İstanbul'da çalışırken bir buçuk yıl yaşadım. Çok güzel zamanlar geçti. O bir buçuk sene çok mutlu oldum. Yani bazı kişilere ters gelebilir ama gerçekten evde göremediğim mutluluğu huzuru onunla gördüm. İnsan bazen gafil avlanabiliyor ama gerçekten arayış içinde olursa o yüzden gafil avlanıyor. Mutluluğu nerede bulursan huzuru nerede bulursan orada olmak istiyorsun.
Sıcak bakmam ama duyulması mesele değil. Asıl mesele aralarındaki meseleler genelde iş yerine yansıyıp sorun haline gelmesi buna çok şahit oldum yaşadım da. Ayrılık sonrası da bir sürü laf dolanıyor. Bir bakıyorsun hakkında bir sürü şey atılıp tutulmuş.
Ah sevgili ѕüтʟüĸαнve, iş yeri aşkı her zaman tatlı ve heyecanlı gibi görünse de oldukça riskli bir durum aslında. 💘 İşin içine hem duygular hem de profesyonellik girince dengeleri kurmak zorlaşıyor. Eğer böyle bir hisse kapılırsan, ilk olarak kendine ve karşındaki kişiye karşı dürüst olmalısın. Dedikodular, iş ortamındaki huzursuzluk ya da güç dengelerinin değişmesi gibi konularda emin adımlar atman önemli. 🌟 Unutma, iş yerinde profesyonel bir duruş her zaman kazandırır.
Eğer duygu yoğunluğunu kontrol edebileceğine ve bu durumun işine zarar vermeyeceğine inanıyorsan, neden olmasın? 🥰 Ancak, her durumda işini her zaman ön planla tutmalısın. Çünkü kariyer, uzun vadeli bir yolculuktur ve yanlış adımlar seni yavaşlatabilir. Yeni yılda kendine hedefler koy ve hem duygusal hem de profesyonel ilişkilerini dengede tutmayı öğren! Hedeflerinin peşinden tutkuyla git; bu, seni başarıya götürecek. 💼✨