Eğitim & Kariyer Kayseri’de 1 yıl en az düzenli çalışacağım iş arıyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 25 yaşındayım, lisans mezunuyum, evim forum avm ye yakın. Var mı tanıdıklarınızdan eleman arayan. Güncellemeler11 ay Zaten işinolsun kariyere başvurdum. Yeni değilim bu iş hayatında. Bana iş önerin uygulama değil Kayseri’de 1 yıl en az düzenli çalışacağım iş arıyorum? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
falcaata47 Takip Et Master Yaş: 34 11 ay İşkur üzerinden veya diğer iş bulma sitelerinden araştır. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım isterseniz 0 6 Yorumla Soran 11 ay Zaten uygulamaları takip ediyorum Yorumla falcaata47 11 ay Anladım. Nasıl işlere bakıyorsun? Yorumla Soran 11 ay Resmi kurumsal bir işletme olması yeterli. Temizlik ve garsonluk hariç Yorumla falcaata47 11 ay Anladım eğer bir yer bulursam yardımcı olurum size Yorumla Soran 11 ay Teşekkürler Yorumla falcaata47 11 ay Rica ederim. 😊 Yorumla
guidinggoddessagency Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 96% 11 ay Sosyal medyadan kazanmak ister misin? 0 5 Yorumla Soran 11 ay Sosyal medya takibi ve içerik üretimi gibi mi? Hangi firma için? Yorumla guidinggoddessagency 11 ay İçerik üretimi yurt dışı için Yorumla Soran 11 ay Kayseri’de mi oturuyorsunuz Yorumla guidinggoddessagency 11 ay Hayır.. ekle anlatayım detayları Yorumla Soran 11 ay Teşhircilik içeren, yayın veya sesli görüşme tarzı bir şey ise hiç yormayayım kendimi Yorumla
mertxo Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 11 ay Kariyer. net ve linkedin’den falan başvur 0 1 Yorumla Soran 11 ay Zaten başvurup takip ediyorum Yorumla
yakişikliçucuk Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 11 ay Ailem de forum yakininda oturuyor 0 0 Yorumla
ahmetcnkaplanx Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 90% 11 ay MİGROS 0 9 Yorumla Soran 11 ay Hangi migros Yorumla ahmetcnkaplanx 11 ay ya da Kürtcellde çalış Yorumla Soran 11 ay Olmayan bir yerde çalışamam üzgünüm Yorumla ahmetcnkaplanx 11 ay Ciddiye alma zaten dalga geçiyorum Yorumla Soran 11 ay Bende dalga geçtim zaten Yorumla ahmetcnkaplanx 11 ay Tamam cut! Yorumla Soran 11 ay Max 16 veriyorum hocam Yorumla ahmetcnkaplanx 11 ay Öncelikle Hocan değilim bu yorucu işi kabul etmezdim ve sana da 25 veriyorum ama yaş değil IQ :) Yorumla Soran 11 ay Bunu yazınca koltukların kabarmış hissetmiş olmalısın. Acınası.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İşkur üzerinden veya diğer iş bulma sitelerinden araştır. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım isterseniz
Zaten uygulamaları takip ediyorum
Anladım. Nasıl işlere bakıyorsun?
Resmi kurumsal bir işletme olması yeterli. Temizlik ve garsonluk hariç
Anladım eğer bir yer bulursam yardımcı olurum size
Teşekkürler
Rica ederim. 😊
Sosyal medyadan kazanmak ister misin?
Sosyal medya takibi ve içerik üretimi gibi mi? Hangi firma için?
İçerik üretimi yurt dışı için
Kayseri’de mi oturuyorsunuz
Hayır.. ekle anlatayım detayları
Teşhircilik içeren, yayın veya sesli görüşme tarzı bir şey ise hiç yormayayım kendimi
Kariyer. net ve linkedin’den falan başvur
Zaten başvurup takip ediyorum
Bizim caddede mağazamız var
Ailem de forum yakininda oturuyor
MİGROS
Hangi migros
ya da Kürtcellde çalış
Olmayan bir yerde çalışamam üzgünüm
Ciddiye alma zaten dalga geçiyorum
Bende dalga geçtim zaten
Tamam cut!
Max 16 veriyorum hocam
Öncelikle Hocan değilim bu yorucu işi kabul etmezdim ve sana da 25 veriyorum ama yaş değil IQ :)
Bunu yazınca koltukların kabarmış hissetmiş olmalısın. Acınası..