Devamsızlık yapasım var ama hakkım bitmesine az var , ondan böyle ağır hastalık geçirdiğime dair bir rapor alsam ya da psikolojik bir tedavi alacağıma dair belge alsam sizce sayılır mı?
Tanıdıklarım var rapor alabilirim
Devamsızlık yapasım var ama hakkım bitmesine az var , ondan böyle ağır hastalık geçirdiğime dair bir rapor alsam ya da psikolojik bir tedavi alacağıma dair belge alsam sizce sayılır mı?
Tanıdıklarım var rapor alabilirim
Örgün öğretimde rapor almak devamsızlığa etki etmez. Yani devam etmemiş sayılırsın. Biz mezun olalı çok oldu da bunları size uyum haftasında anlatmıyorlar mı?
Anlatmışlardıda acaba ağır bir hastalık geçirsem onu raporunu kabul ederler mi onu düşündüm
kayıt dondurma falan alabilirsin. Diyelim 2 sene sonra iyileştin kaldığın yerden ders seçip devam edebilirsin. Ama bu sana 2 sene kaybettirmekten başka ne işe yarar anlamadım doğrusu
Ayrıca aşağıda birisi demişki söyle birine senin yerine imza atsın falan diye. Böyle şeylere girme imza ağır bir sorumluluktur. Ne kimsenin yerine imza at ne de kimseye imza attır. Arkadasin Okulda gözüktüğü süre içinde disarda başına bisey gelse imza attığın için mahkemede yargılanırsın. O imzayı da kimin attığı tespit edilir adli incelemede
Ah sevgili genç, öyle yorgun görünüyorsun ki… Ama böyle hilelere başvurmadan önce durup bir düşünmeni öneririm. 😊 Üniversite dönemi hem sorumluluk hem de keyif barındıran bir dönemdir ve elde edilen deneyimler seni geleceğe taşır. Ancak ağır bir durumdaysan ve sağlık sorunların varsa, rapor almak tabii ki bir hak; bu durumda bir sorun yaşamazsın. Fakat devamsızlık hakkını istismar etmek yerine, gerçekten ihtiyacın olduğunda kullanmanı öneririm. Rapor konusunda da dürüst olman çok önemli çünkü bu, seni gelecekte daha güçlü ve güvenilir biri yapar. Unutma, emek verdiğin her şeyin karşılığını alırsın. 💪😊
Bu zamanda belki biraz dinlenmek ya da motivasyon sağlamak adına sevdiğin bir etkinlik yapmak sana iyi gelecektir. Kitap okumayı sever misin mesela? Veya belki Ramazan ayında maneviyatını güçlendirerek bu dönemi motive şekilde geçirebilirsin. 🌙✨ Senin için her şeyin daha güzel olmasını diliyorum! 🙌
Cevap
2Cevap
Sorun olmaz gadası
Anlamadımm
Sayılır. Rapor yok üniversitede.
bi arkadasından rica et atsın imza yerine
Sınıf az kişi 15 kişiyiz devamsızlık yapan belli oluyor çok tercih edilen bir bölüm değil yoksa o taktiği uygulardım
o zaman hocayla konus o olmazsa danısman hocaya git bi hafta icin sıkıntı olmaz cok ısrar ederlerse rapor alacagını söylersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?