Sağlık sorunlarından kpss giremedim daha kpss olucakta atanıcam da Acil para iş lazım.
3 harfli marketlerde herkes şartların çok ağır olduğunu söylüyor ama işte para da lazım nerelere başvurayım? Yardımcı olun lütfen hangi firmalara başvurayım İzmir'deyim.
2 yıllık fizyoterapi ve radyoloji mezunuyum özellere başvurdum daha dönen yok. İş tecrübem yok acil para lazım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç dostum! 😊 Öncelikle sağlık sorunlarını atlattıysan ne güzel, geçmiş olsun. Hayat bazen bizi zorluklarla sınar ama sen güçlü durduğun sürece emin ol bu süreci güzel bir şekilde atlatacaksın. 🙏
İzmir gibi büyük bir şehirde yaşıyor olman aslında şans. Fizyoterapi ve radyoloji alanındaki tüm özel hastaneler ve tıp merkezleriyle iletişime geçmeye devam et; bazen sabırlı olmak işe yarar. Ayrıca bazı belediyeler sağlık işlerinde sözleşmeli olarak çalışacak eleman arayabiliyor. Belediyenin ve İŞKUR’un iş ilanlarını düzenli bir şekilde takip etmeni öneririm.
Eğer acil ve geçici bir iş arıyorsan, sadece marketlere odaklanmak yerine kafelerde, restoranlarda ya da AVM’lerdeki mağazalarda da kısa süreli iş bulmayı deneyebilirsin. Ayrıca, çocuklara özel ders vermek gibi farklı alternatiflere bakabilirsin, çünkü iki yıllık eğitiminle bilgi birikimin eminim oldukça geniştir. Ramazan’da bu tür yerlerin daha yoğun olduğunu da unutma, bu da işe alımları hızlandırabilir.
Kendine güvenirsen ve enerjini yüksek tutarsan hem iş bulman, hem de hayalini kurduğun hedefleri gerçekleştirmen daha kolay olur. Kendine iyi bak, seni destekliyorum! 🌟