AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Ben memurum evlendiğim kişi işçi kendimi ondan kat kat üstün görüyorum kariyer olarak
O ilişki ya da evlilik olmaz kadın ne kadar çok para alırsa dili o kadar açılir çevrem de çok az alıyor hala öyle çok alanda kendini kral sanıyor genel soylemim
Peki bu ilişkide sorun çıkarmıyor mu? Sizin için ve karşınızdaki insan için
arkadaşımın arkadaşı arkadaşıma soylemişti oglan asker kız ebe yüksek aldıgı icin bide askerden düşük alıyor yuksekten bakıyor ondan yuksek al sa ilerisini düşünemiyorum kişiden kişiye degişir tabi her insan oyle bakacak degil öyle insanlardan uzak tutsun beni yeterli tamam makam olarak fazla alabirsin ama Allah ' işin belli olmaz bi bakarsın başka kapı acılmıs sen ondan 2 kat daha iyi alıyorsun Allah oyle ınsanlardan uzak tutsun beni karşıma cıkarmasın
Çıkıyor malasef ailem akrabalara benim bı işçi ile evli olduğumu diyemiyorlar memur kızımız nasıl bı işçi ile evlenebilir demişlerdi ama para ortak oluyor evlilikte kafa dengi olduktan sonra sıkıntı yok ha bide millet seni para için almış diyor o daha da sıkıcı
Amann ya salla millete göre hayat yaşayacak olursak ohooo kafanız uyuşuyorsa bir de en güzeli
benım pek milletin ne dedigiyle işim olmuyor bu yaşıma onlarmı getirdi hayır kendi bildigimi yapıyorumda yokki uyuşssun bakalım nasıp kısmet
Ana boyuna 1.80 üzeri değil mi? ( Bu arada nerede işçi. Bende iş arıyorumda)
Evlilikte takvaya ve imana ihlasa bakılmalı vesselam
Turkiyede erkeklerin isi zor hep dert tasa misal ben asgari ucretle calisiyorum insanlar kendilerine denk gormuyorlar iyi insani annesi sevsin diyor hanim efendi biz daha ne yapalim
Oluşturur mesela doktor kız asker biriyle evlenmemeli. Daha yüksek meslek olmalı ya kendi gibi doktor biriyle ya da iş adamı zengin biriyle evlenmeli doktor
@esrademir3593
Siz kızlar sadece erkeğin boyuna bakıyorsunuz, 1.80 den kısaysa direkt reddediyorsunuz ama 1.80 üzeri ise hemen evleniyorsunuz.
@Lazjoker seni 180den kısasın diye reddettiler herhalde
@Esrademir3593
Yüzüme söylemediler ama eminim ki ondan
@Lazjoker kuruntu
@Esrademir3593
Kuruntu değil gerçek, boydan değilse neyden reddettiler.
@Lazjoker karakterden sadık erkek yok
zaten asker polis hep öğretmen hemşire istiyor 😔
Neden böyle peki
Acaba eşinin de mi devlet dairesinde çalışmasını uygun buluyorlar?
2 memur maaşı
@KaradenizliBeyfendi mantıklı yine sonuç üzücü bir şekilde maddiyata bağlandı
Bu ülkede hersey maddiyata dayalı değil mi arkadaşlık bile
@KaradenizliBeyfendi öyle düşünüyor insanlar herhalde ya üzücü ama
Maddiyattan dolayı izinleri fazla
Üzücü değil
@merviş123456
Siz kızlar sadece erkeğin boyuna bakıyorsunuz, 1.80 den kısaysa direkt reddediyorsunuz ama 1.80 üzeri ise hemen evleniyorsunuz.
Kafalar ve ruhlar uyuduktan sonra meslek neymiş jfjjgh
Demi demiii djvjdjcjjf
@Sumtor
@Lazjoker yav sizin şu genellemeleriniz yok mu bi de beni etiket yapmış benim ex ler hep kısaydı yanlış kıza bulaştın aga shjskdk
@Sumtor
Exler kısaydı derken ex kankaların kısaydı muhtemelen ama ex sevgililerinin hiçbiri 1.80 den kısa değildi dimi
@Lazjoker ex= eski sevgilidir, knk yorumunu da ilk defa görüyorum mk fhjd
@Sumtor
Demek ki exlerin zengindi
@Lazjoker ahahhahahaahdghh alman usulu yapan biri olarak buna çok güldüm ya birinin bana borcu bile var ohooo çok false tespitlerin var
@Sumtor
Nasıl yani ne borcu
@Lazjoker para yollamıştım hhjh
@Sumtor
Parası için sevgili olduğunu anlayınca yaptığı harcamaları tekrar ödemeni istemiştir.
@Lazjoker sen yazdıklarımı anlamıyosun sanırım alooo hfjfkh ben onların paralarını yer miyim la ödemeleri yarıyarıya yaptık hep hatta borç bile verdim geri vermeyen oldu diyorum ey gidiiii kime ne diyoruz erkoların savunucusu lazjoker bende Rizeliyim anlıyorum çok iyi anlıyorum erkekleri neden savunduğunu
@Sumtor
Evet savunuyorum. Ayrıca dediklerine inanmıyorum asla. Günümüzde hiç bir kız erkek arkadaşına para vermez.
@Lazjoker üff ya nadir bulunan bir tür olduğumu hissediyordum al işte jhgjyhg
@Sumtor
O zaman 1.80 üzeri erkek bulamadığın için onla sevgili olmuşsundur bulunca terk etmişsindir
@Lazjoker sevgili bulunabilen bi şeydi zaten aynen hem boy ve karakter ne alaka ghfgh farkındalığını yükselt biraz bunun boyla bi alakası olmadığını anlarsın sende de var sanırım bu takıntı hatta muhtemelen 180 altısın bu kadar takıntı kendine zarar gerek yok
@Sumtor
Geçmişte bu takıntı yokken önüme gelen kızdan red yiyordum. Ayrıca tüm kadınlar ve erkeklerin içinde sadece 1.80 üzeri olan erkekler ellerini kollarını sallayarak buluyorlar sevgili.
@Lazjoker hayat acımasız dünyaya gelişimizi seçemiyoruz benim de boy takıntım vardı lisede (153 boyum hjsf) çok sorguladım üzüldüm kendiliğinden geçti gidipte cinsiyetçilik yapmadım hocam gerek yok yani saygılar
@Sumtor
Ama hala 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur
@Lazjoker hala reddetmiyorum ağlayarak günlüğüne yazabilirsin mortingen oldun çünkü kdldldş
@Sumtor
Reddetmeme sebebinde onların senin onları reddedeceğini bildikleri için sana yazmamalarından dolayıdır. Eğer yazsalar direkt reddederdin.
@Lazjoker reddetme her zaman karşı tarafın fiziksel özelliklerine göre olmuyo ki insanın ruh haline göre oluyo yalnız kalmayı istediği bir dönemde alası gelse kabul etmez insan mesela şu an öyle bi dönemdeyim
@Sumtor
1.80 üzeri yakışıklı ve zengin se reddetmezsin
@Lazjoker iddia ya mı giriyoruz hghjg
Askerler daha sert ve kuralci oluyorlar ve evlilikte mesleklere de bakılmalı
Aynen kural yönünden vs katılar sanırsam. Aldıkları eğitimden, koşullardan vs olsa gerek
Evet
@alyaayse
Kadın bakabilir erkeğin böyle bir lüksü yok kusura bakmasın evi gecindiremeyecek erkek benle evli olamaz
Kadınlar bakıyor ama erkekler bakmaz derdimiz mutlu olmak kadınların derdi ise para yemek
Yine sorum tam okunmamış ama olsun anladığım kadarıyla herkesin zihniyeti maddiyat olmuş :(
Ülkece gerginiz bu aralar
Fazlasıylaa
Bakılmalı ama çok da abartmadan
İş hayatı ve gelecek planlaması önemli
Mühim olan kafa yapısı. Meslek te önemli ama çok takma. İş ve paranın ne olacağı belli olmaz
Pez*venk, f*hise, hırsız, kaçakci vb olmadığı surece sorun yok
Genelleme yaparak kinusma ben dis gorunusu kroter olarak almam ki alanalri d ahep elestirir kizarim
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti
Oyle bir sey yaptigina dair kanit bul sonra gek burada boyle konuş
genel cigu kiz yapiyor diye yapamadığım bir seye yaptin diyemezsin
1.75 erkek yazsa reddederdin ama
Kabul ederdim istedigim boy benim 175 cunku daha uzunun yaninda coo kisa kalmak ragatsiz edee beni
Tabi canım. 1.80 den kısa diye kaç erkeği reddetmişsindir
Sen daha fazla paranoyaklik yapma git gerçekten dedigini yapan kizlara bunlari de bence
1.80 den kısa erkeği reddetmeyen kız varmıymış?
Varmis ama insallah bir gün kalmaz da sen ve senin gibiler iste o zaman anlarsiniz milletin hakkina girmeyi
Gözünü seveyim bedduanı geri al. Az miktarda da olsa sana yorum yazmayacağım. Psikolojik sorunlarımda var. İstersen psikolojik sorunlarımı anlatabilirim mesaj olarak sana.
Az miktardada olsa umudum var yani. Ama psikolojik sorunlarım yüzünden bunları yazıyorum ve soruları açıyorum. Gözünü seveyim al bedduanı geri.
1.75 erkekle kanka olmak isterdim demek istedin herhalde
@Lazjoker sen iyi misin ya önceki yorumunda yalvarmışsın yorumunu geri al diye şimdi yine aynı haline dönmüş abuk sabuk yazıyorsun
Pardon seni başka bir kullanıcı zannetmişim bildirimler kısmında. Evet psikolojim çok iyi değil. Geçmişte tedavi gördüm. Boyu takıntı haline getirdiğim için bu yorumları yazıyorum. Lütfen beddua nı geri al. Az da olsa ümidim var
@soran
Gerçekten kusura bakma. Psikolojik sorunlarım var. OKB tedavisi gördüm geçmişte. Sırf can sıkıntısından böyle sorular soruyor ve yorumlar yapıyorum. Lütfen bedduanı geri al. Keza dine ve dua ya inanırım.
Önemli olan kalplerin uyumu.
İşte onun içinde önce bu konuda karar verip ilerisine gitmek lazım diye düşünüyorum. Atıyorum mesela birisiyle tanışacaksın mesleği polis asker olunca bir r yapar mısın yoksa kalplerin uyup uymayacağını denemek ister misin :)
Mesleğe göre eş seçilmez. Karaktere göre seçilir.
Türkiye’de bir fark yok prototip oldu hepsi
Gerçi doğru artık mesleklerin bir önemi yok kimse hak ettiğini almıyor ama işte konu maddiyat değil çalışma koşulları, zihniyet vs vs
O zaman etkili olurn
Kesinlikle. Kendi mesleğinden eş düşünürüm
Anlayış daha çok olacak bu sefer ilişki arasında haklısın
Hımm neden olmasın
@xsimurgx
Açıkcası ben vardiyalı bir mesleği olsun istemem
Mimarım mimar ya da inşaat sektöründe biriyle evlenmek istemem
Ben hemşireyim öğretmen isterim mesela
Meslekte sır yok önemli olan aradaki konum farkı
@_nalann
Genelde öyle evleniyolar zaten
Bakın ona da bakın herşeyi dikkatle inceleyin
Bakılmalı bsrmen dövmeci olamaz
@_WhiteAngel_
@Lazjoker yooo çok uzun şart değil
@_WhiteAngel_
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti
polisten askerden denizciden olmaz kesin
@black_ww
boy onemli evet
@black_ww
Eminim 1.70 den kısasındır ama en az 1.80 istiyorsundur
1 80 erkrk kısa
@black_ww
Demek en az 1.90 istiyorsun. Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
muhtac degiliz zTen agla git koşende hadi
@black_ww
Sözde değilsiniz doğru. Ama ilişkiye gelince tam tersi.
evet fakir bir esnafcıyla olmazdır meselaaa bizziko
Mesleğiylemi evleniyorsunuz?
@matraxwoman
Ne alaka iyice kafayı yediniz
@Buz_Yanığı33
Ne demezsin karakteri bozuk ise
Cücü benden önce birine değdi ise oju asla hayatıma almam
Ben onun boyuna dğeil içine bedenine cücü temiz mi ona bakarım
Yaşadığı hayat ailesi işler arkadaşları da çok önemli ona göre düşünğr karar veririm ben mesele boy değil
@Buz_Yanığı33
Dedi ve gayet iyi huylu 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti
Detayı okumadım ama kesinlikle bakılmalı.
@gg-c
Çok bakan oluyor maalesef
Evet kesinlikle öyle. Ben umursamazdım bu tür şeyleri ama etraftaki insanlara bakınca sence o meslekle o meslek olur mu hiç gibi saçma dönütler alıyorum. Aklıma takıldı
Zaten ilk yaklaşan da bize ciddiyet için sorular ilk sorusu meslek gayet mide bulandırıcı sorular
Yani meslekte ne var anlamıyorum hepimiz çalışıyoruz işte iyi kötü, işte mesleğin öyleyse olmaz orada çok erkek vardır, senin mesleğinin gecesi gündüzü olmaz nöbet olur gibi gibi bir sürü saçma sapan sorular sanki mesleğimle evleneceksin dnvndjc
Aşabildin mi bu bakma konusunu?
@Zamanın_izinde benlik bir sıkıntı yok ya o yüzden aşma duygusu değil de bende bir insanla tanışma yoluna girme korkusu var maalesef
Yok ben diğer yoruma sormuştum da sana yazdığım yoruma da sen cevap yazmadın 😊
Bana mı soruyorsun sen aşagda ki şahıs
Evet sana
Ben: aşağıdaki şahıs 😄😄😄
Evet şimdi gördüm aşagdan baktım 😀😀
@Zamanın_izinde görmedim yorumu da burası da çorbaya döndü kim kime soruyor 😂
Evet ya 🤣🤣
Herkesin adına konuşma derim
Haklısın
Sen de
😉☺️
😊
Dilersek direk yaz 😉😊
Merhabanı alırım ☺️
Cevap Sahibi
Yalan mı
Gerçekleri söylüyorum
Birbirine denk olmalı
Ay canım ben düşünmediğim için bilemeyeceğim yani
@mavihayaalperisi
Hayır ben direkt yüzüne bakarım tipine bakarım Benim aşık olduğum adam sarışın ve renkli gözlü
@mavihayaalperisi
1.80 den uzun
Hayır uzun boylu değil de ne alaka
@mavihayaalperisi
Haaaa pardon. Anladım size göre 180 altı kısa, 1.80 1.85 arası orta 1.85 üzeri uzun. Demek ki aşık olduğun adam orta boylu
Ben takılmam
Denklik önemli
Tabiki
@mevsimbahar188
Evet 180 üstüyle evlendim
@mevsimbahar188
1.80 den kısa olsa asla evlenmezdin
@Lazjoker ya ne ergence yazılar bunlar 1.80 e takman ve bunu her yorum yapan kızların cevabına aynı şekilde yazman... Ne yaşadın acaba, ayrıca bu genelleme ne boy mu her şey
Tabi boyuna baktım sadece 😄
@mevsimbahar188
Aynen keza boya bakmayan kız yoktur.
Yooo gayet olunca yazılmış yazılar ve yaşadıklarım birer gerçek tecrübe. Boyum 1.80 den kısa olduğu için red yeme tecrübeleri
@Lazjoker bu herhalde sende bir genelleme bırakmış ama demek ki hep öyle insanlara denk gelmişsin üzüldüm sadece boy için reddedildiysen
Evet bir yere kadar önemli.
Maaş konusunda mı
Tabi ki
@cicegiburnundaanne
Önemli
@durucnm
bakılmamalı
Önemli degil
bakılmalı
@Yapbirkahveiçelim
Tabi ki onemli nie onemli olmasin
bakılması şart
Hayır.
Meslek önemli
Tabiki bence davul bile dengi dengine
@canfezam
Evlilikte öncelik madddiyat olmuş
Hayır bence.
Önemli tabi.
@Yağmurrluu
Hayır Bakılmamalı
Evet bea.
%50 etkili
@kadergkn
@Lazjoker ne alaka ben 1.85 olan erkegi sırf tavırlarını beğenmediğim için terk ettim 1.75 boyundaki çocuk sirf aklı başında biri olduğu için 1 yila yakın konuştuk
@KaderGkn
Çok alaka. Kesin 1.75 erkeği 1.80 üzeri olmadığı için reddetmişsindir. 1.85 erkeği de 1.90 erkek için reddetmişsindir.
@Lazjoker aynen knka bu kafa ile devam et
@KaderGkn
Geçmişte bu kafada değilken neden yazdığım tüm kızlardan red yiyordum o zaman
@Lazjoker hâlâ yiyorsundur
@KaderGkn
Evet yiyorum. Sebebide kafam değil kadınların 1.80 den kısa erkeklere kesinlikle hayır diyip reddetmesinden dolayı.
Bakılmalı
Ne ergence yorum
Yoo gayet olunca ve gerçekçi bir yorum
Ben bakarım
Hangi yönden değerlendirirsin peki
İlk gelir açısından sonra statü
Gelir açısını düşünmedim aslında ama evet bakılması en önemli şeylerden birisi.
Erkeklerin buna bakması çok itici erillik sıfır
@Tükendimçok2 neden böyle düşündün ki bu benim fikrim
O da benim fikrim
@Tükendimçok2 yok neden erillik onu belki açıklarsın diye düşünmüştüm
Çünkü güçsüz erkek itici çalışmami istese bile direkt bunu dile getirir ise soğurum şahsen ve istemem beni param için mi seviyor diye düşünürüm her şey maddiyat değil bir de maaşına bakarım diye yazmışsın gerçekten komedi 😂
Mesela ben şu an çalışmiyorum evdeyim ders çalışuyorum yani ailemden ev araba kalıyor 2 bucuk milyon kadar altın takarlar bana tek çocuğum her şey bana kaliyor ama bunu tanıstigim kimseye dile getirmem bakalım beni çalışmadığım halde sevecek mi diye bakarım erkekler de artık paragöz olmuş asiiri itici
Bakılmamalı
@Nohetero
@Lazjoker ben lezbiyenim
Evet.
Evet
@lalisaa7402
Yo ne alaka :d
Vücuduna da bakıyorum sadece boy mu ŞAKDŞAPSĞSPSĞSĞZĞ
@lalisaa7402
Çok alaka. En kısa sevgilin 1.80 olmuştur
Hem boy hem vücut ikisine de bakıyorum :d
@lalisaa7402
Boy 1.80 den kısaysa vücut iyi olsa bile direkt reddediyorsundur.
Nerden tanıyorsun beni :d
@lalisaa7402
Ben genel olarak kadınların huylarını tanırım
Allah sabır versin
bakılmalı