Sizce evleneceğimiz kişinin ne meslek yaptığı bizim için önemli mi? Yani aslında soru şu; polis asker bir erkekle evlenmek nasıl bir evlilik doğurur? Atıyorum mühendis kız polis erkek, hemşire kız asker erkek evliliği gibi. Sizce arada sorunlar oluşturur mu? Mesela çalışma koşullarıdır, zihniyetlerdir vs vs aklınıza ne gelirse... Tartışmaya açık bir konu bırakıyorum buraya.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılMesleğe bakmak bir yerde saçma hayat şartları belli olmaz gün gelir bir sebepten mesleği yapamaz başka bir işe girmek zorunda kalır o zaman mesleği gittiği için ondan ayrılacakmısın kabul para her türlü gerekli bir şey para olmadan olmuyor fakat bir kişiyide sırf mesleği ile değerlendirmemek gerek öncelik olarak kişilik karakterine bakılmalı zaten sonrasında insanı tanıdıkça ona karşı güven duygusu gelişir ben şahsen mesleğe bakmam beni sevip sevmediğine benim yanımda mutlu mu ben onunla mutluysam mesleğin bir önemi yok
04 Yorumla
Soran1 yılAmaç zaten parası geliri değil sorum yine yanlış anlaşılmış sanırsam djgjdjcj görüş açısı yani daha farklı sorabilirdim soruyu da neyse. Mesela bazı meslek kesimlerinde bilindiği üzere kişilik karakterleri daha farklı mesleğe göre şekilleniyor. Bunu sormak istemiştim aslında. Sonra çalışma saatleri uyuşmayabilir bunun gibi sorunlar. Soruyu sorarken maddiyat aklıma hiç gelmemişti ama herkes maddiyat üzerinden soruyu cevapladı ikonik oldu dnvjdjvjfj
- 1 yıl
Tabiki çalışma saati olarak uyuşmazlık olabilir onda kabulüm ama kişilik karakter konusunda insan neyse odur diye düşünüyorum değişiceğini sanmam bir insanında psikolojik sıkıntıları varsa bunu çok geçmeden belli eder zaten öyle bir durumda da o işi evliliğe taşımazsın sorunun maddi yönden anlaşılması da Türkiye geneli kadınların bazı kesimi ilişkide önce erkeğin parasına bakmasından kaynaklı yine söylüyorum para olması gerekli bir şey ama bu kadar da paracı olmamak gerek o kesim yüzünden paraya önem vermeyen kişiler de zan altında kalıyor
Soran1 yılKesinlikle böyle bir görüş var herkes sürekli paranın derdinde. Halbuki işte soru farklıydı. Ama dediğin gibi kişilik önemli, uyuşmak önemli
- 1 yıl
Önemli olanda onlar zaten para bir şekil kazanılır umarım kafana göre seni üzmeyecek birisi bulursun
En İyi Cevaplar
- Eğitim & Kariyer konusunda 444 cevap paylaştı.
1 yılAskerler cinselliğe çok düşkün ve doyumsuz oluyorlarmis. Üniversitede bir arkadaşım vardı 34 yaşında. O anlatmıştı. Yani yoruluyormus artık ama adam doymuyormus. Onun öyle bir sevgilisi olmuş 😂 bence çalışma saatlerinin uyumlu olması daha iyi olur. Meslek seçimi sadece burada belirleyici olur, onun dışında çok da önemli değil. Mesela polisler de hemşireler de vardiyalı çalışıyor, o yüzden iyi olabilir, vardiyalari denk getirirler. Muhendisle polis bilemedim, ama bazı otomobil fabrikalarında mühendisler de vardiyalı çalışabilir.. zihniyet konusuna ben de takılıyorum. Yan binada teyze var beni oğluna alacakmış 🤣 ama oğlu imam hatipte öğretmenmis, sonra teyze de Allah devletimize milletimize zeval vermesin falan deyince akp vibei aldım 😂
010 Yorumla
Soran1 yılDüşünce biçimi çok önemli ya genelde de mesleğe göre şekilleniyor. Almayı düşünüyor mu seni hala djvjdjcjd ahhh bu teyzeler başımıza ne geliyorsa onlardan 😂
- 1 yıl
Hahah benim siyasi görüşümu bilmiyor ki 😆 bilse de ister bence evlenince değişmemi bekler. Kadınların herhangi bir düşünce ve ifade özgürlüğü mü var. Kocası ne derse o...
Soran1 yılKesinlikle çoğu insan aynen bu şekilde düşünüyor. Her şeyi kadına yıkmaya çalışanlarla bu zihniyette olanlar aynı tipler
- 1 yıl
@Lazjoker o nerden çıktı
- 1 yıl
@Lazjoker gereksiz bir genelleme
- 1 yıl
@Lazjoker ok
Merhaba, polis ve askerlerin çalışma saatleri pek düzenli değildir, ekstra görevleri çok fazla olan ve zamanlı zamansız mesaiye çağırılan ve çağırıldiklarinda mazeretleri kabul edilmeyen meslek grubudur. Zorunlu tayin durumları vardır, özellikle özel sektörde çalışan eşi için bu işsiz kalabileceği anlamına dahi gelebiliyor. Ayrıca stresli işleri var, özellikle yüksek rütbeli subaylar disinda kalan askerlerin sürekli emir altında oldukları durumunu da degerlendirirsek biraz daha fazla olabiliyor stres durumları.
02 Yorumla
Soran1 yılAynen özel sektör sıkıntı zaten düzenli bir işin de varsa bozulmaması gerektiğini düşünüyorum, özel sektörde iyi bir yere kapak atmak zor bir iş çünkü
Eğitim & Kariyer konusunda 313 cevap paylaştı. yani önemsiz diyemem. kendi adıma mı cevap vermemi istemişsin sanırım sorunda. ben acıkcası bir kıza yakıstıramıyorum. polis askeri. ama tabi olabilir. arkadas da olurum saygı da duyarım da karım olmasın yani. erkekçe meslekler erkekleştiriyor bence. vardiyalı bi de. benim icin direk reddiyat sebebi. kızca meslekler en güzeli. en iyisi sınıf ogretmenlıgı. vardiyasız işler. yogun mesaisi olmayan. orta direk makul işler maasları statüsü bana uygun olcak meslekler tercihim. egosu yüksek olmayan mümkünse.
03 Yorumla
Soran1 yılErkekçe işler kızca işler değişik bir ayrım getirdin diyecektim ama var herhalde bu düşünce ya 😂
- 1 yıl
ya böyle şeyler denince evet kızlarda bi tepki oluyor. toplum biraz hassas. tabi bi kız bence sorun yok her işi yapabilir. cinsiyetçilik düşüncem yok. lağımcı araba tamircisi uçak pilotu maden işçisi rüzgar santrali operatörü vs vs. ama hani ben kendime eş alırken istemem o da bi gerçek :D toplumda bu minvalde. hani ok der bi bastan garipser ama sonra takılmaz ama gel sevgili olalım dedin mi yok kalsın abla çekebilir:D ben en medeni düşüncedeki insanlardan biriyimdir çevremde bunu söyler benim düşüncem de bu yönde gördüğün gibi:D
Soran1 yılVardır öyle bir düşünce de bir şey diyemem kadın istediği her mesleği de yapabilir ben de bunu düşünürüm mesela (kendim mühendis olduğumdan bu lafları az çok duyuyorum) tepki sana değil yani hlglbkfkvjdj
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilikte meslek konusuna bakış açısı tamamen bireylerin önceliklerine bağlı 🌸. Tabii ki polislik, askerlik gibi meslekler yoğun saatler, stresli ortamlar ve tehlike barındırabilir. Bu, çiftlerin birbirini anlamasında zaman zaman zorluklara sebep olabilir. Ama aşk, anlayış ve empati her şeyin anahtarı 🌟. Meslekler yerine, bireylerin birbirine olan bakış açısı, destek olabilme kabiliyeti daha belirleyici. Farklı iş koşulları veya zihniyetler ilişkinin temeline zarar vermez, eğer ortak bir anlayış geliştirmek mümkünse 💞. Önemli olan iletişim kurabilmek ve birbirine saygıyı asla bozmamak 🎈. Yani demem o ki; meslek değil, iki ruhun dengeyi bulmasıdır mesele 🤗!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
58Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,1b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır ben mesleğe bakmam
00 Yorumla
1 yılMaddiyattan öte mesleğin durumu riski gelecek faktör riskleri getirileri hesaplanmalı.
Basitçe şöyle asker polis dedin. Asker nerede asker sınır ötesi operasyon vs. yapıyorsa şehit düşme olasılığı veya uzuv kopma gibi riski olabileceği durumu göz önünde bulundurmak lazım asker sonuçta maalesef böyle riskler mevcut. Ya da uzun süre görüşememe gibi faktörlerde oluşabilir. Uzun süre görüşememe durumu gemicilik yapanlar içinde geçerli gemi adamı olanlar için.
Her mesleğin iyi kötü yanları vardır buna göre değerlendirmeler yapılmalı.
11 Yorumla
Soran1 yılAynen genel bir düşünmek lazım her açıdan
Bence meslek önemli ama her şey demek değil. Polis ya da asker gibi yoğun ve stresli işlerde çalışan biriyle evlenmek sabır ister çünkü nöbetler, tayinler, tehlikeler var. Mühendis bir kadınla polis bir erkeğin evliliği yürümez mi? Tabii ki yürür, yeter ki anlayış ve iletişim olsun. Zihniyet farkı olabilir ama ortak bir dil geliştirmek mümkün. Sevgi varsa, meslek sadece bir detay olur bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİster istemez etkisi olur diye düşünüyorum örneğin ben sağlıkçıyım ve şahsen bir başka sağlıkçı ile evlenmek ister miyim pek zannetmiyorum yani verdiğin örneklere bakılırsa polis ve kahraman askerlerimizin işi de zor diye düşünüyorum çünkü onlar bazen öyle bir psikoloji de oluyorlar ki her insanın onları bazen anlaması mümkün değil diye düşünüyorum ama hepsi güzel ve kutsal meslekler neticede bu vatan onlara emanet o şekilde de hareket etmeleri çok doğal
10 YorumlaHerkes kendisi ne ise ondan bulmalı. Mesela ben genelde doktorlar ile sürekli tartışıyorum. Ama mühendisler ile daha çok anlaşıyorum. Öğretmenler bana aşırı cahil geliyor. Polis ve asker bin beter cahil. Ha içlerinde istisna vardır ama genel tablo artık değişti.
15 Yorumla- 1 yıl
Öğretmenlere niye giydirdin ki şimdi
- 1 yıl
Öğretmen adayıyım da o yüzden üzdü yorumun bi tık
Mesela jinekolog karısı olmak , şule gel seni bi muayene edeyim, bugun kaç hastaya baktın? Adamin doymuş olması Türkiyede erkegin olmaması gereken mesleklerden biri, sütçü hergün memelerle baglantısı olan adam , pompacı diger varyasyon , kocam pompacı ,
00 Yorumla
1 yılEvlilik hayatında parasal olarak eve haram para getirmek evliliği bozar önemli olan helalinden kazanmayı başarmak evliliği en güzel şekilde ömür boyu mutluluk getir
20 YorumlaHiçbir şekilde önemsemem. Benim için kendisiyle sohbet edebileyim, kitaplardan konuşabileyim, enerjimiz uysun, vakit geçirebilelim, birbirimizi anlayalım yeterli. Para bolca var nasıl olsa, kolay o.
10 Yorumla
1 yılMesleği, evini idare ettirebilecek kadar iyi ise bir sıkıntı yok :) bunun için kötü bir iş yapmıyorsa mesleğe bakmaya gerek yok. Sevginize bakın :)
10 YorumlaBakılmalı denklik önemli maddi manevi… hatta mümkünse benden bi tık üstün olsun isterim erkekler için sorun olabiliyor…
25 Yorumla- 5 ay
@Lazjoker 🤣🤣🤣🤣
- 5 ay
@Leylişleyliş yalan mı
- 5 ay
@Lazjoker olay sadece boy mu
- 5 ay
@Leylişleyliş sadece boy değil aynı zamanda tip. Nasıl ki sizin için erkek en az 1.80 olmak zorunda ise aynı tipide en az brad pitt, leonardo dicaprio v. b tarzda olması şarttır.
1 yılBen polis asker sevmiyorum hem yoğun çalışıyorlar hem aldatma çok olur gibi geliyor zeki erkekler ilgimi çekiyor mühendis ama iyi üniversite mezunu olacak mesela ya da kendi işini yapabilir esnaf gibi ya da Dr vs öyle seviyorum
21 Yorumla
1 yılStatüyü çok önemseyen bir insan değilim ama evlilikte bu gerekli oluyor çünkü evlilikte maddi sorunlar bir yerden sonra manevi yöne de sıçrayıp evliliğe zarar verebiliyor..
13 Yorumla
Soran1 yılYukarılarda da dediğim gibi maddi yönden düşünmedim ben hiç. Çünkü kendi mesleğimde olduğundan geçinme derdini pek kafaya takmadım tabii ki düşünmek gerekiyor ama. İşte daha çok fazla kısıtlanmaya gelemem, lafa söze gelemem gibi sebeplerden ötürü
- 1 yıl
Katılıyorum
Muhafazakar bir aileden geliyorum en büyük hayalim bir tiyatrocu ile evlenmek 🙈🙈🙈annem de asker polis eli silahlı bir eş istemezmis zamanında., bence meslek önemli ya
08 Yorumla
Soran1 yılNe güzel hayalin de var. En kısa zamanda sana bir tiyatrocu o zaman inşaallah:))
Soran1 yılBelli olmaz tiyatrocular evlenmiyor mu belki bulursunuz birbirinizi 🤭
Soran1 yılHmmm o yönden yani evet biraz sıkıntılı ona bakarsak. Yok ya bence sanat için değil her şey seçilebilir tercihlerdir bence
Soran1 yılÖyle öyle aminn
1 yılPolis asker ağır bir psikolojide çalışır, hatta intihar oranları bile yüksek, onu eve yansıtır haliyle , hepsinden daha zordur onlarla evlenmek kadın icjn
03 Yorumla
Soran1 yılEvet sanırım öyle psikolojik açıdan çökük ve kuralcı oluyorlar. Hepsinde geçerli mi bilmiyorum ama
- 1 yıl
O psikolojide yaşayan herkes buna evrilir, kadınlar bunu kolay kaldiramaz
Soran1 yılEvet zor bir meslek ne diyebilirim ki
Günümüz sartlarında bakmamak maalesef ki imkansız kaldı ki eskiden sadece kizlar işi gücü olan istersi Şu an erkeklerde seni ona göre yargılıyor hatta ev araba soruyor erkekler prenses olmuş olmayan da çıkar iliskisi istiyor guvenilecek kimse kalmamis kaldi ki evlenmek o çok zor
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılYa ben kocişkomun nöbetli bir işte çalışıp akşamları beni yalnız bırakmasını istemem🫠
10 Yorumla
1 yılMeslek hayatın önemli bir parçası ve evlilikte de önemli.
10 YorumlaBen sadece birbirimizi uzak tutan bir meslek olsun istemem. Olabilidğinxe birlikte olmak isterim
135 Yorumla- 1 yıl
2-3 diyorsan 1.55 den başlamak lazım djvlsmglr ama daha aşağısı olmasın mümkünse. Bu arada senin boylarda güzellik harbiden de göreceli taktiğin şapka güzel olmuş mu olmamış mi ona karar vebilirim ancak ahahahah. Şakası bir yana egon yok ve ölçülere bakarsam istisnasın bu güzel bir şey
- 1 yıl
@Eskte acaba bu yazdıklarına kendin ne kadar inanıyorsun? Teselli için yazdığın o kadar belli ki. Ama ben sana şöyle cevap vereyim. 1.68 arkadaşlarına yazan kızlar muhtemelen 1.80 üzeri erkek bulamadıkları için yazmışlardır. Onlarda bu sebeple reddetmişlerdir. 1.78 arkadaşında ayakkabı tabanlık v. b şeylerle 1.80 olduğu için ve 1.80 üzeriyim dediği için kızlar sevgili olmuşlardır.
Soran1 yıl@Lazjoker ya bela mısın nesin vallahi soruyu silecem senin yüzünden
Soran1 yıl@Lazjoker seninki artık görüş olmaktan çıkmış gibi ama
Soran1 yıl@Lazjoker bu kadar takma kafaya ama bak iyice kurulmuşsun buna herkes aynı değil emin ol çoğu kızın boy takıntısı yok ben mesela kaç senedir 1.65-1.70 lik elemanın acısını yaşıyorum yani demem o ki kasma çok karşına iyi birisi çıkar umarım
Meslekten ziyade o meslekteki durumuna bakılmalı sorumluluk sahibi değil mi
10 Yorumla
1 yılHayır, kişiliğe bakılmalı, sevgi, saygı olsun yeterli. Helal kazancı olması kâfi
10 Yorumla
1 yılBakılmalı. Özellikle kadın konum olarak belirli yerde ise bakmalı. Erkek olsam ev hanımı isterdim ama çocuklarla daha rahat ilgilenir yorulma, ve bana enerjisi kalırdı.
011 Yorumla- 1 yıl
Ya he he
- 1 yıl
Sevgilim hiç olmadı ama flört ettiğim çocuklar vardı uzun olan
- 1 yıl
Kısa vardı 170 175 falan
- 1 yıl
Senin özgüven eksikliğin var bro
- 1 yıl
E karı bitti dünyada
1 yılBen artık evlilikte nelere bakıldığını öyle kestiremiyorum zira artık kadınlar güvenilmeyen tarafta yer alıyor artık erkekler bakıyor Bu kadın güvenilir mi güvenilemez mi
00 YorumlaEvlilikte meslek önemlidir her insanın beklentisi farklıdır sonuçta öyle meslekler var ki sadece yatmadan yatmaya eve geliyor tatili yok izini yok ona göre seçim yapılmalı
02 Yorumla- 1 yıl
Dusunsene bir denizciyle askerin evlendiğini tam senin dediğin gibi olur sgjkknndnd
1 yılBazı meslek gruplarında olan kadınlar sadece kendi mesleki grubundaki erkekler ile evlenebilirler; Örneğin asker ya da polis olan bir kadını sadece kendi meslek grubundaki erkeler ister.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılgalerici, inşaat mühendisi, polis, asker, doktor gibi mesleklerle işim olmaz. çok tuhaf ama bu meslekteki erkeklerin kadına ayrı bir zaafı oluyor. evlerden ırak.
116 Yorumla- 1 yıl
Senin meslek ne
Cevap sahibi1 yılsanatçı ile evlenmek istiyorum. ya da sporcu (futbol kesinlikle değil :D).
Cevap sahibi1 yıl@KaradenizliBeyfendi psikolog :)
- 1 yıl
Vay vay lazım oda lazım :)
Cevap sahibi1 yıl@Lazjoker yoo ailesi, kültürü, hedefleri, yaşama bakışı, beklentileri, değerleri, ilişki anlayışı vs :) en başta önemli. Sonra da devamı var :)
Cevap sahibi1 yıl@Lazjoker yoo ailesi, kültürü, hedefleri, yaşama bakışı, beklentileri, değerleri, ilişki anlayışı vs :) en başta önemli. Sonra da devamı var :))))
Soran1 yılBunu şu şekilde yorumluyorum tabi doktoru bu parantezde alamayacağım ama fjsjcjdjfj diğer mesleklerde okuduğun bölüm takıldığın insanlarla bir bağ var. Çünkü mühendislikte mesela kız yok polis asker için okul okuyorsun eğitim alıyorsun kız yok ama. Sürekli erkek olunca kızlara karşı bir yokluk içinde oluyorlar ve gördükleri kızlara karşı abartılı ve itici tepki veriyorlar. Bu da onlara karşı bir genelleme yapmamıza sebep oluyor
Cevap sahibi1 yıl@Lazjoker 170 boyunda laz bir flörtüm vardı o beni reddetti çocuk diş hekimiydi :)
Cevap sahibi1 yılpolisler, askerler vs meslek kişileri şiddete meyilli oluyor. ayrıca ukala, manipülatif davranışlar, öfke sorunları da fazla soran arkadaşım :)
Soran1 yılEvet ya öyle oluyorlar herhalde çok yakından deneyimlemedim ama doğru bir yorum teşekkürlerr
- 1 yıl
Vay
Cevap sahibi1 yıl@Lazjoker çekiş her yeri çivi olarak görürmüş :D
1 yılbenim için mesleği önemli değil, işinden geri kalan vakitlerinde berabersek yaptığı işinde aldığı maaşında önemi yok.
18 Yorumla- 1 yıl
@seoyoonyul
Siz kızlar sadece erkeğin boyuna bakıyorsunuz, 1.80 den kısaysa direkt reddediyorsunuz ama 1.80 üzeri ise hemen evleniyorsunuz.
- 1 yıl
- 1 yıl
@lazjoker neden insanları tanımadan yargılıyorsun? hayır benim için boyunun da bir önemi yok, insan olsun yeter. boyu 1.80 olup karakter yoksunu olanları da gördüm, ne yapayım ben öyle birini?
- 1 yıl
@seoyoonyul
Dedi ve gayet insancıl karakterli ama 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti - 1 yıl
ya tamam kes boş yapma.
- 1 yıl
@seoyoonyul
Yooo gayet dolu ve mantıklı konuşuyorum
1 yılBen çalışan bir kız istiyorum en azından memur olsun
110 Yorumla
Soran1 yılEn azından memur derken şu an günümüzde artık memur olmak bir lüks biliyorsun değil mi😂
- 1 yıl
Eğer lüks ben olamadım denedim. En azından karım olsun. :D ben yemeğini yaparım
Soran1 yılO da değişik bir bakış açısıymış bari ikimizden birisi memur olsun diyorsun gdjgkdkblt
- 1 yıl
Yani ben çok denedim ama olmuyor. İlla bir torpil şart bir yerden sonra, ataerkil toplumda ama ayıp karşılanıyor kadının çok kazanması ama bir aile kuruduğun da kimin çok kazandığının önemi yok evin mutlu mu güzel geçiniyor musun. Güzel bir hayat kuruyor musun bunlar önemli. Yoksa para ile satın alırsın saadet alamazsın. Ondan yine eşim memur olsa güzel olurdu ama zor nerden bulacam memur kızı:D ama olsa güzel bir hayatımız olurdu bence güzel davranırdim eşime
Soran1 yılBelli olmaz ya kimin bulup bulamayacağı. İnşaallah bir memur da sana düşer mi diyelim artık bilemedim 😂
- 1 yıl
Bende o yönden şans yok. Memur hanımlar da biraz paraya düşkün oluyor o yüzden memur aşağısına bakmıyor. Karakteri güzel olsa bile. Ben karakterimle bile tavlayakiyorum yani düşün. Para bazen araç oluyor.
Soran1 yılBir şey diyim mi üzücü ama valla öyleymiş baksana herkes maddiyat diyor gmhkrkvkf
- 1 yıl
Herkes öyle bakıyor işe aslında işin özü mutlu olmak. Paran olsa ne ialcak huzur da önemli biraz, şahsen her şeyin paraya çıkması çok kötü.. hep para para para. Başka bir şey yok. Neymiş ve bu para biri de çıkıp demiyor bana gel aşk yaşayalım. Sana sadık olacam seni sevecem sende öyle sadece senin olayım desin biri de anca paran var mı zengin misin.
Soran1 yılÇevre dayatması işte biraz bu yüzden oluyor bence. Bir de diğer bir sorun genelde herkes birileri yüzünden aşka küsüyor ve artık her yerde mantık aramaya başlıyor olanda bazı arada kaynayan insanlara oluyor
- 1 yıl
Bence de öyle yoksa kim istemez sevmek sevilmek sen istemez misin? Bilmiyorum tabi var mı yok mu evlendin mi boşandın mı ama genel olarak herkes ister sevmek el ele tutuşmak sarılmak koklamak. O iş para kısmı işin diğer yüzü asıl yüzü aşkla evlenmek yoksa akşama kadar para say evde ne manası var
Gizli Üye(25-29)1 yılDürüst olmak gerekirse evet.
Şayet sağlık sektöründen biri olacaksa bu sadece doktor olur (tıp fakültesi mezunu yani)
Şayet gönlünden geçen ne diye sorarsan öğretmen olsun isterim açıkçası.18 Yorumla
Soran1 yılSiz peki ne işle meşgulsünüz. Gönlünüzden geçen olur inşaallah öyleyse:)
Cevap sahibi1 yılDoktorum ben de, teşekkür ederim
Soran1 yılAnladım istediğin gibi birisine denk gelirsin umarım
Cevap sahibi1 yılÇok teşekkür ederim, amin inşallah
- 1 yıl
Merhaba doktorum demişsiniz size bir şey sormak isterim açıkçası sevgilimle iki gün önce ayrıldık doktor olur kendisi ben onun nöbetine sürpriz yapmak için gittim fakat bana nöbeti olmadığını söylediler 8 senedir sevgiliyiz üniversiteden beri bende neden olmadığını sordum yemeğe çıkıp konuşalım dedi çıktık ve bana nöbet konusunu falan açıklamadı beni çok sevdiğini kaybetmek istemediğini falan geveledi ara verelim dedik meslektaş olduğunuz için belki anlarsınız neden nöbeti olduğu konusunda böyle bir yalana başvurdu?
Cevap sahibi1 yılDoktor olduğu konusunda yalan söylemiş olabilir mi?
- 1 yıl
Hahaha ay istemsiz güldüm hayır tabiki 8 yıldır beraberdik ve üniversitede tanışmıştık tıp fakültesindeydi o bende endüstri mühendisliği
Cevap sahibi1 yılMeslektaşız evet ancak yüzlerce sebebi olabilir yalan söylemesinin 😅 Bir şey diyemem o yüzden
Mesleğine değil gelirine bakarm. Bu ekonomide en önemli şey bu
22 Yorumla
1 yılMeslekler önemlidir gelirden çok kişilik vs için önemli
03 Yorumla
Soran1 yılAynen valla bravo tam olarak sorum bu yöndendi herkes gelir yönünden anlamış
- 1 yıl
Ama erkek satın alan konumda olduğu için kadın onun konumuna ersin istemez. Erdiğinde bilir ki kadın için fonksiyonu yok
Soran1 yılYani bir anlamda öyle erkek söz sahibi olmak ister maddi anlamda doğru da az çok
Tabikide kadının çalışması önemli hele ki bu devirde. Bide remote çalışma imkanı varsa tadından yenmez. 🙂
00 Yorumla
1 yılBen karakterine dominant olmasına bakarım açıkçası. Hayatıyla ilgili konularda söz sahibi olamam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBakılmalı tabii ki. Vasıfsız kızlar bile en iyi erkekleri isterken biz de ev hanımına talip olacak değiliz. En azından memur olsa çalışma saatleri düzenli olsa idare edecek kadar kazanırız.
012 Yorumla
Soran1 yılVayyy be devran dönüyor yani artık 😂
Cevap sahibi1 yılYok ya kendimde o standartlarda iyi sayılabilecek konumdayım. En azından düz memur da olsa olsun yani o da 😂 ha babası bize 3 tane falan ev verirse çalışmayabilir. İkisini kirayı verip birinde biz otursak hem çalış demem hem de evde bile yardım ederim shkshdkdjdk
Soran1 yılÜç tane falan ev verse bence de çalışmasın lütfetdiniz sağolun dkcmdmcmjfjed
Soran1 yılPeki bir şey soracağım sence eşinin asla çalışmasını istemeyen erkek profilinin amacı nedir
Cevap sahibi1 yılYa zengindir ya da canım 😂
Cevap sahibi1 yılSlak dedim canım diye düzeltti sjdkdjdk
Soran1 yılEşinin çalışma ortamlarına girmesini uygun bulmayan tip olabilir mi?
Cevap sahibi1 yılEvet olabilir. Dikkat et, aşırı muhafazakar olup hayatını bitirebilir. Hele zengin de değilse çalışma diyerek sana iyi bir gelecek sunma gayesi de olmadığı sonucuna varabiliriz.
Soran1 yılYani evet bir de bu düşüncede insanlar var çalışma ortamına güvenmeyip senin de çalışmana müsade etmeyecek tipten. Tabi eminim bu sadece çalışma ile sınırlı da kalmaz
Cevap sahibi1 yılÇalışma ortamına değil kendine güvenmiyor. Böyle olunca kimseyle iletişim kurmana bile izim vermez ve seni de eve hapseder. Umarım bu hayatı kendi rızanla seçip yaşarken ölmezsin...
Soran1 yılYok öyle şeyler benim için ters ya
Cevap sahibi1 yılSevindim. Yazık olur yoksa gençliğine
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok önemli sevgilim doktordu 2 gün önce ayrıldık aldattı beni 8 yıldır çıkıyorduk üniversiteden beri bende endüstri mühendisiyim pilotluk için eğitim almaya başlayacağım
03 Yorumla
Soran1 yılYaaa yukarıda doktor arkadaşa soru soran sizdiniz sanırsam. Çok üzüldüm geçmiş olsun. Siz de daha fazla üzülmeyin yıllarınız gitmiş ama belki de çok daha fazlasını kurtardınız öyle düşünün.
- 1 yıl
@Gizemlikızgeldi
Siz kızlar sadece erkeğin boyuna bakıyorsunuz, 1.80 den kısaysa direkt reddediyorsunuz ama 1.80 üzeri ise hemen evleniyorsunuz.
Benim 3 şartım var aktrol olmayacak kapalı olmayacak ve müzik zevkimizi uyuşacak
02 Yorumla
Soran1 yılBulursun gönlündekine göre umarım birisini
1 yılBundan 3 ,4 sene önce bakılmaz derdim ama kesinlikle bakilmali
02 Yorumla
Soran1 yılFikrinizi değiştiren ne oldu peki
1 yılMümkün olduğunca görevi icabı silah taşıyanlardan uzak durmak en iyisi. Bunu Türkiye olarak yaşayıp gördük.
00 Yorumla
1 yılHer mesleğin kolay zor tarafları var önemli olan sen seviyor musun ve onun için neleri gözden çıkarır tolere edebilirsin
03 Yorumla- 1 yıl
@Eceece90909090
- 1 yıl
Ne alaka nerden çıkardın burdan bunu ayol 😅
- 1 yıl
@Eceece90909090
Çok alaka. En kısa sevgilin 1.80 olmuştur. 1.80 den kısa erkekleri reddetmişsindir hep.
1 yılAma önce kendi mesleğini belirtseydin keşke doğru yorum için
018 Yorumla- 1 yıl
Bunu sordum sana önce
- 1 yıl
😊
- 1 yıl
Tamam işte sen buraya yaz 😊
Soran1 yılHmmm gördüm 😂 elektrik mühendisiyim ben
- 1 yıl
Deli ya 😄 nerden çıktı bu asker işi 😄
Soran1 yılNe bileyim aklıma takıldı sjvjejvjd böyle bir şey var mı acaba diye askerdir polistir olur olmaz
- 1 yıl
Anlıyorum. Nerelisin peki?
Soran1 yılNe alaka
- 1 yıl
Merak ettim ya 😊
Soran1 yılEskişehir de niye merak ettiğini de ben merak ettim
- 1 yıl
O zaman hiç bulaşma 😄 sana gelmez 😄
Soran1 yılSebep 😂
- 1 yıl
Ya yetiştiğin şehir sahip olduğun meslek vs bunları birleştirince anlatması uzun ama sana gelmez. Yani olsa bile kıdemli lazım sana 😄😄😄
- 1 yıl
😉 .
Soran1 yılDoğrudur ne diyelim dediğim gibi sadece bir soru açtım 😂
- 1 yıl
Deli ya yaş kaç 😄
Soran1 yıl25
- 1 yıl
Hiç bulaşma 😄
- Eğitim & Kariyer konusunda 510 cevap paylaştı.
1 yılevliliği ticaret olara kgörmek değil mi bu? bu aşk mı şimdi
013 Yorumla
Soran1 yılKonu ticaret değil yanlış anladın, çalışma koşulları ve zihniyet aslında atıyorum polis oğlan mühendis kız ilişkisinden yola çıkalım. Polisin ara ara gecr nöbeti olacak ama kız ise hep 8-6 çalışacak. Ama çalışma ortamı diğer mesleklere göre daha erkek ağırlıklı olacak karşısındaki adam nasıl bakar? Bunun gibi sorunlar
- 1 yıl
şirket =evlilik bunun pe kfarkı yok
konfor alanı yaratmak
bunun adı aşk değil kendimizi kandırmayalım
Soran1 yılAşk zaten nadir görülen bir duygudur. Herkesin aşk evliliği yapmasını düşünmek saçmalıktır. Ne yani aşk aşk diye oturup beklememiz mi lazım. En azından mantık evliliği yapıp çok geçmeden yuvanı kurmak aşktan daha gerçekleşmesi mümkün ve mantıklı bir hareket
- 1 yıl
kurduğunuz yuvalar artık dikiş tutmuyor bu yüzden!
Soran1 yılAşk evliliği yapanların kurdukları yuva çok mu dikiş tutuyor yani?
- 1 yıl
sizin kafanızdakilerden uzun sürüyor en azından
Soran1 yılBunu bilemezsin. Ayrıca burada hiçbir şekilde bu konuyu açmamışken konu buralara nasıl çekildi bilmiyorum ama aşk evliliği yapacak karakterde karşında birisini bulduysan ne mutlu sana. Keşke herkesin karşısına öyle birisi çıksa ama nerede..
- 1 yıl
kişisel olarak algılama söylediklerimi... gayet kiabr bir ruhun var
Soran1 yılKişisel algılamıyorum tartışıyoruz işte ne güzel:)
Sadece şunu anlayamıyorum aşk evliliği güzel gerçekten imrenilesi bir durum. Ama herkes bu kadar şanslı değil. Mesela ben bu yaşıma kadar hayatıma sadece birisini aldım, ilişkimiz çok uzun sürmedi ama güvendim ve hiçbir şey olmamış gibi ayrıldık. Bu bende aşırı aşırı bir güvensizlik, değersizlik duygusu oluşturdu ve artık aşka olan inancım kalmadı. Bu şekilde de artık birisi ile bir aşk yaşayacağımı düşünmüyorum.- 1 yıl
evlendiğin erkekte sürekli o aşkı düşüneceksin ama
Soran1 yılO şekilde bir aşk değil üzerinden uzun zaman geçti ama sadece hayal kırıklığı travma olarak kaldı. Yoksa şu an olsa o aşkı tekrar yaşamak istemem. Yani aklındakiyle yaşar yanındakiyle ölürsün diye olan o saçma ve mide bulandırıcı bir durum yok :)
- 1 yıl
Herkes evlenmek zorunda değil bizim kizlar kadar evliliğe meraklı başka ülke yok sevmeden evlensen ne olacak yuva kurmak oluyor mu o sence kucağında çocukla kapıya bırakırlar aklınız çıkıyor 25 e gelip evlenemem diye sonra ayrılıyorsunuz
Soran1 yıl@Tükendimçok2 maalesef böyle bir düşünce var aklı çıkan biz değil etramızdakiler
Mesleğe bakılmalı evet fakat en önemlisi kişinin huyuna karakterine bakılmalı
10 Yorumla
1 yılEvet mesela ben aşçı biri ile evlenmem çok aç olduğu için çok paramı yer katiyen olmaz
13 Yorumla- 1 yıl
Of geldi yine sitenin boy komplekslisi boyla kafayı kırmış manyak kardeşimiz sana allahtan şifalar diliyorum umarım iyi olursun iyileşirsin
1 yılEvet asker polis meslek grubu hiç güven vermiyor bence hiçkkmseyle evlenmesinler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim gibi iş kadın olması lazım ne yapayım ben cahil birini yani Zengin olası lazım memur da istemem Zengin olası laizm
020 Yorumla
Soran1 yılSiz zengin bir iş adamısınız öyleyse doğru muyum?
Cevap sahibi1 yılEvtt
Soran1 yılO zaman okeyy
Cevap sahibi1 yılOlması gereken değil mi
Soran1 yılKişiden kişiye göre değişir tercih meselesi. Senin buradaki düşüncen maddi yönden eşit olmak gibi anladım ben
Cevap sahibi1 yılEvet ama insanlık da önemli tabi maddi yönden iyi olup da insan değilse pek de beklenti de olmamak lazım oda var tabi
Soran1 yılİşte evet aslında hepsi birbiri ile bağlantılı bir şekilde gelişiyor. Parayı bulup karakterini korumak da önemli
Cevap sahibi1 yılKesinlikle le Sana katılıyorum ama bu gidişle evlilik yapamiycaz herhalde
Soran1 yılÇok düşünmek engel işte herhalde anlamadım ki glbkrkvjdhx
Cevap sahibi1 yılArtık evlenmem lazım gidişat iyi değil benim 😂😂
Soran1 yılNereye gidiyor hayırdır 😂
Cevap sahibi1 yılburada söylemem ya 😄cidden iyi değil
Soran1 yılİyi ne diyelim o zaman bir an önce iş kadınını bulup evlenmen dileğiyle 🤭
Cevap sahibi1 yılAmin Amin inşallah oda biraz zor gibi de
Soran1 yılYok beee şirket ortaklarınızdan bulursun belki hktlvkfkvk
Cevap sahibi1 yılNasip nasip diye böyle oldu zaten 😄
Soran1 yılNasip+çaba da önemli
Cevap sahibi1 yılBana yaz bi sen sana bişey anlatacam
Soran1 yılNasıl yazacam ki bu platforma uzağım hlbkglbkfk
Cevap sahibi1 yılGizliden cikacam istek at bana
- Eğitim & Kariyer konusunda 697 cevap paylaştı.
1 yılEvet bakılmalı mezuniyet durumu ne iş yaptığı
01 Yorumla
1 yılEvlilikte mesleğe bakılmamalı sen adamın mesleğiyle evlenmiyorsun adamın kendisiyle evleniyorsun...
01 Yorumla- 1 yıl
ama evleneceği kişinin meslek şartlarına göre yaşam geçiriyorsun.
- Eğitim & Kariyer konusunda 755 cevap paylaştı.
1 yılEvlilikte zaten bakılan 1. kaide meslekler.
00 Yorumla Parası için evleniliyorsa ya da aşk değil mantık evliliğiyse mutlaka bakılmalı
00 YorumlaYa sevince sorun olmaz ama çok vakit bulamazsın birlikte zaman geçirmek için
00 Yorumla
1 yılMühendis polis zor yazılım mühendisi ise belki olur birde tabi polis asker gibi meslekler riskli ve stresli işler onu kaldırabilmesi lazim meslek önemli sayılır
00 Yorumla
1 yılTabiki önemlidir kızlar ilgi ister şefkat ister bunlar çalışma saatlerine uymuyorsa o evlilik biraz zor yürür
Asker ve polise evlenmek yürek ister
317 Yorumla- 1 yıl
@Lazjoker benim eski sevgilim 1.75 di kısaydı ama ben onu çok sevdim
Uzun boy önemli tabi 1.60 da olmasın mesela - 1 yıl
@Lazjoker ne alaka eski sevgilim
- 1 yıl
@Lazjoker hayır fakir di
- 1 yıl
@Lazjoker cahille sohbet edilmez bayy
- 1 yıl
@Lazjoker bende size yalan söylemiyorum
Her insan aynı değildir ayrım yapmaktan vazgeçkin lütfen sizi kızlar çok üzmüş belli sizde kimseye güven kalmamış
Böyle bir konuda yalan söyleyecek değilim - 1 yıl
Başkası beni ilgilendirmez ben kendime bakarım
Kısa çocuk 🥺 bende kısayım dert etme - 1 yıl
@Lazjoker hade gene başa döndük
Aynen doğru kısa erkeği annesi sevsin 😂
1.88 aşağı kurtarmaz 😂😂
Napacam kısa erkeği erkek dediğin bende uzun olacak hahahahah - 1 yıl
@Lazjoker senin gibi bir
S × alak ile uğraşılmaz diye böyle bir ironi yaptım onu bile anlamazsın 😂
Kısa boylu erkek seniii
Şöyle ki çalışma saatleri açısından uyumlu olmasından yanayım onun dışında meslek ayrımı yapmak gereksiz gibi
11 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 606 cevap paylaştı.
1 yılParaya bakıyorlar daha çok ki bu daha önemli dürüst olalım
11 Yorumla- 1 yıl
@BiliyormBununAdı_AŞK
Gizli Üye(25-29)1 yılPolis asker erkekle evlilik olmaz, çok sinirli ve agresif oluyorlar, doktor öğretmen erkek çok karizmatik geliyor bana
110 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSiz de kadının memelerine bakıyorsunuz küçük ve dikse evleniyorsunuz büyük ve biraz sarkıksa evlenmiyorsunuz
Cevap sahibi1 yılSiz diyerek genellemey kes bi önce, benim ne tür erkek sevdiğimi bile bilmiyorsun, ayrıca şimdiye kadar kimseye tenezzül edip de vermedim bile, böyle kin dolu bi şekilde genellemeye devam ettiğiniz sürece hep yalnız kalırsınız zaten, ya da türk kızını bu kadar genelliyosan git en iyisi bi rus bul evlen daha iyi
Cevap sahibi1 yılBiz önümüze gelen erkeğe yazsak sizin gözünüzde kaşşar oluruz o***pu oluruz patlak oluruz, bi kere de söylediğiniz sözlerle çelişmeseniz keşke, çirkin tipsiz kısa keko erkekleri beğenen kızlara da * erkek seviyo efendi erkek sevmiyo diye yargı dağıtıyonuz. Vallahi siz erkekleri çözemiyom ben ya
Cevap sahibi1 yılPi*çç erkek*
Cevap sahibi1 yılAlakası yok, kimseye yüz vermiyorum çünkü hayallarimdeki gibi bi adama asla sahip olamayacağımı biliyorum, kabullendim bu durumu ve etrafa sataşmıyorum sevgilisi olmamış erkekler gibi. Uzun boylu deve erkeklerden tiksinirim boyuma uygun olsun yeterli. Madem öyle sen de zenginleş bi rus bul, tapıyonuz ya ruslara, ayrıca türk kızı zengin erkekle evlense paragöz derdin, rus bayanlara paragöz demedin hayırdır onlar hak ediyor herhalde zengin kocayı
Cevap sahibi1 yılArtık erkekler de öyle canım. Şahsen ben parayı umursamıyorum ama benden biraz uzun olmalı ve tabii ki tipi de biraz hoş olmalı. Mesela, sen çirkin (siz erkeklerin deyimiyle kezban) bir kadına aşık olur musun, senden daha uzun bir kadınla ilişki yaşar mısın, her gün harçlık vermek zorunda kalacağın çalışmayan bir kadınla evlilik düşünür müsün? Kesin bunların hepsine hayır diyeceksin. Peki kadınlar niye evet desin? Alakası yok, hayalimdeki kişi kesinlikle uzun biri değil, ben pek uzun değilim ama çok kısa da değilim ortalamanın biraz üstündeyim ve 165'lik bir adamla sohbetleştiğim bile oldu biraz keldi ama tipi gayet hoştu, tam aradığım bir tipti. Sadece aramızda uzak mesafe ve mesleki denklik sorunu vardı. O yüzden aramızda ciddi bir şey olamazdı.
Gizli Üye(30-35)1 yılMuhendisin polis askerle ne işi var.. altt tabaka mühendisliktir o
114 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka mühendis işte
Cevap sahibi1 yılEgitim kültür seviyesi hayata bakış açısı farkı var. Bir mühendis toplumda elit kesimi temsil etmeli. Ama günümüzde içi boş
- 1 yıl
Evet bu durumda haklısın boşaltıldı üniler yüzünden dimi
Cevap sahibi1 yılDogru, muhendisle polis asker olmamalı oluyorda muhendis kendini sorgulamalı
- 1 yıl
Anlıyorum senin meslek ne
Soran1 yılSizin meslek neydi
- 1 yıl
Mühendisim ben ya aiz
Soran1 yıl@KaradenizliBeyfendi size sormamıştım cevabın asıl sahibine sormuştum ama sorun yok 😂🤭 ben de mühendisim
- 1 yıl
Aaa ne mühendisi :) kusura bakma o zaman ne diyeyim hanımefendi
Soran1 yıl@KaradenizliBeyfendi Elektrik siz?
- 1 yıl
Mekatronik yakınız yaa :)
Soran1 yıl@KaradenizliBeyfendi öyle aynen
- 1 yıl
Senin talibinin mesleği ne
Gizli Üye(18-24)1 yılAskerden asla olmaz. Açık ve net. 2 senem mahvoldu.
18 Yorumla
Soran1 yılAskerden olmayacağını çok duyuyorum. Geçmiş olsun sebep neydi özel değilse :)
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim psikolojisi bozuktu fazlasıyla. Aşırı derecede kıskançtı. Narsist birisiydi. Bende sinirliydim ve sürekli kavga ediyorduk. Anlaşamadık ayrıldık
Soran1 yılEvet en korkutan yanı kıskançlık ve kısıtlanmak. Tekrardan bu şekilde geçmiş bitmiş olsun. İnşaallah çok daha iyi insanlarla karşılaşırsın
Cevap sahibi1 yılİnşallah canım 🙏🏻
- 1 yıl
Çocuk var mı peki?
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde yooo
- 1 yıl
Şanslısın o zaman. Yeniden evlilik düşünüyor musun?
Gizli Üye(25-29)1 yılKalbi önemli ama askerle evlenmem kolay kolay çünkü ruh halleri iyi olmuyor
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSiz kızlar sadece erkeğin boyuna bakıyorsunuz,
04 Yorumla
Soran1 yılNe alaka?
Cevap sahibi1 yılÇok alaka. En kısa sevgilin 1.80 olmuştur
Soran1 yılAllah'ım yaa şu yorumlarını okudukça kıl oldum sana haberin olsun. 1.70 likleri yanımıza aldık da ne oldu bende bunun genellemesini mi yapayım şimdi bunu mu istersin
Cevap sahibi1 yılBen söyleyeyim. Muhtaç aldattı diyeceksin. Niyeyse sosyal medyada geçmişte 1.80 den kısa erkekle sevgili oldum diyen tüm kızların ayrılma sebepleri kendi deyimleri ile aldatılmış olmaları. Acaba bu bir tesadüf mü yoksa 1.80 den kısa erkekleri avutmak için mi 1.80 den kısa erkeklerle sevgili olduk diyorsunuz.
Ben çok istiyorum polis biriyle evlenmek aşığım o mesleğe umarım banada nasip olur🤲🏻 Anlaşılıyorsa evlilikte sorun çıkmaz, bazen evet meslek önemlidir
010 Yorumla
Soran1 yılAmin inşaallah ☺️
Bakılmalı aşk olsa da parasız olmaz finansal özgürlük var ise hayat kolaylaşır meslek önemli değil ama maaşı önemli zaten sınıfsal farklılığı olan iki kişinin aşık olmasida çok düşük ihtimal cem Karaca Tamirci çırağı gibi
00 Yorumla- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem