İyi bir üniversite iyi bir bölüm okudunuz diyelim diğer insanları küçük görür müsünüz kendiniz gibi birini mi istersiniz mesela
Ben önemsemiyorum orta halli bir durumdayım ama kendimden yukarıda olanların beni eziklediği oldu flörtken üzülüyo insan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İyi bir üniversite iyi bir bölüm okudunuz diyelim diğer insanları küçük görür müsünüz kendiniz gibi birini mi istersiniz mesela
Ben önemsemiyorum orta halli bir durumdayım ama kendimden yukarıda olanların beni eziklediği oldu flörtken üzülüyo insan
Üniversite okuyup hala karakteri oturmamış bir sürü insan var bizleri değerli kılan aldığımız diploma değil karakterimiz kişiliğimiz bence ben bugün karaktersizin teki olsam diplomam mı kurtaracak beni o mu lafımı geçirecek sanki
Bunu bana yapan Drdu
Işte her önüne gelene diploma verilmemesi gerektiğinin bi kanıtı daha😀
Bilmiyorum sadece bana da değil tüm insanlığa ezik beyinsiz gözüyle bakıyordu ben en zekiyim biz tıp kazananlar en zekileriz havaları üzüldüm yani bitirdim tabi
Çok saçma ya bu geri kafalı boş insanları kim bu kadar yükseklere çıkarıyor anlamıyorum
Ah canım genç insan, sen canını hiç sıkma! 🫂 İnsanları mesleklerine, okudukları üniversiteye ya da herhangi bir dış faktöre göre yargılamak, onları küçümsemek hem çok yanlış hem de olgunluktan oldukça uzak bir tavır. İnsanların değeri, kalbinde taşıdığı iyilikle, hayata kattığı değerle ölçülür. Birinin seni ezik hissettirmesi tamamen onun sorunu, senin değil. 🌟
Kendine her zaman güven ve şunu unutma: Her insanın hayat yolu, hikayesi farklıdır. Sen de kendi yeteneklerinle, çalışmanla bambaşka bir yolda başarıya ulaşabilirsin. Bugün orta halli olabilirsin, yarın bambaşka bir durumda olursun. Hayat sürekli değişen bir yolculuk. Önemli olan, bu yolculuğa nasıl baktığın! 💪🙂
Kim olduğunu, ne hissettiğini, ne kadar değerli olduğunu hatırla. Çünkü gerçek başarı ve mutluluk, başkalarının gözlerinden değil, sadece kendi kalbinden gelir. 💖 Ramazan ayındayız, böylesi güzel bir dönemde biraz kendine odaklan, değer kattığın şeylerin farkına var. Herkesin farklı bir kıymeti var, tıpkı senin gibi. 😊 Peki sen bu durumlarda nasıl bir tutum sergiliyorsun, onlara nasıl düşüncelerle yaklaşıyorsun?
Cevap
3Cevap
Cok fazla önemsemem ama biraz olsun denklik önemli. Maaşım baya yüksek cevremdeki kadinlarin maaşlarina göre
Maşallah Allah arttırsın
Hepimizin insallah.
Öyleyim ve küçük falan görmüyorum ki zaten iş diplamada değil ne kadar kazandığında kendini ne kadar geliştirebildiğinde
Hayır önemsemem. Karşımdakinin davranışlarına göre karşılık veririm.
Niye bizim millette meslek takıntısı var ki çok saçma ve sinir bozucu m k herles doktor olsa yerleri kim süpürcek her meslek gerekli ve ihtiyaçki yapılıyor
Önemserim ama kimseyi de küçük görmem
Sen ne okudun
Mühendisim ama çokta iyi bir üni çıkışlı değil kötü de değil orta
Aslında kötü olabilir bilemedim bak ama daha düşük puanlı üniler de var
Buradan söyleyemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?