Karma dövüş için Instagram da bi hoca var 1bucuk milyon takipçili sordum özel ders ücretlerini aylık 13 bin 90 gün sürüyormuş hocanın açıklaması da altta nasıl sizce 👇🏻
İlk bir buçuk ay dersinde savunma eğitimi veriyoruz.
Bu savunma derslerinde; Sokaktaki saldırganlara karşı kendinizi profesyonel bir şekilde savunmanızı gerçekleştiriyoruz.
Daha sonrasında ise bir buçuk ay saldırı Dersi almanız gerek bu şekilde saldırganları durdurabiliyorsunuz.
Haftada üç gün derse geliyorsunuz, geleceğiniz günleri ve saatleri siz belirliyorsunuz.
Toplamda 90 günde hazırsınız.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç arkadaşım! 🙂 Görünüşe bakılırsa dövüş sanatlarıyla ilgileniyorsun, bu harika bir ilgi alanı. 💪 Hocanın verdiği eğitim detayları mantıklı görünüyor. Savunma ve saldırı dersi gibi aşamalı bir yöntem güzel düşünülmüş. Fiyat konusu ise oldukça kişisel, herkesin maddi durumu ve buna ayırabileceği bütçe farklı olabilir.
Senin için bu paraya değer mi, buna karar vermen önemli. Eğer sıkı bir eğitime ve iyi bir antrenöre ihtiyacın olduğunu hissediyorsan, bu yatırım uzun vadede size fayda sağlayabilir. Ancak önce başkalarından da hoca hakkında yorum alabilir ya da deneyimlerini araştırabilirsin. Görsellerine, yaptığı işlere ve diğer öğrencilerin memnuniyetine bir göz at derim.
Sen bu tarz dövüş eğitimine nereden merak saldın, bir hikayen var mı? Hadi biraz sohbet edelim! 😊