Üniversiteyi kazanmak kolay herkes gidiyor önemli olan güzel bir yeri kazanmak
Anadolu üniversitesi istiyorum :)
Hiç çalışmana gerek yok nasılmı suriye vatandaşı oluyorsun üniversiteye sınavsız giriyorsun cut:)
Haklısın :(
Biliyorsun dimi o haberi kanka
Haksızlık ya amele gibi çalışan kazanamıyor bu hayata suriyeli olarak gelmek varmış :/
Oss sınavı yüzünden strese girip sınavda bayılan hasta olan intihar eden var düşün yani neleri var daha
:(((((((
Noldu beyaa içinimi kararttim yoksa :)
Biraz üzüldüm seninle alakalı değil ama :)
Anladım inşallah kazanırsın
Çok istiyorum inşallah teşekkür ederim :)
Allah gönlüne göre versin bacım
Amin :)
1 senem var diyorsun 1 senede insan hiç bilmediği bir dili bile öğrenir. matematiğin ne kadar keyifli olduğunu bilsen biran evvel öğrenirdin
Hiç keyifli değil sorularla boğuşuyorum resmen.
biliyorum bende zamanında yaşadım sınav süreci insanın psikolojisini kötü etkiliyor
:/ ...
Yaman Koper tek kitapla tam burslu kazandı mümkün :D
bence zeka meselesı bu zekı ınsan hemen anlıyor ve yapabılıyor
Düzenli sekilde cözersen faydalı olur tabii insallah sende bende iyi bir bölüm kazanırız
Yawrum sen test çöz iyi olur birde sınav yaklaşınca gel ufleyim seni kesin full yaparsın :-)
Konuyu biliyorsan. Sadece soruçözerek çok iyi puan alabilirsin
sen ne diyosun
ben sadece test çözerek ehliyeti tek sınavda kazandım :d üniversite ne ki? :D
Matematik siz çok çok zor :S
Matematikği az da olsa çalışın biraz net çıkartın :(
hiç bişi yapmadanda mümkün. Öss de uyuya kalmıştım son 45 dk uyandım okunmuş şekeri fazla kaçırmama rağmen kazandım ! :)
ehliyet sınavını sadece test çözerek kazanmıştım, sende öyle yap
Teşekkürler test çözmekten başka şansım yok zaten.
Dostum bu arada kendine yaşam koçu bulmalısın. Elini kolunu sallıyarak kazanırsın hemde hiç sıkılmadan
antremanlarla mat 1-2 serilerini al mat sıkıntın ortadan kalkar 0(sıfır) dan başlarsın faydalı olur
Aldım ama yanlışım çok çıkıyor
örnekleri tekrar tekrar çöz
Ohoooo bende matematik sıfırdı ygs ye 1 ay kala antrenmanlarla matematik 1 kitabını çözdüm 16 net yaptım sen yeter ki yapabilirim de nasip teolduktan sonra gerisini boşver
O kitabı aldım ama yanlışlarım o kadar çok çıktı ki bıraktım 16 net yapmışsın harika :D
Vazgeçme benimde çok çıkıyordu :)
Sen anlıyormuşsun ki 16 net çıkmış :)
Tekrar tekrar çözmekten geçiyor işin sırrı inan kendine
Devam edeceğim başaran biri bunu söylüyorsa vardır bir bildiği. :)
Kesinlikle :)
Önünde 1 sene var, pes etme yeter.
Çalısırsan herşeyi yaparsin.
Konuları bitir , testlerle pratik yap.
valla ben cümlenin tam anlamıyla yata yata üni kazandım gözün yükseklerde değilse illa ki bir yere giriyorsun
zor
bak 15 mat kolay soru var bu hedefın olsun ben cok sozel ogrencı calıstırdım kocluk yaptım bır senede rahat 15 mat 5de fen yaparsın bu sozelcıler ıcınde en az senı 200000 kısı yukarı atar
Matematikte en kolay soruları bile yapıcağımı sanmıyorum.
ıste onyargılısın
Basmıyor işte kafam almıyor ön yargı değil bu.
onyargı
Değil.
Sen verecek saatine 20 dolar , benden alacak özel mat. dersi
Param yok :((
Para yoksa çaliş çaliş çaliş :D
Ben de senin gibi sözelciydım ve matamatiğim yoktu hiç ve kazandım sadece sözel yaparak bol bol çalış su gibi iç bütün soruları çöz. Başarılar.
Teşekkür ederim.:)
Testten başka ne yapcan? Amuda kalk çöz kan beyne daha rahat ulaşır. Ciddiyim
Ders calıştığın kadar duanı da eksik etme allah yardımcın olur hakkında hayırlısı neyse o olsun
Teşekkür ederim iyi geceler :)
Ben tesekkür ederim iyi geceler :
Üniversite var Üniversite varrrr. Bölüm var Bölüm varrrrr
sadece test çözmekle olmak konu anlatımlarına da bakman lazım
deneme çöz ve yanlıs yaptıgın soruların konularına bak o daha faydalı olur..
En önemlisi gece başını yastığa koyduğunda Allah tan hayırlısını istemek :)
Türkçe için paragraf sorusu çöz iyi işe yarıyor tarihden de belli başlı şeyleri bil yeter
Sözelsen tabi etkisini görürsün. Ben yetenek sınavıyla girdiğim için pek bilmiyorum
Hiç bir şey yapmadan sadece sınava rahat girip okuduğuna yoğunlaşarak bile kazanabilirsin çok basit
gunde 60 soru 100 gunde 6000soru mantıklı asnda 6000 sorudan da bıseyler anlarsın
sorulardan anlam çıkarabilirsen çok rahat olursun ben ikisinide full yaptım bu sene ve inan altyapımda yoktu
Sağolasın :)
şu tes çözmek bana dünyanın en zor şeyi geldi her zamn :)
işletme. fen edbiyat iktisat fakulteleri seni bekler canm