Ya da denk olmadıklarını düşünüp aşağılıyorlar..
Gerçekten evlilik te meslek denkliği var mı?
Önemli mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kişiden kişiye değişir. Çünkü her zaman her konuda denkliği sağlamak kolay değil. Bu durumlarda en iyisi çevreye çok da kulak asmamak gerektiğini düşünüyorum.
Bence, mesleğe göre değişe bilir.. Örneğin (mesleğin isimlerini net olarak bilmiyorum kusura bakmayın) cenaze işlemleri yapan ve yahut mezar kazan, ölü yıkayan kişilerle evlilik konusunda bu tarz olumsuz fikirlere rastlamıştım ama benim için bu önem taşımaz, açıkçası.. İşten eve aynı saatlerde dönmemiz, evden aynı anda çıkmamız çok hoş olurdu. İş grafiği özel hayatınızda bir-birimize zaman ayirmamiza alan tanisin, işine, mesleğine saygı duyarım
Bence gereksiz bir detay. Ama çoğu aile , kişi buna göre eş seçiyor. Erkeği kadini da yok bu işin. Birde şu var kendi bir statüde olmayıp iyi statü de birinj arayan insanlar var onları ayrı bir yere koyuyorum. Artık günümüzde auraya da bakılıyor, paraya da
Bence hayır ya önemli olan denk olmak değil ki anlaşabilmek karakter denk olmalı diye bir şey yok aylık eve giren gelir denk olmalı diye bir şey yok bir kere tam olarak değişiklik ararsan bulamazsın hiçbir zaman kimseyi
Cevap
12Cevap
Denge mutluluktur.
İnsanların değer yargıları geçim ve yaşam dengesi üzerine kurulu. Hakikaten aşkı sevgiyi, ahlakı, saygıyı perde arkalarında konuşmaya başladık. Denkliğin ilişkilerde olumlu olarak gözlenmesi meslekten kaynaklı değildir aslında, ekonomik özgürlüğün çapındandır.
Aynı meslek olmasa da çiftler birbirlerine denk olmalı.
Şimdi kimse sevgi yeter vs demesin eğitimde meslekte denk olmalı burada bir bayan vardı esinlise mezunu kendi mimardı ailesi eşini hiç sevmezmiş
Denklik önemli elbette. Kimse kendini kandırmasın. Aşk karın doyurmuyor. Hele Türkiye gibi bir ülkede hiç doyurmaz.
mesleklerden ziyade
denklik bence hayat görüşünde ahlakta filan olmalı
ancak günümüzde etiketler daha önemli insanlar ona bakıyo
Evlilikte saygı ve hayata bakış denk olmalı. Gerisi önemsiz kalır.
Sanmam.
Esas mesele yine doğru insan meselesi.
elalemin azına bakıptamı alacaz sevdigimizi boş işler bunlar
Duyguyu bir kenarıya atalım
örneğin kadın asker aylar sonra eve geliyor adam çoğu zaman yalnız vb eeee bu nereye kadar böyle devam edebilir her şey dengi dengine bence
Davul bile dengi dengine demişler, aşk sevgi biryere kadar. Farklı dünyaların insanıysan, farklı şartlarda yetişmişsen illa bir yerde patlak verir.
Meslekler değil de kültür seviyeleri denk olmalı diye düşünüyorum.
Ne alaka seviyosansa niye denk olsun. varya şu cahillere uyuz oluyom
Aman gönüller bir olsun ,😂
Kafa uyuşması daha önemli
Evet önemli ve denk olmalı
Hayır alakası yok bence
Denk olmak önemli
Sınıf önemli meslek değil
hayır alakası yok kalpler uyuşsun
Biraz denk olmalı
Değilll
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?