Gezmeye eğlenmeye tarot bakmaya kaçık biriyim ya aile evinde cehennem hayatı gibi yaşıyorum. Bende başka şehre gitsem lojmanlı falan iş bulsam diyorum sonra korkuyorum cesaret edemiyorum iyi mi olur kotu mu olur dşye. Sen iyi cesaret valla tebrikler
Senin içinde çalışacak yer bulmaya çalışırım istersen. Ve bende Kayseri de evde cehennem hayatı yaşıyordum ama gelince daha iyi oldum. Kayseri de gezdiğin yerlere bir daha bakmazsın burayı gezsen
Evet kayseri sinir bozuyor ya şok markete gittim adam ailedekilerin maaşını sordu ablam çalışıyor babam çalışıyor onlar yetmiyor mu diyor mk ben yatayim onlar baksin bana o zaman. Onlara sor bakalim bakmak istiyorlar mi of sinirlendim ya
Burada bu yüzden iş bulunmaz. Finansal şeyler bir yana, insanlarla mantıklı, entelektüel şeyler asla tartışamazsın o yüzden burası zehir gibi gelir çok iyi anlıyorum. Sende başka şehre varmaya bak bence çünkü gelişimde olan bir yer değil burası
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kayseriliyim ama orası boğucu geliyor, Antalya da lojmanlı yerde çalışıyorum şimdi
Otelde mi iş buldun
Otelde değilim ama yaza doğru geçebilirim
Nasıl bir iş buldun
Büfede bir iş ama fazla kalmam artık. Zaman kaybı, dil konuşabiliyorken kalmak istediğim yer değil
Ne güzel ya. Dilini nasıl geliştirdin
Tamamıyla kendi kendime geliştirdim
Senin nelere ilgin var
Gezmeye eğlenmeye tarot bakmaya kaçık biriyim ya aile evinde cehennem hayatı gibi yaşıyorum. Bende başka şehre gitsem lojmanlı falan iş bulsam diyorum sonra korkuyorum cesaret edemiyorum iyi mi olur kotu mu olur dşye. Sen iyi cesaret valla tebrikler
İstersen sana yardım etmeye çalışırım
Nasıl olcak ki
Senin içinde çalışacak yer bulmaya çalışırım istersen. Ve bende Kayseri de evde cehennem hayatı yaşıyordum ama gelince daha iyi oldum. Kayseri de gezdiğin yerlere bir daha bakmazsın burayı gezsen
Evet birkere gelmiştim cok güzeldi🥲 teşekkür ederim düşüncen için
Bence denemelisin
Olur uyan olursa denerim:)
Aramana bende yardımcı olabilirim
Olur sen iyi bir ilan görür duyarsan emn olduğundan haber verirsin olur mu
Okiee
Selam, yorumlarıma bakıyordum denk geldim. Nasıl gidiyor
Kayseri de iş arayisina devam😂 seni sormalı
Ben Antalya da büfedeydim çıktım. Şimdi bir otele gireceğim hayırlısıyla. Bende Kayseri deyim şimdi
Kayseri de adam akıllı bir iş olmaz
İşe alımlar başlıyor bakıyorum da. Sende şehir dışından bakabilirsin
Evet kayseri sinir bozuyor ya şok markete gittim adam ailedekilerin maaşını sordu ablam çalışıyor babam çalışıyor onlar yetmiyor mu diyor mk ben yatayim onlar baksin bana o zaman. Onlara sor bakalim bakmak istiyorlar mi of sinirlendim ya
Burada bu yüzden iş bulunmaz. Finansal şeyler bir yana, insanlarla mantıklı, entelektüel şeyler asla tartışamazsın o yüzden burası zehir gibi gelir çok iyi anlıyorum. Sende başka şehre varmaya bak bence çünkü gelişimde olan bir yer değil burası
Evet haklisin iste sende mi benzer şeyler yaşadın
Evet ama artık bir daha yaşamayacağım aynı şeyleri. İstersen özelden tartışalım bu konuyu
ne tür bir iş arıyorsun?
Sekreter resepsiyon gibi
hmm dm den ulaşır misin?
Neden?
yardımcı olabilirim
kayseri güzel ve büyük bir yer kolaylıkla bulursun
Biz sizi ararız deyip dönmezler o kolay
belki aradıkları kişi değilsindir ama sana göre de işler bulunur koca yer kayseri
Benim kendi şirketim var Kayseri’de
Ne şirketi?
İnşaat şirketi
Bana iş versene
Sektör hangisi
Ne bilim
Avmlere git